Curs valutar
 • EUR
  19.0058
  -0.4672%
 • USD
  17.8048
  0.0612%
 • RUB
  0.2196
  -0.1821%
 • RON
  3.8257
  -0.5254%
 • UAH
  0.4821
  0.0622%

ASUS ExpertBook – laptopuri compacte, solide și durabile, menite să te ajute să-ți dezvolți afacerea

29 Mart. 2023, 09:45
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Realitatea.md
29 Mart. 2023, 09:45 // Sci-tech //  Realitatea.md

Oamenii de afaceri caută mereu echipamente și dispozitive solide care să-i ajute să devină mai eficienți. Oricare ar fi tipul de afacere pe care îl administrează, aceștia au nevoie mai tot timpul să fie prezenți în mediul online, iar un laptop devine esențial, indiferent că aleg să-l folosească pentru e-mail, creare de conținut, programare sau pentru evidența totală a afacerii.

Pentru ca tu să îți poți realiza munca pe laptop fără blocaje sau erori care adesea îți pot compromite productivitatea, evident ai nevoie de cel mai bun dispozitiv.

În continuare, îți prezentăm gama laptopurilor business ASUS ExpertBook. Vorbim amplu despre atuurile acestor dispozitive, enumerăm care sunt avantajele oferite clienților corporativi la procurare și care sunt aspectele prin care se diferențiază laptopurile de afaceri de cele obișnuite.

În general, laptopurile sunt preferate de utilizatori în detrimentul calculatoarelor de masă datorită avantajului de bază pe care îl oferă – opțiunea de portabilitate. Adesea însă, aceste device-uri trezesc interesul cumpărătorilor și prin designul lor, mărimile compacte și autonomia bună. Când vorbim de business și mediul de afaceri, trebuie să ai în vedere că, laptopurile din acest segment sunt mai durabile, construite mai solid, propun mai multe opțiuni de configurare și în general nu creează probleme în utilizare.

Fiind lider pe piața laptopurilor de consum și un brand cu dezvoltare rapidă în segmentul B2B, ASUS propune utilizatorilor profesionali soluții practice pentru business, create cu accent pe flexibilitate, fiabilitate și garanția confortului asigurat. Acestea sunt laptopurile ASUS ExpertBook.

Flexibilitate. Portabilitate. Durată lungă de viață

Funcția de bază al oricărui laptop – să poți să lucrezi cu el chiar și atunci când nu este conectat la priză și tu nu neapărat te afli în biroul tău.

Pentru a nu pierde ore sau chiar zile încercând să găsești laptopul ideal pentru afacerea ta, îți prezentăm modelul ASUS ExpertBook B9 (B9400, Intel 12 gen). Acesta este cel mai compact și mai ușor laptop de nivel Premium destinat afacerilor, ce vine la pachet cu o baterie puternică și un set de tehnologii avansate, care te vor ajuta să fii maxim productiv și eficient în realizarea tuturor sarcinilor propuse. Perfect să fie luat în deplasări, fiindcă vine într-o carcasă fabricată dintr-un aliaj de magneziu fiabil și ușor – cântărește doar 1005 g, iar grosimea ramei sale nu depășește 14.9 mm. Dispune de un ecran de 14 inch și o configurație de ultimă generație: procesor Intel Core i7 vPro de generația a 12-a cu nucleu grafic Iris Xe și o pereche de SSD-uri de până la 4TB.

Bateria puternică de 66 W/h împreună cu funcțiile de economisire a energiei vor ține laptopul în viață pe tot parcursul zilei, astfel vei putea realiza tot ce ți-ai propus, rapid și fără rețineri. În cazul deplasărilor lungi de serviciu sau a călătoriilor, bateria acestui laptop sigur va fi un aliat al tău – o vei încărca de la 0 la 60% în doar 44 de minute.

Extrem de compact, puternic și durabil, ASUS ExpertBook B9 inevitabil va deveni noul tău partener de afaceri. Cu ajutorul lui, business-ul tău va prospera, iar tu vei deveni un om de succes într-un timp foarte scurt.

O bază solidă de performanță

Când vorbim de flexibilitate, evident principalele atuuri ale laptopurilor ASUS din seria ExpertBook sunt mărimile compacte, greutatea redusă și bateriile minimaliste. În ciuda acestor parametri, să știi că aceste device-uri nu sunt deloc slabe când ne referim la performanță, autonomie și viteză de răspuns.

ASUS ExpertBook B6 Flip (B6602F, Intel 12 gen) – un laptop puternic, cu capacități fantastice și flexibil în utilizare, creat pentru utilizatorii ambițioși, ce caută să obțină mereu rezultatul maxim în realizarea sarcinilor. Vine într-o configurație solidă, ce poate include un procesor Intel Core i9 HX, placă grafică de clasă profesională – NVIDIA RTX A2000 și o unitate de stocare de până la 4 TB, cu posibilitatea de a mai adăuga până la 128 GB de memorie – DDR5-4800. Are ecran tactil de 16 inch cu unghi larg de vizualizare, rată înaltă de luminozitate, strat anti-reflexiv și deschidere completă la 360°. Poți utiliza acest laptop în diverse scenarii: design, redactări de texte, creare de conținut, administrarea afacerii etc. Cu ajutorul lui, eficiența și confortul la locul de muncă îți sunt garantate.

O altă soluție inteligentă pentru tine și afacerea ta este ASUS ExpertBook B5 OLED (B5602, Intel 12 gen). Laptop universal într-un design clasic, carcasă construită cu maximă precizie din materiale ușoare și autonomie solidă de până la 11.5 ore de muncă – perfect pentru deplasări, călătorii, lucru de la distanță. Are un display OLED impresionant de 16 inch, cu raport de aspect 16:10 și luminozitate ridicată, care-ți va oferi cea mai bună experiență vizuală și imersiunea deplină în procesul de muncă.

Când vorbim de performanțe și capacități, avem procesoare rapizi de până la generația a 12-a cu grafică discretă Intel® Arc™ A350M, reducerea zgomotului bazată pe inteligență artificială și suport RAID cu două SSD-uri. ExpertBook B5 OLED mai propune funcții integrate pentru a-ți proteja confidențialitatea și datele de afaceri, inclusiv un senzor de amprentă integrat și un cip TPM 2.0.

Multe porturi pentru o varietate mare de periferice

ASUS ExpertBook B1 (B1502, Intel 12 gen) – un alt laptop universal și accesibil din această serie, care va contribui semnificativ la creșterea productivității tale în afaceri și nu doar. Este la fel de performant și flexibil în utilizare precum modelele pe care deja le-am menționat, pentru că propune funcții de securitate la nivel de corporații și un set divers de porturi pentru conectarea diferitor tipuri de periferice.

 • 1x USB 2.0 Type-A
 • 1x Kensington nano lock
 • 1x Audio combo jack
 • 1x USB 3.2 Gen 1 Type-A
 • 1 conector la internet RJ45
 • 1x HDMI
 • 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C (CBA) / USB 3.2 Gen 1 Type-C (CGA)
 • 1x USB 3.2 Gen 1 Type-C

Vine echipat cu un ecran NanoEdge de 15,6 inch cu unghi larg de vizualizare de 178°, procesor Intel® Core™ i7 de până la a 12-a generație, memorie RAM până la 48 GB și unitate SSD M.2 NVMe PCIe® Gen 4 de până la 2 TB.

ASUS ExpertBook B1 reprezintă soluția inteligentă și practică pentru orice tip de afacere.

