Curs valutar
 • EUR
  21.4838
  0%
 • USD
  17.8399
  0%
 • RUB
  0.2391
  0%
 • RON
  4.3609
  0%
 • UAH
  0.6431
  0%

Ei ne cred (ne)buni. Asta e Realitatea!

19 Apr. 2021, 07:00
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Petru Cosoi
19 Apr. 2021, 07:00 // Sci-tech //  Petru Cosoi

Realitatea noastră se schimbă de la o zi la alta, iar noi depunem tot efortul pentru a fi cu un pas înainte la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Începând de astăzi, Realitatea mai face un pas în întâmpinarea cititorilor săi. Astfel, vă oferim un produs sută la sută nou, mult mai accesibil, dinamic și adaptat la tendințele digitale de azi și de mâine.

În șapte ani de activitate, Realitatea a devenit un produs media de utilitate publică, un instrument puternic de schimbare și modernizare a Republicii Moldova. Așa cum de la bun început ne-am propus să atragem în această lume pe toți cei ce ne înconjoară, Realitatea va continua să contribuie la transformarea societății mult mai intens, accentuând importanța informațiilor corecte, a educării societății în spiritul valorilor umane și dezvoltării Republicii Moldova ca stat democratic, în care oamenii sunt cea mai importantă valoare.

Pandemia ne-a arătat cât de mult contează să avem la îndemână instrumente comode, smart și ușor de utilizat. Exact acest lucru și l-a propus Grupul Realitatea atunci când a pornit pe această cale a schimbării.

Astfel, noua Realitatea aduce pe telefoanele, computerele și televizoarele dumneavoastră trei site-uri performante și o televiziune inedită, toate țintite pe o experiență deosebită a vizitatorilor și telespectatorilor săi.

Realitatea este un grup de media electronică, formată din televiziunea RLIVE TV, site-urile realitatea.md, bani.md și platforma online de transmisiuni live – Rlive.md.

a fost lansată în luna noiembrie 2020 și este expresia unui nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care vizionează TV-ul în timpul zilei, la birou sau acasă. RLIVE TV este prima televiziunea care se bazează exclusiv pe softuri, fără niciun cablu, în care valoarea principală o reprezintă echipa deosebită și în principal telespectatorii, care beneficiază de acest produs de utilitate a informațiilor.

RLIVE TV este distribuit în toate rețelele de cablu și IPTV , iar acoperirea pe țară este de peste 80% din total abonați TV. RLIVE TV este prezent și în online, pe site-urile realitatea.md, Rlive.md, bani.md, diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri.

Contentul de bază este reprezentat prin transmisiunile în direct, fără cenzură și comentarii „analitice”, ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, cu buletine de știri la finalul fiecărei ore, fillere și rubrici informative și educative pentru diverse vârste și domenii de interes.

este principalul portal generalist de știri din diverse domenii, care prezintă auditoriului din Moldova și concetățenilor din diasporă cele mai actuale şi importante noutăți. Noua platformă Realitatea.md vine și cu noi categorii de conținut, care să contribuie substanțial la informarea corectă, educarea și formarea în spiritul democrației societății noastre. Realitatea.md este prezentă abundent și pe social media, cu peste 160.000 de prieteni și urmăritori pe toate platformele, fiind în creștere permanentă, grație efortului echipei tinere și de profesioniști, care își dorește o țară liberă și dezvoltată  .

  este portalul exclusivist de știri economice şi de business, care oferă știri, articole de autor, analize, interviuri și editoriale calitative despre evoluțiile și inovațiile businessului și economiei naționale și externe. Bani.md a devenit sursa de informare pentru publicul larg, interesat de domeniul economico-financiar, dar și pentru conducătorii, managerii și funcționarii companiilor private și ale instituțiilor de stat.

Pentru că în secolul 21 a cunoaște e mai important decât a avea, pentru noua platformă Bani.md, am implementat tehnologii moderne și algoritmi inteligenți, pentru a transmite mai rapid și mai clar mesajele care vor ajuta cititorii să avanseze în scopurile lor personale și profesionale.

Am păstrat libertatea și deschiderea de a promova afacerile și inițiativele care duc spre beneficiul economic al mediului de afaceri și a Republicii Moldova. Chiar dacă Republica Moldova învață greu cum să evite crizele și face prea puțin pentru a deveni un exemplu de dezvoltare economică în regiune și pe continentul European, are oameni cu minți ilustre, care pot forma o comunitate puternică a oamenilor de afaceri, consultanți, profesioniști.

este platforma online de transmisiuni LIVE de la evenimentele publice sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, din Moldova sau de peste hotare. Rlive.md oferă cetățenilor posibilitatea să cunoască realitățile din prima
sursă, în formă originală, fără comentarii și cenzură.

Rlive.md este unica platformă de transmisiuni în direct a evenimentelor, fără limitări tehnice sau de abonament, astfel că ne-am dorit să oferim posibilitatea tuturor cetățenilor să urmărească în direct sau în reluare, orice eveniment, în mod liber și conștient, fără a fi influențați de orice tip de analize sau opinii.

Grupul de presă Realitatea este format din televiziunea RLIVE TV, site-urile realitatea.md, bani.md și rlive.md – platforma online de transmisiuni live. Echipa Realitatea este formată din jurnaliști și cameramani tineri și profesioniști, având ca lideri pe Petru Cosoi – redactor șef online și pe Irina Luca – redactor șef RLIVE TV. Echipa tehnică – minune, o lăsăm a fi enigmă și o păstrăm pentru buna funcționalitate și bucuria de a fi primii.

Mai urmează și noi proiecte, despre care vom comunica curând 😊.

Realitatea Live

Ceremonia oficială consacrată Zilei Victoriei şi comemorării eroilor căzuţi pentru Independenţa Patriei
Ședința Comisiei Electorale Centrale, din 7 mai 2021
Declarațiile președintelui Maia Sandu, după ce a primit vaccinul anti-COVID
Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își administrează prima doză de vaccin „AstraZeneca”, împotriva COVID-19
„Dacă rămân acasă, merg la…” Eveniment online de orientare în carieră organizat de #diez
Asociația Obștească „Garda Tânără” organizează „Valsul Victoriei”
Conferință de presă organizată de președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a CMC, Vasili Chirtoca
Masa rotundă aniversară „Academicianul, compozitorul, dirijorul Gheorghe Mustea – 70 de ani de la naștere”
Președintele Maia Sandu, în dialog cu diaspora din Spania și Portugalia
09 Mai 2021, 19:32
 // Categoria: Economie // Autor:  Elena Putregai
09 Mai 2021, 19:32 // Economie //  Elena Putregai

Pavel Durov caută un asistent personal. Candidatul trebuie să aibă un IQ ridicat și dorința de a se muta în altă țară. Responsabilitățile vor include gestionarea calendarului miliardarului rus și planificarea călătoriilor sale.

Pe Telegram a fost publicat anunțul de angajare a unui asistent personal pentru directorul general al companiei, Pavel Durov.

De la potențialul angajat se cere un coeficient de inteligență înalt, cunoașterea fluentă a limbii engleză (la nivelul unui nativ), abilități excelente de comunicare orală și scrisă, și abilități de bază în finanțe.

Pe lângă asta, candidatul trebuie să fie discret și insistent. La fel, să posede exactitatea și să fie atent la detalii.

Cerințele de mai sus sunt necesare pentru a fi în stare să gestioneze calendarul de activități al miliardarului Pavel Durov și să-i organizeze călătoriile de serviciu.

Pentru a trimite CV-ul, începeți dialogul prin Telegram-bot-ul @jobs_bot, ceea ce înseamnă că, dacă v-a făcut din ochi anunțul de angajare, trebuie în primul rând să descărcați în telefon aplicația.

În corespondență cu bot-ul, veți indica numele/prenumele, data de naștere, orașul de reședință, informații despre educație, dar și să răspundeți dacă sunteți pregătit să locuiți în altă țară, spre exemplu, în Emiratele Arabe Unite sau în Elveția.

Cel puțin în EAU se află sediul companiei Telegram.

 
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în reparație
Havuzul din Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, în reparație
Marcajele de străzile Capitalei, invizibile
Marcajele de străzile Capitalei, invizibile