Curs valutar
 • EUR
  19.2489
  -0.5886%
 • USD
  18.1679
  -0.191%
 • RUB
  0.1888
  -0.3178%
 • RON
  3.8734
  -0.6351%
 • UAH
  0.4919
  -0.2033%

 

Hai salut,

Noi suntem grupul Realitatea și obiectul muncii noastre ești chiar tu, ca să fii informat corect, rapid și despre toate.

Ca să reușim, împreună, caută la televizor canalul R LIVE TV, sau pe online ne găsești pe Realitatea.md, rlive.md și bani.md.

Pe rețelele de socializare, te așteptăm pe …

O scrisoare în plic, poți să ne transmiți la adresa:
mun. Chişinău, stradela Teatrului, nr. 2/2

Un email, ne transmiți la contact@realitatea.md / contact@bani.md

Iar dacă vrei să ne suni referitor la o știre sau la orice alt subiect:
+373 673 88 777

Dacă ai nevoie de un live sau să plasezi publicitate, sau să publici un comunicat, să te ajutăm cu un banner sau un reportaj comercial, intră pe categoria PUB sau contacteaz-o pe colega noastră Elena, la telefon 0799 95 059 sau la email publicitate@realitatea.md.

 

REZERVĂ LA UTILIZAREA DREPTURILOR DE AUTOR ȘI A DREPTURILOR CONEXE

În corespundere cu Legea nr. 139 din 02.07.2010 privind dreptul de autor și drepturile conexe, toate materialele informative prezente pe pagina web www.realitatea.md aparțin „Bright Communications” S.R.L. cu titlu de exclusivitate. Nici o utilizare nu este permisă fără un aviz prealabil, dat în scris din partea titularului – „Bright Communications” S.R.L.

Conform art. 28 lit. c) și d) din Legea nr. 139 din 02.07.2010, „Bright Communications” S.R.L. autorizează utilizările efectuate exclusiv în scop informativ, prin comunicarea publică (incluzând doar demonstrarea publică, reproducerile în presa scrisă, inclusiv virtuală, și punerea la dispoziție în regim interactiv), a unor fragmente din materialele sale, cu indicarea obligatorie, la începutul fiecărei comunicări și a fiecărui articol:

A legăturii web depline (link activ) privind amplasarea materialului și a titularului – în forma realitatea.md;

Cu excepția celor autorizate mai sus, oricare alte forme de valorificare a materialelor de pe portalul www.realitatea.md, inclusiv componentele acestora, indiferent de dimensiunea utilizării, sunt interzise. În caz de valorificare neautorizată, „Bright Communications” S.R.L. își rezervă dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile legale.

Furtul intelectual este sancționat, inclusiv, de legea penală a Republicii Moldova.

Informația relevantă condițiilor Codului serviciilor media audiovizuale privind:

Transparența proprietății furnizorilor de servicii media (Articolul 21) – AICI
Regimul juridic al proprietății furnizorului de servicii media (Articolul 28) – AICI
Raportul anual 2023 RLIVE TV, AICI