Curs valutar
 • EUR
  19.9217
  0.8262%
 • USD
  19.2760
  -0.0648%
 • RUB
  0.3169
  -0.3156%
 • RON
  4.0611
  0.9973%
 • UAH
  0.5219
  -0.0575%

Salut,

Eu sunt Elena și mă ocup de vânzări pe platformele grupului Realitatea.

Mai multe detalii despre ce posibilități avem și cum putem să ajutăm și să contribuim la dezvoltarea, te rog să vezi mai jos, dar și pe dreapta.

Mă poți suna la 0799 95 059 sau să-mi scrii un email la adresa [email protected].

RLIVE TV

Online

Online

Realitatea Oferta

Realitatea este un grup de media electronică, formată din televiziunea RLIVE TV, site-urile realitatea.md, bani.md și platforma web de transmisiuni live - Rlive.md.

a fost lansat în luna noiembrie 2020

RLIVE TV este distribuit în toate rețelele de cablu și IPTV primele fiind Moldtelecom, StarNet, Orange, ARAX, etc.

Acoperirea pe țară este de peste 80 % din total abonați TV.

RLIVE TV este prezent și în online, pe site-urile realitatea.md, Rlive.md, bani.md, diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri.

RLIVE TV este un nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care privesc TV în timpul zilei, la birou sau acasă.

Contentul de bază este reprezentat prin transmisiunile live ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, cu buletine de știri la finalul fiecărei ore, fillere și rubrici informative și educative pentru diverse vârste și domenii de interes.

 este un portal generalist de știri din diverse domenii, care prezintă auditoriului din Moldova și de peste hotare cele mai actuale şi importante noutăți.

Realitatea.md este și pe social media, cu peste 160.000 de followers pe toate platformele.

 este portalul exclusivist de știri economice şi de business, care oferă știri, articole de autor, analize, interviuri și editoriale calitative despre evoluțiile și inovațiile businessului și economiei naționale și externe.

Bani.md a devenit sursa de informare pentru publicul interesat de domeniul economico-financiar, dar în special pentru conducătorii, managerii și funcționarii companiilor private și ale instituțiilor de stat.

 

este o platformă online de transmisiuni LIVE de la evenimentele publice din Moldova sau de peste hotare.

Rlive.md oferă cetățenilor posibilitatea să cunoască realitățile din prima
sursă, în formă originală, fără comentarii și/sau cenzură.

 este un portal informativ care prezintă știri despre Republica Moldova în limba engleză.

MoldovaLive.md își propune să informeze publicul străin din țara noastră, dar și străinii din toată lumea, despre actualele și cele mai importante știri sociale, economice, culturale, politice și de altă natură care au loc în Republica Moldova.

MoldovaLive.md este expresia efortului nostru de echipă pentru a face Republica Moldova mai cunoscută în lume.

 este un portal generalist de știri în limba rusă din diverse domenii, care oferă auditorului din Republica Moldova și din străinătate cele mai relevante și importante știri.

Realitatea Pub