Opțiuni de administrare eficientă

 • ASUS Business Manager este dezvoltat pentru întreprinderile mici care nu dispun de un management IT corespunzător. Acesta simplifică procesele de gestionare și întreținere a dispozitivelor și permite să-ți dezvolți mai bine afacerea. Cu ajutorul ASUS Business Manager V3.0, administratorii vor putea să verifice accesul la date, site-uri web și setări de sistem; să șteargă complet un fișier; să creeze o partiție virtuală criptată pe unitatea locală, unde vei putea salva date importante; să personalizeze logo-ul de pornire al BIOS-ului.
 • ASUS Control Center – un software complet nou pentru gestionarea IT centralizată. Cu ajutorul lui poți monitoriza și controla serverele ASUS, stațiile de lucru și produsele comerciale, inclusiv laptopurile, PC-urile, șistemele all-in-one, clienții și semnalizările digitale. ASUS se concentrează pe furnizarea de soluții ușor de utilizat, sigure și eficiente pentru toate tipurile de întreprinderi și centre de date din toate industriile.
 • ASUS UEFI BIOS este o interfață comodă pentru administrarea dispozitivelor la îndemână. Cu ajutorul lui ai: actualizarea securizată a BIOS-ului, controlul mouse-ului, economia consumului de energie, interfață ușor de utilizat.

Laptopurile ASUS ExpertBook  sunt construite și dezvoltate conform standardului de fiabilitate militar-industrial american MIL-STD-810H și propun un sistem de securitate multi-nivel.

Alte avantaje ale laptopurilor ASUS ExpertBook:

 • Balama ErgoLift – asigură deschidere până la 180°
 • Ecran anti-reflexie
 • Tastatură optimizată
 • NumberPad
 • Scaner de amprentă digitală
 • Criptoprocesor TPM 2.0
 • Slot de blocare Kensington
 • Obturator pentru camera web

ASUS acordă o atenție sporită pentru ESG (Environmental, Social, Governance). Pentru că-și doresc un viitor cu un mediu mai curat, și-au propus să devină o companie care să reducă semnificativ emisiile de carbon și să asigure trecerea către o economie circulară, cu un lanț de aprovizionare responsabil. Se lucrează tot mai intens la dezvoltarea produselor cu amprenta de carbon zero, iar un exemplu în acest sens este laptopul ExpertBook B9 al anului 2023. Noua sa carcasă fabricată din aliaj de litiu și magneziu este mai durabilă, iar deșeurile de fabricație au fost reduse cu 29%, folosind în același timp mult mai puțină energie și astfel, fiind redus semnificativ impactul producției asupra mediului.

Dezvoltându-se rapid în segmentul B2B, ASUS propune clienților corporativi un set extins de avantaje la procurarea laptopurilor pentru business:

 1. Posibilitate de a plasa comenzi speciale, cu programe flexibile de garanție
 2. Consultanță profesionistă, cu răspunsuri prompte la toate întrebările clienților
 3. Modele populare disponibile la distribuitori, ce pot fi comandate în configurații speciale
 4. Rețea extinsă de centre de deservire

La ULTRA găsești cel mai mare brand shop și cel mai mare sortiment de laptopuri ASUS din Moldova. Clienții corporativi vor beneficia mereu de garanția celui mai bun preț, deservire calitativă și condiții avantajoase de achitare. Accesează acum magazinul online ultra.md sau vino direct în showroom – Str. Columna, 170 și alege soluția relevantă pentru tine și afacerea ta.

P.

Realitatea Live

FOTO, VIDEO Rosé Day la Castel Mimi – toate nuanțele gusturilor rosé la un singur eveniment
FOTO, VIDEO Rosé Day la Castel Mimi – toate nuanțele gusturilor rosé la un singur eveniment
Moldindconbank susține poporul ucrainean și donează circa 600 000 de lei unui spital pentru copii din Nikolaev
Moldindconbank susține poporul ucrainean și donează circa 600 000 de lei unui spital pentru copii din Nikolaev
Investiții imobiliare în case: avantaje și perspective pe termen lung
Investiții imobiliare în case: avantaje și perspective pe termen lung
Distrează-te la festivalul „Lumea Copilăriei” împreună cu Moldindconbank și Mastercard
Distrează-te la festivalul „Lumea Copilăriei” împreună cu Moldindconbank și Mastercard
Cum să-ți faci produsele mai atractive prin intermediul autocolantelor personalizate
Cum să-ți faci produsele mai atractive prin intermediul autocolantelor personalizate
TANDEM transformă spațiile în oportunități. Spații în chirie pentru parteneri din domeniul Home&Decor
TANDEM transformă spațiile în oportunități. Spații în chirie pentru parteneri din domeniul Home&Decor
Vara se apropie, dar bugetul nu îți permite să cumperi o mașină nouă pentru a pleca în vacanță? Zoom Credit are soluția
Vara se apropie, dar bugetul nu îți permite să cumperi o mașină nouă pentru a pleca în vacanță? Zoom Credit are soluția
FOTO Ambasadorul SUA a vizitat compania „Rogob”
FOTO Ambasadorul SUA a vizitat compania „Rogob”
Două luni de declaraţii şi zero acţiuni
Două luni de declaraţii şi zero acţiuni
05 Iun. 2023, 16:14
 // Categoria: Life // Autor:  Victoria Laur
05 Iun. 2023, 16:14 // Life //  Victoria Laur

