Curs valutar
 • EUR
  19.2489
  -0.5886%
 • USD
  18.1679
  -0.191%
 • RUB
  0.1888
  -0.3178%
 • RON
  3.8734
  -0.6351%
 • UAH
  0.4919
  -0.2033%

Echipa de fotbal a MAIB – premiată cu trofeul „Cea mai bună echipă corporativă”

02 Feb. 2021, 17:01
 // Categoria: Sport // Autor:  Realitatea.md
02 Feb. 2021, 17:01 // Sport //  Realitatea.md

Jonglează excelent cu cifrele, cardurile bancare și creditele, la fel de bine cum o fac și cu o minge de fotbal în cadrul competițiilor naționale și internaționale. Vorbim, evident, cu cea mai mare mândrie despre membrii echipei de fotbal a Moldova Agroindbank, care au mai completat cu un trofeu colecția impresionantă de premii cucerite cu pasiune după multe meciuri de foc.

Alături de numele celor mai performanți sportivi ai țării, la Gala Laureaților Presei Sportive a răsunat și numele echipei de fotbal a MAIB, care a obținut trofeul pentru „Cea mai bună echipă corporativă”. Premiul este o piesă de valoare pe panoul de onoare al echipei și al Moldova Agroindbank, care susține sportul de performanță și promovează modul sănătos de viață.

„Fiecare premiu obținut ne motivează să muncim și mai mult pentru rezultate frumoase, așa cum este și activitatea băncii. Mulțumim colegilor pentru susținere și conducerii băncii pentru suport continuu. Sperăm cât mai curând să revenim pe terenul sportului rege și să simțim din nou adrenalina jocului”, a menționat Gheorghe Muntean, căpitanul echipei.

Gala Laureaților Presei Sportive se desfășoară anual, în semn de apreciere și recunoaștere a performanțelor celor mai buni sportivi, antrenori, jurnaliști sportivi și echipe ale companiilor care promovează modul sănătos de viață prin susținerea sectorului sportiv și participarea la diverse competiții în țară și peste hotare.

Îi felicităm pe colegii noștri Igor Nartea, Ivan Buga, Gheorghe Muntean, Sergiu Puiu, Artur Caldare, Iurie Gîrlă, Vladislav Bodrug. Le ținem pumnii și le dorim sănătate de fier pentru cât mai multe victorii răsunătoare!

Menționăm că și în 2018 echipa de fotbal a Moldova Agroindbank a cucerit trofeul și nominalizarea de ”Cea mai bună echipă corporativă”. În 2019 fotbaliștii MAIB au câştigat cupa Turneului de minifotbal Footbaleague (iarnă – primăvară). Totodată, în anul 2020, pentru promovarea sportului şi a mişcării olimpice în ţara noastră, Comitetul Naţional Olimpic a onorat Moldova Agroindbank cu distinsul trofeu „Sport fără frontiere”.

Moldova Agroindbank promovează spiritul sportiv și valorile olimpice în țara noastră, contribuie la popularizarea sportului și a modului activ și sănătos de viață, sprijinind mai multe proiecte și activități din acest domeniu. De peste 20 de ani MAIB este partener al Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS), alături de care premiază anual olimpicii care demonstrează performanțe la diverse competiţii pe arena naţională şi internaţională. Prin prisma comunităților interne formate din angajați ai băncii (de fotbal, tenis, volei, alergători), MAIB își propune să inspire societatea să adopte un mod sănătos de viață și activ la superlativ.

Realitatea Live

27 Sept. 2023, 13:44
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
27 Sept. 2023, 13:44 // Societate //  Valentina Buză

Clădirea Centrului de Sănătate Slobozia Mare a fost eficientizată energetic în cadrul unui proiect investițional finanțat din fondul de dezvoltare și modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Proiectul a constat în izolarea termică a fațadei edificiului și reconstrucția instalațiilor electrice.

Reprezentanţii CNAM au efectuat recent o vizită de monitorizare a proiectului investițional și au constatat că toate lucrările obiectului contractual au fost finalizate, acestea fiind executate în corespundere cu prevederile proiectului și procesele-verbale de recepție a activităților executate.

Valoarea totală a proiectului este de circa 893 de mii de lei, dintre care în jur de 660 de mii de lei reprezintă contribuția CNAM.

Elena Saghin, șefa Centrului de Sănătate Slobozia Mare, care este activă și aplică la aceste proiecte de susținere a modernizării și reabilitării clădirilor prin mecanismul de eficiență energetică, a declarat că este mândră de aceste realizări care vor avea un efect pozitiv pentru pacienți, dar și pentru colectivul care va lucra în codiții bune în perioada rece a anului.

„Nu mă voi opri aici, ci voi căuta și solutii de energie verde prin panouri fotovotaice ca să asigurăm cu curent electric de alternativă Centrul, dar și alte codiții îmbunătățite pentru copii și adulți”, a mai declarat șefa centrul de sănătate.

Măsurile de eficiență energetică implementate vor asigura condiții optime și confortul necesar pentru activitatea cadrelor medicale și tratamentul persoanelor care apelează după ajutor medical. Instituția deservește un număr de peste 9700 de cetățeni din trei localități, și anume: Slobozia Mare, Câșlița-Prut și Văleni.

În prezent, în cadrul CS Slobozia Mare activează cinci medici de familie și 20 de asistente medicale.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală