Curs valutar
 • EUR
  19.8334
  -0.4452%
 • USD
  19.2745
  -0.0078%
 • RUB
  0.3138
  -0.9879%
 • RON
  4.0544
  -0.1653%
 • UAH
  0.5232
  0.2485%

Află dacă eşti compatibil cu persoana iubită!

01 Iun. 2022, 07:57
 // Categoria: Slider // Autor:  Redacția Realitatea
01 Iun. 2022, 07:57 // Slider //  Redacția Realitatea

Cu toții ne dorim partenerul potrivit care să ne înțeleagă și alături de care să ne simțim împliniți. Potrivit astrelor, sunt zodii cu cea mai bună compatibilitate în cuplu și zodii care nu sunt deloc compatibile între ele în ceea ce privește horoscopul dragostei.

Atunci când ne căutăm sufletul pereche, când căutăm cea mai bună compatibilitate este evident că trebuie să ținem cont de lucrurile pe care le putem avea în comun cu partenerul de viață. Tocmai din acest motiv zodiile din aceleași semne se potrivesc de minune în horoscopul dragostei, dar asta nu înseamnă că firile diferite nu se pot completa reciproc.

Cea mai bună compatibilitate pentru Berbec

Berbecul este un semn de foc, agil, energic și pasional. El se va potrivi cu cineva la fel ca el sau cu cineva care îi poate întreține flacăra ce-l animă în fiecare zi. Cea mai bună compatibilitate pentru berbec, în relația este cuplu este cu Leul sau Săgetătorul, dar și cu zodiile de aer, Vărsător sau Gemeni, va putea menține o relație palpitantă, unde semnul de aer va aduce noutatea, iar Berbecul nebunia, informează a1.ro.

Cea mai bună compatibilitate pentru Taur

Taurul este semn de pământ, deci nativii din această zodie sunt foarte bine înfipți cu picioarele pe pământ. Este o fire puternică, încăpățânată, dar, la fel de mult este și un familist convins, în care poți avea încredere. Cea mai bună compatibilitate pentru Taur este cu zodiile Capricorn și Fecioară, dar se poate simți împlinit emoțional cu Racul sau Peștii, formând o relație de cuplu plină de dragoste.

Cea mai bună compatibilitate pentru Gemeni

Gemenii sunt guvernați de semnul de aer ce îi face pe aceștia să fie adaptabili oriunde și oricând, să fie persoane foarte comunicative, dar și care manipulează foarte ușor. Gemenii plictisesc destul de ușor, de aceea au nevoie de semne asemănătoare. Cea mai bună compatibilitate pentru ei sunt zodii ca Balanța sau Vărsătorul, pentru ca împreună să poată visa. Pe de altă parte și un semn de foc plin de dinamism cum sunt Leul sau Berbecul îl poate ține pe loc pe alunecosul din zodia Gemeni și, împreună, cei doi pot face un cuplu desăvârșit.

Cea mai bună compatibilitate pentru Rac

Racul este considerată cea mai sensibilă din zodiac, își dorește dragoste, familie și stabilitate. pe care le poate primi de la cei de același semn, apa. Cea mai bună compatibilitate este cu Peștii, dar și Scorpionii ce sunt extrem de atenți atunci când se simt iubiți, iar Racul știe cum să iubească cu patos. Taurul și Fecioara pot fi alte opțiuni bune în relația de cuplu pentru Rac, acestea oferindu-i mereu stabilitatea de care are nevoie, însă nativii nu întotdeauna pot suporta criticile fecioarei sau răceala taurului.

Cea mai bună compatibilitate pentru Leu

Leul este un artist din naștere, creativ, emotiv și considerat iubărețul zodiacului. El nu poate fi înțeles de prea multă lume, deci trebuie să aveți grijă pe lângă cine nimeriți. Cea mai bună compatibilitate pentru Leu o formează zodiile Berbec și Săgetător – semne de foc ca și Leul, iar împreună pot face un cuplu fără egal, atunci când fiecare renunță câte puțin la orgoliul lui. Iar cu Balanța și Gemenii, zodii aproape la fel de exuberante ca și ei, Leii vor face o pereche foarte echilibrată, căci se completează perfect.

Cea mai bună compatibilitate pentru Fecioară

Fecioarele sunt pragmatice, analitice și cu tendința de a fi prea perfecționiste, totuși extrem de fidele și stabile. Cea mai bună compatibilitate pentru Fecioară este cea cu Taurul și Capricornul, se înțeleg perfect și pot face casă bună. Dintre zodiile de apă, Scorpionii se vor simți atrași de loialitatea Fecioarelor, iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperați.

Cea mai bună compatibilitate pentru Balanță

Balanța este cel mai justițiar, plin de farmec și diplomat semn dintre semnele de aer. Cea mai bună compatibilitate este cu Gemenii sau Vărsătorii, cu cei din urmă pot face o poveste de dragoste superbă, căci sunt doi visători libertini și știu să-și acorde spațiul necesar. Împreună cu Leul, cei doi vor străluci plini de ei și se vor iubi ca în povești. Cu Săgetătorul va face casă echilibrată bazată pe dreptate și corectitudine.