Zilele Chișinăului au avut loc la Buzău, în perioada 1-4 iunie. Proiectul se desfășoară pentru al treilea an consecutiv, în contextul unei colaborări dintre Primăria Capitalei Republicii Moldova și Consiliului Județean Buzău, a organizat în perioada de 1-4 iunie 2023 Zilele Chișinăului la Buzău.

Actuala ediție a fost organizată în cadrul Festivalului „Buzău Fest”. Din partea Chișinăului, la festival au mers mai mulți artiști și meșteri populari.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe 2 iunie, la stațiunea Sărata-Monteoru, au cântat Marcel Ștefăneț și proiectul Ethno Republic, Brio Sonores, Adriana Ochișanu, Fetele din Botoșani și Viorica Lupu. Pe 2 și 3 iunie 2023 a fost organizat un târg al meșterilor populari, la care au participat mai mulți artizani din Republica Moldova.

Viceprimarul Angela Cutasevici a felicitat buzoienii din partea Chișinăului și a transmis salutări gazdelor, Consiliul Județean Buzău, pentru buna colaborare, în beneficiul locuitorilor din cele două orașe prietene. Ea a mai menționată că datorită Buzăului la Chișinău au fost realizate un șir de proiecte de infrastructură pentru oraș: reabilitarea unor scuaruri, a unui pasaj subteran în sectorul Botanica și se prevede în curând edificarea unui monument dedicat eroilor români.

FOTO, VIDEO Rosé Day la Castel Mimi – toate nuanțele gusturilor rosé la un singur eveniment
FOTO, VIDEO Rosé Day la Castel Mimi – toate nuanțele gusturilor rosé la un singur eveniment
Moldindconbank susține poporul ucrainean și donează circa 600 000 de lei unui spital pentru copii din Nikolaev
Moldindconbank susține poporul ucrainean și donează circa 600 000 de lei unui spital pentru copii din Nikolaev
Investiții imobiliare în case: avantaje și perspective pe termen lung
Investiții imobiliare în case: avantaje și perspective pe termen lung
Distrează-te la festivalul „Lumea Copilăriei” împreună cu Moldindconbank și Mastercard
Distrează-te la festivalul „Lumea Copilăriei” împreună cu Moldindconbank și Mastercard
Cum să-ți faci produsele mai atractive prin intermediul autocolantelor personalizate
Cum să-ți faci produsele mai atractive prin intermediul autocolantelor personalizate
TANDEM transformă spațiile în oportunități. Spații în chirie pentru parteneri din domeniul Home&Decor
TANDEM transformă spațiile în oportunități. Spații în chirie pentru parteneri din domeniul Home&Decor
Vara se apropie, dar bugetul nu îți permite să cumperi o mașină nouă pentru a pleca în vacanță? Zoom Credit are soluția
Vara se apropie, dar bugetul nu îți permite să cumperi o mașină nouă pentru a pleca în vacanță? Zoom Credit are soluția
FOTO Ambasadorul SUA a vizitat compania „Rogob”
FOTO Ambasadorul SUA a vizitat compania „Rogob”
Două luni de declaraţii şi zero acţiuni
Două luni de declaraţii şi zero acţiuni
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală