Curs valutar
 • EUR
  21.2850
  0.0954%
 • USD
  18.0497
  -0.1507%
 • RUB
  0.2436
  -0.8621%
 • RON
  4.3249
  0.0994%
 • UAH
  0.6685
  0%

Continuă EPOPEEA actelor false. Încă trei persoane sunt documentate de polițiștii de frontieră

13 Iul. 2021, 14:27
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
13 Iul. 2021, 14:27 // Societate //  Valentina Buză

Tot mai multe acte de identitate false sunt identificate la trecerea de frontieră. Astfel, un conațional este documentat pentru deținerea permisului de conducere cu semne de falsificare, iar un cetățean al Ucrainei pentru certificatul de înmatriculare neautentic. Potrivit informațiilor, incidentele au fost consemnate la hotarul moldo-român.

„În punctul de trecere Cahul s-a apropiat un Mercedes Sprinter ce efectua curse de pasageri. Unul din conducătorii auto a prezentat permisul de conducere românesc. La prima examinare, polițistul de frontieră a identificat lipsa elementelor de protecție asupra permisului. Audiat, bărbatul de 35 de ani a declarat că persoana care l-a ajutat cu obținerea cetățeniei i-a propus și perfectarea permisului de conducere înscriindu-l la școala auto. Întrucât a parcurs toate etapele pentru obținerea acestuia, moldoveanul s-a arătat uimit de cele depistate”, spune poliția de frontieră.

Totodată a fost identificat și un certificat de înmatriculare, care ar fi emis de autoritățile ucrainene a fost ridicat după ce șoferul, și el ucrainean de origine, a prezentat actul pentru autorizarea intrării în Republica Moldova. Bărbatul cunoștea despre neveridicitatea actului pentru că a apelat la ajutorul unei persoane terțe în vederea perfectării acestuia. Cel original a fost ridicat de către organele de drept din Bulgaria după ce a încălcat regulile de circulație.

Ca urmare, mijlocul de transport a fost indisponibilizat în parcarea sediului SPF Giurgiulești.

„Tot în punctul de trecere Giurgiulești – Galați, în urma controlului suplimentar a fost depistat printre lucrurile personale ale unei pasagere raportul testului medical negativ la Covid 19. Întrebată, locuitoarea raionului Ceadîr-Lunga nu a recunoscut că l-ar fi obținut ilegal. Însă, rezultatele verificărilor au demonstrat contrariu”.

Cazurile au fost înregistrate, iar documentele ridicate au fost transmise către realizarea expertizei tehnico-juridice. Persoanele documentate riscă sancțiune penală.

Realitatea Live

27 Iul. 2021, 11:39
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
27 Iul. 2021, 11:39 // Life //  Realitatea.md

Nu mai e loc de îndoială: Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au împăcat. J Lo şi-a sărbătorit ziua de naştere pe un yacht, alături de celebrul actor. Mai mult, artista a postat o fotografie în care se sărută cu fostul logodnic. La începutul anilor 2000, J Lo şi Ben Affleck formau un cuplu de invidiat.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu mai ascund pasiunea care s-a reaprins între ei, după ani buni de când au rupt logodna şi au întristat fanii de pretutindeni. Încă din luna mai a acestui an, tabloidele au răspândit zvonuri cu privire la o posibilă împăcare. Iar fotografiile cu celebrul actor care părăsea discret locuinţa lui J Lo erau dovezi grăitoare.

Totuşi, nicio declaraţie oficială nu a confirmat ceea ce părea deja destul de clar pentru toată lumea. Timpul le-a rezolvat însă pe toate, cei doi afişându-se într-o ipostază romantică, pe Instagram, în văzul celor peste 166 de milioane de urmăritori ai artistei cu origini portoricane Jennifer Lopez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

Imaginile „surpriză” au fost postate la finalul unei serii de fotografii de la ziua de naştere a lui J Lo, care a sărbătorit în costum de baie împlinirea frumoasei vârste de 52 de ani. Sărutul celor doi, pe o ambarcaţiune de lux din St Tropez, a fost apreciat de peste 7,8 milioane de utilizatori ai reţelei sociale, iar secţiunea de comentarii dă pe dinafară de felicitări şi gânduri bune pentru Ben Affleck şi Jennifer Lopez.

Potrivit unor surse Sky News, în apropiere se afla şi fostul partener al lui J Lo, Alex Rodriguez. Cuplul şi-a spus „la revedere” în luna martie a acestui an.

La începutul anilor 2000, J Lo şi Ben Affleck formau un cuplu de invidiat, cucerind definitiv inimile fanilor după videoclipul pentru celebrul hit „Jenny From The Block”. În 2004, însă, au anunţat că au rupt logodna, iar în următorii ani nu au dat semne cum că ar putea lega din nou povestea de iubire.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)

 
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid