Curs valutar
 • EUR
  20.1160
  0.4653%
 • USD
  17.7288
  -0.0147%
 • RUB
  0.2376
  0.463%
 • RON
  4.0625
  0.4135%
 • UAH
  0.6533
  0.2602%

Demascarea lui Trump! Se închina în fața lui Putin: Voi fi puțin mai dur, dar asta este pentru camere

29 Sept. 2021, 11:21
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
29 Sept. 2021, 11:21 // În Lume //  Realitatea.md

Stephanie Grisham, fostă purtătoare de cuvânt al celui de-al 45-lea președinte american, Donald Trump, a povestit cum șeful statului „juca teatru” în fața camerelor de luat vederi atunci când s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2019.

În timpul Summit-ului G-20 din 2019, Grisham a asistat la o conversație privată între Trump și Putin. În acea zi, l-a văzut pe Trump aplecându-se spre Putin și spunându-i: „Voi fi puțin mai dur cu tine câteva minute. Dar asta este pentru camerele de luat vederi și, când vor pleca, vom vorbi. Înțelegi”, scrie Stephanie Grisham în cartea sa.

Aceasta este doar una dintre conexiunile revelatoare pe care Grisham le-a detaliat în noua sa carte despre Trump.

Grisham a ocupat funcția de al treilea secretar de presă al președintelui, șef de cabinet pentru prima doamnă Melania Trump și a supravegheat comunicarea mass-media înainte de a se retrage din cauza evenimentelor din Capitoliul Statelor Unite din 6 ianuarie.

Cartea ei de 352 de pagini explorează o serie de acțiuni urâte ale lui Trump: de la privirile aruncate unor angajate tinere, la organizarea de minciuni pentru public și încercarea de a interzice mass-media în Casa Albă. În plus, Grisham promite, de asemenea, să dezvăluie fapte despre relația dificilă dintre cuplul prezidențial.

Într-o declarație din biroul Melaniei Trump, publicarea cărții a fost deja numită o încercare de a murdări reputația lui Trump și, în același timp, de a ispăși vina după munca slabă a secretarului de presă, relațiile nereușite și comportamentul neprofesionist.

„Prin minciuni și trădare, ea încearcă să obțină recunoaștere și bani în detrimentul doamnei Trump”, a declarat biroul într-un comunicat.

Însăși secretarul de presă al lui Trump, Liz Harrington, comentând publicarea cărții, a numit-o pe Grisham o fostă angajată malefică. Harrington susține cp editorilor ar trebui să le fie rușine pentru că ajung pradă pentru asemenea cărți.

Realitatea Live

30 Nov. 2021, 22:18
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
30 Nov. 2021, 22:18 // Politica //  Cristina Vlah

Directoarea Institutului Național al Justiției, Diana Scobioală, pleacă din funcție. Ea și-a luat rămas bun de la colegi, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, informează Realitatea.md.

„Azi se încheie mandatul meu la Institutul Național al Justiției.

Am avut bunul prilej și marea onoare să conduc această deosebită instituție cu personalitate și caracter, cu staf mega calificat, formatori inteligenți, audienți cu-minți și Consiliu profesionist. Timp de 7 ani împreună am depus efort și suflet nu pentru o simplă schimbare, ci pentru o adevărată transformare ce a permis INJ-ului să facă un salt enorm.

Ne-am bucurat de sprijinul și girul partenerilor de dezvoltare, în special al Ambasadei SUA, UNDP și CoE, care au avut încredere în noi și ne-au apropiat de aceste rezultate frumoase.

Vă multumesc tuturor pentru că mi-ați permis să facem echipă comună. Vă urez tuturor curaj și împliniri în toate, iar bunului INJ – prosperitate în continuare”, scrie Diana Scobioală.

În acest sens, cei din Institutul Național al Justiției urmează să numească un nou director.

Realitatea.md menționează că noua funcție a Dianei Scobioală va fi cea de judecătoare la CEDO din partea țării noastre.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală