Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0.4356%
 • USD
  17.9234
  -0.164%
 • RUB
  0.2450
  0.2449%
 • RON
  4.3242
  0.3931%
 • UAH
  0.6668
  -0.21%

Campanie irezistibil de delicioasă de la SEBO

21 Iun. 2021, 14:01
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
21 Iun. 2021, 14:01 // Economie //  Petru Cosoi

Sos aromat de roșii, salam și muuult cașcaval pe un blat crocant… mmm… Ce poate fi mai delicios decât o pizza abia scoasă din cuptor? Ai dreptate, nimic!

La fel s-a gândit și SEBO – simbolul pufos al companiei de creditare cu același nume. Fiind un adevărat pofticios, motanul a decis că metoda perfectă de a-și surprinde clienții este de a le oferi ceva bunișor (în sensul direct al cuvântului).

„Doamnelor și domnilor, atențiune! Pentru toți clienții noi o pizza* gratuit, vă rog!” – a zis SEBO. Pizza? Da!

Vizitând orice oficiu SEBO – ai 43 la număr atât în Chișinău cât și pe întregul teritoriu al Republicii Moldova, iei un credit pentru prima oară și poți savura o pizza în cadrul restaurantului partener PizzaMania. Wow! O campanie cu adevărat apetisantă.

Și asta nu e tot! Nu, nu, nu! Compania a mai pregătit ceva interesant. Clienții noi participă la o tombolă săptămânală în care poți câștigă electrocasnice în valoare 10 000 de lei. Cuptor, aspirator, mașină de spălat, orice găsești în magazin! Tu alegi. Ai 10 000 de lei pentru orice tehnică îți dorești. Extragerea se va efectua în fiecare zi de luni, la ora 14:00, pe pagina de Facebook  a companiei: Participă, cu siguranță ai șanse bune să câștigi!

Ai 2 oferte pe care pur și simplu nu le poți rata. Vino acum după pizza ta!

Nici clienții existenți nu vor rămâne fără atenție. Recent compania a dat start unui program intern de loialitate, în care pentru fiecare credit repetat de la SEBO, poți primi reducere de până la 50%, în dependență de câte credite ai. Detalii: www.sebo.md/REDUCERE

Cum, tu încă nu ești la SEBO? Vezi lista oficiilor și programul de muncă aici: www.sebo.md/PizzaMania

Telefon de contact – 022 896 897

Regulamentul campaniei „PizzaMania cu SEBO”


*Toți clienții noi care în perioada 21 iunie 2021 – 15 august 2021 au beneficiat de un credit de la OCN „Sebo Credit” SRL și respectă prevederile Regulamentului, vor primi un VOUCHER în valoare de 100 lei, pe care îl pot folosi în restaurantele PizzaMania.

Voucherele pentru electrocasnice și pizza nu pot fi schimbat în bani, diferența voucherului nefolosită nu se restituie.

Organizatorul va elibera Participanților voucherul respectiv cu reținerea impozitului pe venit din suma premiului, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al Republicii Moldova.

P.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 15:25
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
30 Iul. 2021, 15:25 // Societate //  Valentina Buză
A furat cinci biciclete lăsate fără supraveghere din scara unui bloc, iar acum este cercetat penal de oamenii legii. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, locuitor al municipiului Bălți care a fost reținut de polițiști fiind bănuit de furt.

„Bărbatul a mai fost atras la răspundere pentru infracțiuni similare, de această dată ar fi furat 5 biciclete lăsate fără supraveghere în scara blocurilor de locuit. Urmare măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, bicicletele au fost depistate la o persoană care susține că le-ar fi cumpărat de la bănuit”, spune poliția.

Potrivit informațiilor, bărbatul bănuit fura bicicletele din scările caselor de locuit, lăsate fără supraveghere pe care urma să le vândă. Audiat, acesta nu și-a recunoscut vina, iar ulterior a fost reținut pe un termen de 72 de ore.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele. În acest context, poliția aduce la cunoștința cetățenilor că în ultima perioadă de timp, pe teritoriul municipiului Bălți se atestă o creștere a furturilor de biciclete.

Astfel, în scopul diminuării nivelului infracţional, angajații Inspectoratului de Poliție Bălți desfășoară acțiuni de informare și prevenire și vin repetat cu câteva recomandări pentru proprietarii de biciclete.

 • Nu lăsaţi bicicleta în scara blocului fără supraveghere;
 • Montaţi încuietori sigure şi chiar grilaje la intrarea în subsoluri, garaje sau anexe;
 • Instalați camera de supraveghere video la intrarea în scara blocului;
 • Întrebaţi persoanele străine pe care le sesizaţi în bloc pe cine caută.

Poliția îndeamnă ca, în cazul în care ați fost victimă sau martor al unui furt, memorați cât mai multe semnalmente ale persoanei și apelați la numărul de urgență 112.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate