Curs valutar
 • EUR
  19.3638
  -0.0155%
 • USD
  17.7097
  -0.0429%
 • RUB
  0.2014
  0.3476%
 • RON
  3.8967
  -0.0539%
 • UAH
  0.4270
  -0.0234%

Destinația perfectă de vacanță pentru fiecare semn zodiacal. Unde să-ți petreci vara anul acesta

17 Iun. 2024, 06:14
 // Categoria: Slider // Autor:  Redacția Realitatea
17 Iun. 2024, 06:14 // Slider //  Redacția Realitatea

Cer însorit, lectură preferată pe plajă și distracție alături de prieteni. Tot ce ține de vară este legat de amintiri frumoase, pe viață. Acest anotimp este perfect și pentru spontaneitate. 

Astrologia dezvăluie multe despre personalitatea ta, inclusiv despre modul în care îți place să te relaxezi. De aceea, citirea horoscopului înainte de a rezerva acele bilete de vacanță este o mișcare inteligentă.

Berbec: Insula Andros, Bahamas

Berbecul adoră să fie acolo unde este acțiunea, așa că i se potrivește o vacanță cu un itinerariu plin. Locul ideal pentru tine este plin de activități și aventuri care se adresează naturii tale curioase. De aceea, Andros Beach este perfectă pentru tine. Ca una dintre cele mai mari insule din Bahamas, Andros este renumită pentru pescuitul, drumețiile și sporturile de aventură.

Taur: Cala Mariolu, Sardinia, Italia

Taurilor le plac lucrurile mai frumoase din viață, așa că locul tău de vacanță trebuie să aibă și eleganță și rafinament. Destinația ta de vacanță perfectă este despre relaxare și confort. Cala Mariolu are exact ceea ce ai nevoie. Această bijuterie italiană este renumită pentru plajele sale uimitoare și stațiunile de lux.

Gemeni: Turks și Caicos, Caraibe

Gemenilor le place să facă puțin din toate în vacanță. Având în vedere starea de spirit și interesele tale în continuă schimbare, este important să ai timp suficient pentru a explora tot ce este de pe lista ta. Turks and Caicos oferă tot ce ai putea visa pentru o evadare perfectă.

Rac: Florida

Racii sunt obișnuiți să facă față stresului și muncii emoționale din viața de zi cu zi, așa că au nevoie de evadarea perfectă pentru a se recupera. Acasă este locul în care este inima și te vei îndrăgosti de energia liniștită din Key West, Florida. Nu ezita să profiți de o vacanță all-inclusive care să te lase să te relaxezi așa cum se cuvine.

Leu: Tulum, Mexic

Distracția este al doilea nume al tău, Leu. Știi să profiți la maximum de vacanță. Personalitatea ta plină de energie îți alimentează setea de aventură. Împachetează-ți cele mai bune ținute și pregătește-te deoarece Tulum merită să fie locul pentru escapada ta. Barurile și restaurantele de pe plajă sunt la doar câțiva pași.

Fecioară: Sfânta Lucia, Caraibe

Ești așteptată de mult pentru o evadare, Fecioară. Cunoscută pentru tendințele tale perfecționiste, este nevoie de mult pentru a te impresiona. Visezi la plaje cu nisip auriu atât de curate încât par o iluzie. Stilul de viață lent al insulelor sună exact ca ceea ce ai nevoie. Dacă vrei să-ți petreci zilele bucurându-te de apă și sărbătorind toată noaptea cu mâncare și băuturi locale, Sfânta Lucia este locul pentru tine.

Balanță: Maui, Hawaii

Ești gata de distracție la soare, Balanță? Îți place să te răsfeți cu plăcerile vieții, iar vacanța nu face excepție. Tu preferi un loc de vacanță unde să te poți relaxa. Îți place să vezi unde te duce ziua fără un program stabilit. Maui este perfect pentru evadarea ta care să-ți aducă relaxarea de care ai mare nevoie. Cu peisaje uimitoare și activități palpitante, emoția este la fiecare colț aici.

Scorpion: Myrtle Beach

Întotdeauna în căutarea celor mai bune locuri preferi destinațiile care să-ți ofere distracție. În loc de locurile tropicale obișnuite, ia în considerare o evadare de vară plină de distracție la Myrtle Beach, Carolina de Sud. Cu plajele sale uimitoare și atmosfera plină de viață, Myrtle Beach oferă tot ce ai nevoie pentru un weekend lung în paradis.

Săgetător: Jamaica

Ești unul dintre cei mai experimentați călători din zodiac, ceea ce înseamnă că probabil ai vizitat deja câteva dintre destinațiile de aici. Nu ești străină de călătoriile singură și de a descoperi lucruri din alte culturi. Extinderea viziunii asupra lumii te entuziasmează și vrei ca vacanța ta să fie distractivă și îmbogățitoare. Montego Bay oferă multe de făcut și de văzut.

Capricorn: California

Pasionat, hotărât și încăpățânat, te descurci în rutină, iar programul tău agitat rareori permite pauze. De aceea este esențial să profiți la maximum de vacanța de vară. San Diego oferă acel ceva special pentru a satisface așteptările tale înalte.

Vărsător: Cabo San Lucas, Mexic

Ești din categoria de persoane care ar alege un loc de vacanță doar pentru că este popular sau în tendințe online. Tânjești după varietate și entuziasm în călătoriile tale, fără să vrei să faci același lucru în fiecare zi. Cabo San Lucas, Mexic, este destinația perfectă pentru a-ți îmbrățișa latura distractivă. Cu priveliștile sale senine la ocean, activitățile captivante și oportunitățile de a-ți face prieteni pe viață, este un loc ideal pentru tine.

Pești: Cape Cod, Massachusetts

Misterioasă și intuitivă, destinația ta ideală de vacanță trebuie să pară ceva dintr-o altă lume. Vrei o vacanță fericită și relaxantă. Sună perfect să te relaxezi în hamace supradimensionate și să urmărești oamenii pe plajă. Cape Cod, Massachusetts, este locul tău ideal dacă cauți plaje curate și ape liniștite pentru a-ți vindeca corpul și sufletul.

Realitatea Live

Compania Moldcell, premiată de Ookla pentru cea mai rapidă rețea mobilă din Republica Moldova
Compania Moldcell, premiată de Ookla pentru cea mai rapidă rețea mobilă din Republica Moldova
Cum să implementezi un proces eficient de onboarding pentru noii angajați. Ghid complet pentru manageri
Cum să implementezi un proces eficient de onboarding pentru noii angajați. Ghid complet pentru manageri
Parlamentul a votat în prima lectură modificarea accizelor pentru produsele de tutun și cele conexe
Parlamentul a votat în prima lectură modificarea accizelor pentru produsele de tutun și cele conexe
Hai, Team Moldova! Victoriabank lansează spotul pentru susținerea echipei olimpice 
Hai, Team Moldova! Victoriabank lansează spotul pentru susținerea echipei olimpice 
Sărbătorește Ziua Internațională a Kebabului cu Glovo!
Sărbătorește Ziua Internațională a Kebabului cu Glovo!
Un Centru de dezvoltare a carierei a fost deschis la Tiraspol cu bani europeni
Un Centru de dezvoltare a carierei a fost deschis la Tiraspol cu bani europeni
Peste 60 mii de clienți au trăit experiența Orange 5G în rețeaua #1 din Moldova
Peste 60 mii de clienți au trăit experiența Orange 5G în rețeaua #1 din Moldova
Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău
Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău
Guvernul va alinia politica de accizare la cele mai bune practici ale UE
Guvernul va alinia politica de accizare la cele mai bune practici ale UE
19 Iul. 2024, 19:37
 // Categoria: Opinii // Autor: 
19 Iul. 2024, 19:37 // Opinii // 

Realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea Comisiei Europene reprezintă un semnal pozitiv pentru Republica Moldova, care a beneficiat semnificativ de asistența președintelui Executivului și a echipei sale. Declarația aparține șefei Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană, Daniela Morari, și a fost făcută la emisiunea „Zi de Zi” de la Radio Moldova.

