Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

Ai deja un credit? Află cum să obții un alt credit rapid și sigur

12 Iul. 2021, 15:56
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
12 Iul. 2021, 15:56 // Economie //  Petru Cosoi

Solicitarea unui împrumut este deseori un proces de durată, soldat cu ore întregi de stat la bancă și care necesită o serie de formalități, de aceea mulți oameni aleg să aplice pentru credite nebancare.

Acest tip de împrumuturi reprezintă soluția salvatoare în cazurile când ai nevoie urgentă de bani, scutindu-te de multe neplăceri. Cu părere de rău, viața nu este deloc o călătorie plină de momente frumoase, avem cu toții perioade în care neplăcerile par să se țină lanț în urma noastră. Ei bine, să știi că nu te lăsăm la ananghie, indiferent de situația în care te afli. Compania creditară Credit Ușor îți oferă posibilitatea de a beneficia de primul credit gratuit în Moldova, absolut fără nici o dobândă, cât iei, atât întorci, fără nici o taxă ascunsă!

Procedura de aplicare este extrem de simplă și accesibilă, fie că stai confortabil pe canapea ori te afli în concediu, poți scăpa de grijile care îți provoacă dureri de cap cât ai clipi, luând un credit rapid și sigur online! Atât de simplu, la noi ai posibilitatea să accesezi rapid credite fără gaj și loc de muncă, fără măcar să trebuiască să justifici nevoia acestora.

Acte necesare pentru obținerea unui credit repetat

În primul rând trebuie să ai vârsta de 20 ani împlinită în momentul accesării unui împrumut de la Credit Ușor. Pe lângă acest lucru, trebuie să fii cetățean al Republicii Moldova și să ai un buletin de identitate valabil (va trebui să atașezi o fotografie pe site când faci cererea de împrumut).

Existența unui alt credit, indiferent de instituția financiară de la care l-ai obținut, nu va conta pentru noi, pentru că în compania noastră de creditare, noi vom decide ce sumă îți acordăm. Deci oportunitatea de a contracta împrumuturi cu 0% dobândă poate fi soluția ideală pentru a achita integral un alt credit, la care a fost inclusă dobânda lunară! Nicăieri nu vei găsi astfel de condiții la credite nebancare pentru restanțieri.

Calculator de credit

Dacă te-ai decis că un credit este ceea de ce ai nevoie, poți intra direct pe site-ul nostru și să aplici pentru acesta. Însă dacă nu ești sigur încă dacă este varianta cea mai potrivită, folosește calculatorul de credit. Acesta te va ajuta să compari ofertele de pe piață, și să te convingi că avem cel mai bun credit pentru tine, simulând costurile de creditare. Trebuie doar să introduci suma pe care vrei s-o împrupuți și perioada de rambursare și vei obține informațiile cele mai importante.

Credit Ușor îți oferă posibilitatea să beneficiezi de împrumuturi de la 10 000 până la 100 000 lei, suficiente pentru a acoperi niște nevoi de bază sau poate pentru o achiziție importantă pe care ți-o dorești de mult timp. Ai patru tipuri de credite, MULTIOPTIONAL, MACRO, TERMEN, EXPRESS. Alege-l pe cel care se potrivește nevoilor tale, iar restul lasă pe seama profesioniștilor.

Pentru toate detaliile care țin de condițiile de creditare, dobânzi, costuri, comisioane, formule de calcul sau pentru răspunsul la orice întrebare ai avea despre serviciile financiare Credit ușor, vizitează-ne la oficiul nostru pe adresa mun. Chişinău, Bulevardul Moscova 1/1 sau contactează-ne la unul din telefoanele 0 22 999 960 / 068 999 960. Îți vom oferi cu drag toată informația necesară și vom avea grijă să obții banii necesari în cel mai scurt timp, totul pentru ca tu să te poți bucura din plin de momentele tale frumoase!

P. 

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 12:04
 // Categoria: În Lume // Autor:  Elena Putregai
02 Aug. 2021, 12:04 // În Lume //  Elena Putregai

Deși Nigeria reprezintă cea mai mare economie a Africii, cei mai mulți oameni de acolo sunt săraci. Statul nu-i ajută aproape cu nimic, iar ei își îndreaptă direcția spre credință. Se cunoaște de câțiva ani despre megabiserica – o construcție uriașă, lungă de 1 kilometru și lată de 500 de metri, care reușește să adăpostească un milion de creștini. Despre asta s-a reamintit într-un reportaj recent la BBC.

Biserica penticostală a Ispășirii se află în Lagos, oraș din Nigeria.

De regulă, la slujbele lunare asistă 100.000 de oameni, însă la marile sărbători religioase, incinta se umple, mai exact vin aproximativ 1 milion de oameni. Cel puțin asta susține Pastorul Segun, care slujește acolo.

Se pare că nu este suficient acest spațiu bisericesc, pentru că se construiește o nouă biserică, de trei ori mai mare.

„După cunoștințele mele, este cea mai mare biserică creștină din lume”, a dezvăluit Păstorul Segun.

Este de menționat că, în Nigeria, sunt peste 80 de milioane de creștini.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate