Curs valutar
 • EUR
  20.7697
  0.0014%
 • USD
  17.6283
  -0.135%
 • RUB
  0.2427
  -0.3296%
 • RON
  4.1967
  -0.0048%
 • UAH
  0.6610
  -0.0151%

Dodon își felicită „bunul prieten” din Rusia și pe Natalia Gordienko pentru calificarea în finala Eurovisionului

21 Mai 2021, 09:48
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Beregoi
21 Mai 2021, 09:48 // Politica //  Petru Beregoi

Liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare adresat participantei țării noastre, Natalia Gordienko, pentru calificarea în finala Eurovisionului.

De asemenea, Dodon nu a uitat să-l scoată în evidență și pe „bunul său prieten” producătorul interpretei, Filip Kirkorov, care a pregătit prestația Nataliei Gordienko de la concursul din acest an al Eurovisionului.

„Felicitări interpretei Natalia Gordienko care reprezintă țara noastă la Eurovision Song Contest 2021, pentru faptul că s-a calificat în finala concursului. Transmit sincere mulțumiri pentru sprijinul acordat bunului meu prieten, Artist al Poporului din Rusia și Moldova, Philipp Kirkorov. Hai Moldova!”, a scris Dodon.

Precizăm că, în perioada când Igor Dodon era președintele țării, Filip Kirkorov, a fost în Republica Moldova, la invitația șefului statului. Mai mult, cei doi au cules împreună chiar și căpșune la Sadova, satul de baștină al lui Dodon.

Amintim că, Natalia Gordienko a evoluat aseară în cea de-a doua semifinală cu piesa „Sugar”. Aceasta a reușit să ajungă în marea finală a concursului  care se va desfășura sâmbătă, 22 mai.

Totodată, Gordienko a reușit să impresioneze mii de oameni, prin faptul că a ținut cea mai lungă notă a serii – 17 secunde, un record absolut din istoria Eurovisionului.

Realitatea Live

19 Sept. 2021, 19:22
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
19 Sept. 2021, 19:22 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Jennifer Lopez este în centrul atenției indiferent de hainele pe care alege să le îmbrace. La doar câteva zile după ce a strălucit la Met Gala 2021, artista în vârstă de 52 de ani a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles.

În imaginile surprinse de paparazzi, artista apare îmbrăcată în pantaloni de trening albi și într-o bluză scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect sculptat.

De asemenea, artista a ales să-și prindă părul într-o coadă și să încalțe niște adidași colorați, însă n-a renunțat la poșeta elegantă, ce pare „dintr-un alt film”.

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt produsele de make-up la care nu renunță

Într-un video postat săptămâna aceasta pe contul ei de Instagram, JLo a dezvăluit care este rutina sa de înfrumusețare după o sesiune de antrenamente la sală.

Într-o pereche de colanți, cu un top alb, cu abdomenul la vedere, Lopez, care are propriul brand de produse cosmetice, a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române