„Conducerea dvs. este vitală”. Sandu către Von der Leyen, prima femeie cu 2 mandate consecutive la Comisia Europeană

În continuare, țara noastră se bazează pe susținerea, expertiza și asistența financiară din partea Comisiei Europene. Acestea sunt esențiale pentru realizarea reformelor necesare și pentru găsirea de soluții în domeniile încă dificile ale dezvoltării economice. De asemenea, este crucial ca, în noul mandat al Comisiei Europene, Republica Moldova să poarte discuții strânse privind formularea noului buget.

Radio Moldova: Cum va influența reconfirmarea Ursulei von der Leyen cooperarea dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană?

Daniela Morari: În cel mai direct sens, cu doamna Ursula von der Leyen au fost găsite soluții la foarte multe crize sau situații complicate prin care a trecut Republica Moldova. La fel, prin mandatul curent al Comisiei am depus cerea de aderare, am primit acele recomandări, nouă pași în opinia Comisiei Europene și deja rapoartele care confirmă că au fost realizate aceste condiții care ne-au permis să avansăm pentru a avea această conferință interguvernamentală care a avut loc în iunie anul curent și deja ne-a permis să trecem la următoarea fază care este screening-ul bilateral. Mizăm în continuare pe toată susținerea și expertiza dar și asistență financiară din partea Comisiei Europene pentru a ne ajuta să livrăm, să realizăm reformele și să găsim soluții pentru domeniile încă complicate în dezvoltarea economiei, în a avea mai multă creștere economică și a găsi soluții la diferite circumstanțe în care suntem. Și, de asemenea, este important în mandatul nou al Comisiei Europene să avem discuții strânse în formarea noului buget al Comisiei Europene care va fi pentru perioada următoare și de a avea acces la noile programe și noile instrumente care pot fi deschise gradual pentru Republica Moldova.

Radio Moldova: Faptul că Ursula von der Leyen a obținut o majoritate mai mare pentru cel de-al doilea mandat decât în 2019 denotă o creștere a unității în Parlamentul European, în pofida unor îngrijorări că partidele populiste au obținut mai multe mandate?

Daniela Morari: Sigur, este important și cifrele vorbesc de la sine. Au fost negocieri complicate între grupurile politice, dar care au ajuns la acest consens și pe prioritățile de activitate ulterioară și pe susținerea politică în sine. Cred că rezultatul alegerilor în Parlamentul European au fost în anumite state membre, dar și pe întregul Parlament European. Într-adevăr, de a avea unele partide de extremă dreaptă sau stângă, au crescut în anumit procentaj. Nu au crescut suficient pentru a fi decisive în a lua decizie, dar dacă ați urmărit dezbaterea de ieri, au fost foarte multe emoții și foarte vocale. De aceea, cred că mandatul Parlamentului Curent va continua să fie la fel de vocal în dezbatere și în discuții.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Compania Moldcell, premiată de Ookla pentru cea mai rapidă rețea mobilă din Republica Moldova
Compania Moldcell, premiată de Ookla pentru cea mai rapidă rețea mobilă din Republica Moldova
Cum să implementezi un proces eficient de onboarding pentru noii angajați. Ghid complet pentru manageri
Cum să implementezi un proces eficient de onboarding pentru noii angajați. Ghid complet pentru manageri
Parlamentul a votat în prima lectură modificarea accizelor pentru produsele de tutun și cele conexe
Parlamentul a votat în prima lectură modificarea accizelor pentru produsele de tutun și cele conexe
Hai, Team Moldova! Victoriabank lansează spotul pentru susținerea echipei olimpice 
Hai, Team Moldova! Victoriabank lansează spotul pentru susținerea echipei olimpice 
Sărbătorește Ziua Internațională a Kebabului cu Glovo!
Sărbătorește Ziua Internațională a Kebabului cu Glovo!
Un Centru de dezvoltare a carierei a fost deschis la Tiraspol cu bani europeni
Un Centru de dezvoltare a carierei a fost deschis la Tiraspol cu bani europeni
Peste 60 mii de clienți au trăit experiența Orange 5G în rețeaua #1 din Moldova
Peste 60 mii de clienți au trăit experiența Orange 5G în rețeaua #1 din Moldova
Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău
Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău
Guvernul va alinia politica de accizare la cele mai bune practici ale UE
Guvernul va alinia politica de accizare la cele mai bune practici ale UE
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală