Curs valutar
 • EUR
  19.2155
  -0.7624%
 • USD
  18.2328
  -0.0784%
 • RUB
  0.1847
  -0.9746%
 • RON
  3.8624
  -0.7819%
 • UAH
  0.4937
  -0.081%

Dezvăluiri șocante! Un faimos interlop din România l-ar fi comandat pe Rizea. „Este păzit și când face duș”

02 Iun. 2023, 11:21
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
02 Iun. 2023, 11:21 // În Lume //  Realitatea.md

Expulzat în România și declarat indezirabil de Chișinău pentru o perioadă de 15 ani, Cristian Rizea pare să aibă probleme în Penitenciarul Prahova. Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) au dezvăluit pentru Gândul că Rizea ar fi păzit permanent, întrucât viața lui este în pericol.

Etichetat de conducerea Penitenciarului drept un „deținut vulnerabil”, care are nevoie de protecție, Cristian Rizea ar fi fost pus sub pază permanentă.

Potrivit informațiilor obținute de Gândul – un faimos interlop aflat în libertate ar fi reușit să contacteze deținuți periculoși, cărora le-ar fi cerut ca Rizea să fie bătut sau supus unor abuzuri sexuale, drept pedeapsă pentru că a jignit un vlogger care îi era prieten.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Nu prea se întâlnește nimeni cu el, fiindcă este plasat la protejați. Primește, în continuare, amenințări discrete sau este înjurat de alți deținuți atunci când este scos în curte, la aer, conform programului. Este păzit permanent, chiar și la spălător, unde face duș. Atunci când merge să facă baie, alți deținuți sunt afară, tocmai pentru ca Rizea să facă baie singur”, au spus surse din cadrul ANP, pentru Gândul.

Sursele citate de aceeași publicație precizează că, în restul timpului, Cristian Rizea merge la magazinul închisorii pentru diverse cumpărături și „încearcă să își păstreze condiția fizică jucând tenis cu piciorul sau ping-pong”.

Cristian Rizea a fost încarcerat în 27 aprilie la Penitenciarul Vaslui, iar ulterior transferat, în secret, la Rahova

Realitatea Live

03 Oct. 2023, 16:35
 // Categoria: Life // Autor:  Elena Putregai
03 Oct. 2023, 16:35 // Life //  Elena Putregai

Tom Hanks, care și-a exprimat anterior îngrijorarea cu privire la utilizarea AI în film, le  transmite fanilor că nu are „nimic de-a face” cu videoclipul unei reclame în care a fost dublat prin inteligență artificială.

Celebrul actor spune că imaginea sa care apare în reclamă este, de fapt, falsă.

„ATENȚIE!!! Există un videoclip care promovează un plan dentar cu o versiune AI a mea. Nu am nimic de-a face cu asta„, a scris Hanks într-un mesaj postat pentru cei 9,5 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, care însoțește o captură de ecran din clip, cu o imagine cu el însuși generată pe calculator.

Câștigătorul premiului Oscar a precizat că imaginea i-a fost folosită fără permisiunea sa.

Chiar dacă în ultimii ani nu s-a ferit să aprobe versiuni modificate digital ale sale în filme. starul și-a exprimat în trecut îngrijorarea cu privire la utilizarea AI în filme și televiziune.

Filmul „The Polar Express” din 2004, animată pe calculator, conținea o versiune CGI a lui Hanks, iar în filmul din 2022 A Man Called Otto a fost întinerit.

„O vedem peste tot”

În luna aprilie a acestui an, cu doar câteva zile înainte de începerea grevei scriitorilor de la Hollywood, Tom Hanks a vorbit despre AI în podcastul comediantului britanic Adam Buxton.

„Am văzut asta venind. Am văzut că va exista această abilitate de a lua zero și unu în interiorul unui computer și de a le transforma într-un chip și într-un personaj. De atunci, această capacitate a crescut de un miliard de ori și o vedem peste tot”, declara, atunci, actorul.

„Este o provocare artistică, dar și una legală”

Vedeta i-a spus lui Buxton că AI ar putea permite ca o versiune falsă a sa să continue să joace la nesfârșit.

„Aș putea fi lovit de un autobuz mâine și asta e tot, dar performanțele pot continua la nesfârșit. Și în afara faptului că se înțelege că a fost făcut cu AI sau deepfake, nu va fi nimic care să vă spună că nu sunt eu și numai eu. Și va avea un anumit grad de calitate naturală. Aceasta este cu siguranță o provocare artistică, dar și una legală.„, a spus Tom Hanks.

Scenariștii de la Hollywood au triumfat în fața inteligenței artificiale

Greva scenariștilor din SUA s-a încheiat săptămâna trecută cu un acord care prevede restricții privind modul în care inteligența artificială poate fi utilizată în filme și televiziune, după ce unul dintre principalele puncte de conflict a fost legat de îngrijorarea că o inteligență artificială necontrolată ar putea submina munca creatorilor.

În schimb, sindicatul care reprezintă actorii de la Hollywood rămâne în grevă, astfel că majoritatea producțiilor nu pot fi reluate.

De amintit că actorii de la Hollywood au intrat în grevă după declanșarea grevei scenariștilor, în centrul disputei aflându-se atât salariile, cât și îngrijorarea cu privire la utilizarea inteligenței artificiale în generarea de asemănări neaprobate cu actorii.

Actorii speră că triumful scenariștilor ar putea contribui la o rezolvare a grevei lor.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală