Curs valutar
 • EUR
  19.2489
  -0.5886%
 • USD
  18.1679
  -0.191%
 • RUB
  0.1888
  -0.3178%
 • RON
  3.8734
  -0.6351%
 • UAH
  0.4919
  -0.2033%

FOTO Beția l-a împins la păcat! Un bărbat din Nisporeni a lovit o femeie în cap cu un topor de bucătărie

18 Feb. 2022, 12:17
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
18 Feb. 2022, 12:17 // Societate //  Valentina Buză

O femeie în vârstă de 56 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu un topor de bucătărie. Mai exact, în seara de 17 februarie, în Serviciul de gardă a IP Nisporeni, a parvenit informația telefonică, precum că la domiciliu, o persoană a fost lovită în regiunea capului.

La fața locului a fost organizată deplasarea polițiștilor IP Nisporeni.

„S-a stabilit că pe parcursul zilei, la domiciliu, o femeie de 56 ani din orașul Nisporeni, fiind împreună cu concubinul său de 52 ani, și încă doi vecini de 45 și 61 ani, au consumat alcool”.

La un moment dat, concubinul a plecat pentru a procura băuturi alcoolice.

„În această perioadă perioadă, între victimă și vecinul de 61 ani s-a iscat un conflict spontan din cauza că ultimul nu dorea să părăsească domiciliul concubinului, iar ea l-a înjurat. Astfel, bărbatul a luat de pe masă un cuțit și i-a aplicat o lovitură cu acesta în regiunea capului, amenințând-o cu omorul, provocându-i o plagă tăiată în regiunea capului”, a declarat ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

După această acțiune, făptașul s-a împiedicat și a căzut jos la podea, unde imediat a intervenit celalalt bărbat cu scopul de a-i calma, iar femeia i-a smuls cuțitul din mână și a alergat în stradă de unde a solicitat intervenția poliției și ambulanței.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Ulterior, la fața locului a intervenit ambulanța, fiind transportată la SR Nisporeni, unde i s-a acordat ajutor medical.

Potrivit informațiilor, atât victima cât și agresorul nu sunt angajați în câmpul muncii, duc un mod de viață dezordonat, fac abuz de băuturi alcoolice, anterior condamnați.

Pe acest caz a fost inițiată urmărirea penală conform art.art.27, 145 CPRM, iar făptașul a fost reținut în baza art.166 CPP.

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 22:49
 // Categoria: Societate // Autor:  Ursu Ana
26 Sept. 2023, 22:49 // Societate //  Ursu Ana

Șefa statului Maia Sandu a vizitat astăzi mai multe localități din țară. Președinta a mers în satele Țipala, Răzeni, Cărbuna din raionul Ialoveni, unde a discutat cu câteva sute de oameni despre cum se dezvoltă localitățile și ce înseamnă pentru ei să aducem Uniunea Europeană acasă, anunță președinția.

„La Țipala localnicii erau bucuroși că se pot aduna din nou la Casa de Cultură, renovată prin programul „Satul European”. Cu oamenii din Răzeni am discutat despre importanța de a continua investițiile în proiecte care modernizează localitatea, precum termoizolarea liceului și renovarea primăriei, care se află acum în proces de lucru”, a declarant șefa statului.

Șefa statului a avut o întâlnire călduroasă cu oamenii din Cărbuna și a apreciat eforturile localnicilor în implementarea proiectelor.

„M-am bucurat să descopăr o comunitate puternică, ce și-a unit eforturile cu moldoveni din diasporă, administrația centrală și locală pentru a asigura iluminarea localității prin instalarea unui parc fotovoltaic. Angajamentul nostru este să asigurăm condiții de viață mai bune în fiecare localitate, ca satele și orașele noastre să arate ca în Uniunea Europeană, iar oamenii să se simtă bine acasă”, a mai precizat Maia Sandu.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală