Curs valutar
 • EUR
  20.7694
  -0.2672%
 • USD
  17.6521
  0.051%
 • RUB
  0.2435
  0.6982%
 • RON
  4.1969
  -0.2645%
 • UAH
  0.6611
  -0.1966%

Demi Lovato, dezvăluiri șocante despre supradoza pe care a avut-o: Medicii au spus că mai aveam 5-10 minute

12 Mart. 2021, 13:40
 // Categoria: Life // Autor:  Daniel Hacina
12 Mart. 2021, 13:40 // Life //  Daniel Hacina

Cântareața de muzică pop din SUA Demi Lovato, a decis să împărtășească publicului larg povestea ei persoanală și dificultățile prin care a trecut în cadrul unui documentar. Trailerul pentru „Demi Lovato: Dancing With the Devil” reprezintă călătoria pop-starului american înainte și după supradoza aproape fatală din 2018. Lovato face dezvăluiri cu privire și la starea ei de sănătate, spunând că a suferit multiple accidente vasculare cerebrale și chiar și un atac de cord.

„Medicii mei au spus că mi-au mai rămas între 5 și 10 minute”, spune ea în documentar, vorbind despre acel incident.

Într-o conferință de presă desfășurată în cadrul turneului de presă „Television Critics Association”, Demi Lovato a spus că încă suportă consecințele.

„Am rămas cu leziuni ale creierului, cu efectele cărora mă confrunt și astăzi. Nu conduc pentru că există puncte oarbe în viziunea mea. De asemenea, capacitatea de a citi mi-a revenit după o lungă perioadă de timp”, a spus ea. „Simt că acele puncte rămân acolo pentru a-mi reaminti ce s-ar putea întâmpla dacă voi ajunge vreodată din nou, în acel loc întunecat în care eram”.

„Sunt recunoscătoare pentru aceste memento-uri, dar sunt și mai recunoscătoare pentru faptul că am reușit să mă reabilitez rapid. Reabilitarea, a fost una axată în special pe latura emoțională și terapeutică. A fost o reabilitare mai degrabă psihologică, decât una fizică”, a adăugat ea.

Documentarul cu Demi Lovato, este „un portret intim al dependenței de droguri” și „al procesului de vindecare și împuternicire de după”.

„Demi Lovato: Dancing with the Devil” în rolul principal cu Demi Lovato, are premiera pe 23 martie pe YouTube.

Realitatea Live

16 Sept. 2021, 21:18
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
16 Sept. 2021, 21:18 // Economie //  Cristina Vlah

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a spus că pentru redresarea situației deplorabile de la ÎS „Calea Ferată din Moldova” este nevoie de aprobarea în Parlament a unui nou Cod al Transportului Feroviar, informează Realitatea.md.

În acest sens, ministrul a dat vina pe fostele guvernări pentru faptul că nu l-au aprobat până în prezent, din motiv că acolo ar fi existat interese politice și economice.

„Avem nevoie să aprobăm Codul Feroviar în Parlament, un proiect care nu s-a dorit să fie votat din diverse motive. Și sistemul s-a arătat a fi unul de corupție foarte mare. Acest nou Cod Feroviar vine să facă regulă și responsabilizare față de anumite companii.

Am discutat cu mai mulți parteneri de reconstrucție a căilor ferate Giurgiulești-Chișinău. Am discutat și cu ambasadorul României acest subiect. Avem și parteneri francezi, care sunt gata să ne ajute în acest sens”, a declarat Andrei Spînu, în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul TVR.

Realitatea.md amintește că întreprinderea de stat Calea Ferată a înregistrat datorii de aproape jumătate de miliard de lei. De mai multe luni angajații nu-și primeau salariile, iar unele conturi erau periodic blocate. La începutul anului curent, datoriile CFM față de angajați depășea suma de 60 milioane de lei, iar oamenii ieșiseră la proteste.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române