Curs valutar
 • EUR
  19.1338
  0%
 • USD
  18.1553
  0%
 • RUB
  0.1871
  0%
 • RON
  3.8458
  0%
 • UAH
  0.4916
  0%

Salut,

Eu sunt Beatrice și mă ocup de vânzări pe platformele grupului Realitatea.

Mai multe detalii despre ce posibilități avem și cum putem să ajutăm și să contribuim la dezvoltarea, te rog să vezi mai jos, dar și pe dreapta.

Mă poți suna la 078 720 155 sau să-mi scrii un email la adresa publicitate@realitatea.md.

RLIVE TV

Online

Online

Realitatea Oferta

Realitatea este un grup de media electronică, formată din televiziunea RLIVE TV, site-urile de știri în limba română - realitatea.md și bani.md, în limba rusă – rupor.md, în limba engleză – moldovalive.md și platforma web de transmisiuni live – Rlive.md.

a fost lansat în luna noiembrie 2020

RLIVE TV este în Must Carry, ceea ce asigură distribuția obligatorie de către toate rețelele de cablu și IPTV. Acoperirea pe țară este de peste 84% din total abonați TV.

RLIVE TV este prezent și în online, pe site-urile diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, realitatea.md, Rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri.

RLIVE TV este un nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care privesc TV în timpul zilei, la birou sau acasă.

Grila RLIVE TV include între 8 și14 transmisiuni live de la diverse evenimente de interes public – sociale, economice, culturale și politice din țară, precum și 20 de emisiuni – producții proprii și realizate în parteneriate cu diverse case de producții autohtone.

 este un portal generalist de știri din diverse domenii, care prezintă auditoriului din Moldova și de peste hotare cele mai actuale şi importante noutăți.

Realitatea.md este și pe social media, cu peste 160.000 de followers pe toate platformele.

 este portalul exclusivist de știri economice şi de business, care oferă știri, articole de autor, analize, interviuri și editoriale calitative despre evoluțiile și inovațiile businessului și economiei naționale și externe.

Bani.md a devenit sursa de informare pentru publicul interesat de domeniul economico-financiar, dar în special pentru conducătorii, managerii și funcționarii companiilor private și ale instituțiilor de stat.

 

este o platformă online de transmisiuni LIVE de la evenimentele publice din Moldova sau de peste hotare.

Rlive.md oferă cetățenilor posibilitatea să cunoască realitățile din prima sursă, în formă originală, fără comentarii și/sau cenzură.

Toate LIVE-urile sunt difuzate în mod simultan pe realitatea.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.

 este un portal informativ care prezintă știri despre Republica Moldova în limba engleză.

MoldovaLive.md își propune să informeze publicul străin din țara noastră, dar și străinii din toată lumea, despre actualele și cele mai importante știri sociale, economice, culturale, politice și de altă natură care au loc în Republica Moldova.

MoldovaLive.md este expresia efortului nostru de echipă pentru a face Republica Moldova mai cunoscută în lume.

 este un portal generalist de știri în limba rusă din diverse domenii, care oferă auditorului din Republica Moldova și din străinătate cele mai relevante și importante știri.

Realitatea Pub