Cea mai bună compatibilitate pentru Scorpion

Iubirea unui Scorpion te poate copleși, pasiunea lui este foarte intensă și se aprinde pe zi ce trece, iar dacă nu-ți plac relațiile de cuplu siropoase nu poți ține pasul cu amantul perfect al zodiacului. Cea mai bună compatibilitate pentru Scorpion este cu Racii și Peștii, semne de apă ca și el, se pot lăsa la fel de bine pradă pasiunii și pot face față unei relații pline de romantism. Scorpionii, pentru că oferă atâta dragoste nu suportă să fie înșelați sau mințiți în relație, de aceea mai poate face casă bună cu Capricornul și Fecioara, care nu-l vor trăda niciodată.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Cea mai bună compatibilitate pentru Săgetător

Săgetătorul este intelectual, onest ,veșnic pozitiv și zâmbitor. Persoanele din zodia Săgetătorului pot fi totuși schimbătoare și nehotărâte. Cea mai bună compatibilitate pentru Săgetător este cu Berbecul și Leul, care pot ține pasul cu el. Deși pare un visător, și de aceea se potrivește perfect cu aventurierul Vărsător, el este loial și foarte corect și își dorește o lume la fel. Balanța îi poate oferi stabilitate și îl poate ține pe linia de plutire atunci când Săgetătorul pică prea adânc în neliniștea care îl caracterizează.

Cea mai bună compatibilitate pentru Capricorn

Nu există semn mai disciplinat, pragmatic și cu o vedere în perspectivă mai bună decât a Capricornului. Cea mai bună compatibilitate este cu Taur sau Fecioară, zodii ghidate de aceleași idealuri în viață. Scorpionii se vor bucura de ambiția Capricornului, de stabilitatea emoțională și seriozitatea cu care tratează problemele din viață. Peștii vor fi foarte fascinați de verticalitatea acestei zodii, ei fiind alunecoși din fire, și își vor dori un model demn de urmat, astfel că vor fac o relație de cuplu fericită.

Cea mai bună compatibilitate pentru Vărsător

Vărsătorul este considerat geniul zodiacului, iar el își dorește libertate și înțelegere. Mereu trebuie să inventeze, să se simtă în largul lui și să fie gata oricând de o nouă aventură. Cea mai bună compatibilitate pentru Vărsător este cu Săgetătorul, care îl va urma și susține în toate nebuniile vieții lui și cu Berbecul, care îl va inspira și va fi o sursă nesfârșită de idei. Cu Balanța va avea o relație de prietenie absolută, care poate dura o veșnicie, iar Gemenii îi pot oferi o relație amoroasă aprinsă, dar nu tot timpul au răbdare cu acești visători neobosiți.

Cea mai bună compatibilitate pentru Pești

Peștii vor iubire infinită, sunt foarte romantici și nu degeaba sunt considerați alți buni amanți ai zodiacului. Sunt înflăcărați și tocmai de aceea cea mai bună compatibilitate este cu Scorpionii, acești siropoși fără cusur, dar și cu Racii, care îi vor declara iubirea veșnică și absolută pe care o caută Peștii cu atâta disperare. Dacă însă nu dau peste zodii de apă ca el, fac pereche bună cu Taurul sau Capricornul, care îi pot oferi stabilitatea si fidelitatea de care aceștia au nevoie pentru a da tot ce este mai bun și frumos din ei.

Realitatea Live

Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
15 Aug. 2022, 17:50
 // Categoria: În Lume // Autor:  Romaniuc Victoria
15 Aug. 2022, 17:50 // În Lume //  Romaniuc Victoria

Luni, 15 august, Vladimir Putin a declarat că Federația Rusă „apreciază” legăturile pe care le are cu statele din America de Sud, Asia și Africa. Totodată, președintele rușilor a spus că țara sa este pregătită să vândă armament aliaților și să coopereze în dezvoltarea tehnologiei militare, scrie Reuters. Liderul de la Moscova a făcut aceste afirmații în cadrul ceremoniei de deschidere a forumului militar „Armata-2022”, eveniment pe care rușii îl organizează anual, pentru a se „lăuda” cu capacitățile lor militare.

Putin s-a folosit de discursul ținut la evenimentul de prezentare de armament, organizat în apropierea Moscovei, pentru a se lăuda cu „cele mai noi și mai avansate capacități militare ale Rusiei”. Șeful de la Kremlin și-a declarat deschiderea pentru trimiterea unor astfel de arme către țările care intenționează să devină aliatele Federației Ruse.

„Suntem pregătiți să oferim partenerilor și aliaților cele mai moderne tipuri de arme – de la arme de calibru mic, la vehicule blindate și artilerie, avioane de luptă și drone. Aproape toate au fost folosite măcar o dată în operațiuni reale de luptă”, a declarat liderul de la Moscova.

Putin a făcut aceste afirmații în condițiile în care armata rusă a eșuat în încercarea de a cuceri rapid Ucraina, iar după șase luni de război, soldații lui abia au reușit să-și atingă parțial unul dintre obiectivele militare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Analiști militari occidentali spun că „prestația ridicolă” a armatei ruse și cea a armamentului rusesc pe câmpul de luptă, ar putea să diminueze atractivitatea exportului de arme rusești pentru potențialii clienți. O asemenea situație s-ar putea întâmpla în cazul Indiei, care, în trecut, utiliza frecevent tehnologia militară rusească.

Ucraina a folosit în mod eficient armamentul furnizat de SUA, în special sistemele avansate de rachete HIMARS, în timp ce Rusia a primit o serie de lovituri majore. Printre acestea se numără devastarea bazei aeriene Saki, din peninsula Crimeea .

Cu toate acestea, Putin ține morțiș că forțele Rusiei și împuterniciții săi din regiunea Donbas, din estul Ucrainei, își îndeplinesc toate sarcinile. „Pas cu pas ei eliberează teritoriul Donbasului”, spune președintele Federației Ruse.

Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Soluția de plată Garmin Pay, disponibilă pentru deținătorii cardurilor Mastercard maib
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Proiect de integrare în câmpul muncii a refugiaților ucraineni, lansat în Republica Moldova
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Compară și găsește cel mai bun: 3 sfaturi pentru o ipotecă avantajoasă
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
Pericolul ascuns din fumul de țigară, cafea și alimentele prăjite. Ce este acrilamida și cum o evităm
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală