Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

Video Filip Kirkorov, după ce a fost inclus pe „lista neagră” din Ucraina: Cu asta trebuie să mă mândresc

24 Iun. 2021, 22:13
 // Categoria: Life // Autor:  Cristina Vlah
24 Iun. 2021, 22:13 // Life //  Cristina Vlah

Interpretul rus Filip Kirkorov a venit cu o reacție, după ce autoritățile de la Kiev l-au inclus pe „lista neagră” a persoanelor ce reprezintă un pericol la adresa securității Ucrainei, informează Realitatea.md.

Kirkorov a publicat un video pe contul său de Instagram, unde susține că acest lucru este un motiv de mândrie. „Includerea pe lista neagră a Ucrainei un artist ucrainean – reprezintă un lucru absurd. Dar în lume multe asemenea lucruri se întâmplă. Unii demnitari în acest fel încearcă să obțină bonusuri, prin lozinci despre propaganda naționalistă. Chiar ar trebui să le spun „mulțumesc”, pentru că prin această prostie îmi crește popularitatea.

Ar trebui să fiu mândru de asta, mândru să ajung în această listă. Pentru că de fapt nu este vorba despre Kirkorov, ci despre Rusia. Ura față de Rusia ia amploare. Dacă Kirkorov devine pericol pentru un stat, atunci acel stat merită să fie compătimit”, a spus artistul.

În context, el a spus că va continua să manifeste dragoste față de Ucraina, dar nu în calitate de stat, ci în calitate de țară și oameni. În acest sens, el a vorbit despre legăturile culturale dintre ruși și ucraineni, apoi a interpretat o piesă în limba ucraineană.

Filip Kirkorov este declarat Artist al Poporului în Ucraina, oferit de un fost președinte al Ucrainei, Victor Iușcenko.

Amintim, că interpretul Filip Kirkorov a fost inclus pe lista neagră a persoanelor, după ce el s-a pronunțat de mai multe ori în susținerea anexării Krimeii la Federația Rusă, spunând că peninsula este parte a teritoriului rusesc.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 15:35
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
02 Aug. 2021, 15:35 // Politica //  Realitatea.md

Și-a lăsat privilegiile de președintă de țară acasă și a pornit în România ca orice cetățean de rând al țării. Este vorba despre Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care a lăsat mască angajații de la frontieră. În timp ce ultimii adunau pașapoartele de la automobilele care au format coadă, marea surpriză a venit de la un mijloc de transport care aștepta în rând. În automobil nu era nimeni altcineva decât șefa statului, Maia Sandu.

Potrivit unor surse demne de încredere ale Realitatea.md, Maia Sandu a refuzat categoric să beneficieze de facilități. Chiar dacă angajații frontierei au insistat de câteva ori, aceasta și-a continuat drumul așteptându-și rândul. Cazul a avut loc în acest weekend.

„Erau multe mașini în rând, iar în timp ce un colaborator al Poliției de Frontieră aduna actele oamenilor, a observat-o și pe Maia Sandu. I-au propus să treacă cu mașina fără a sta în mulțime, însă aceasta a refuzat din start”, ne-a spus sursa.

Iar ulterior de mașina în care se afla președinta statului s-au mai apropiat alți doi angajați.

„Au mers și alți doi colegi și i-au propus același lucru, să treacă pe un culoar separat, să nu stea în rând, iar în scurt timp vor fi gata și actele. Însă au primit același răspuns”, a mai adăugat sursa.

Astfel, Maia Sandu și-ar fi continuat drumul fără a se evidenția din mulțime și a face uz de privilegiile prezidențiale.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a fost surprinsă, ieri, la înalțime. Șefa statului a postat pe contul său de Instagram o poză în care aceasta se află pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România, situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș.

Șefa statului, la înălțime! A cucerit cel mai înalt vârf din România! Ce fotografie a publicat Maia Sandu

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate