Curs valutar
 • EUR
  20.6391
  -0.0528%
 • USD
  18.0200
  0.0261%
 • RUB
  0.2347
  -2.2156%
 • RON
  4.1752
  -0.0431%
 • UAH
  0.6443
  -0.7605%

FOTO Dodon a lipsit de la ședința Parlamentului ca să fie alături de mitropolitul Vladimir la sfințirea unei biserici

01 Oct. 2021, 15:56
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Beregoi
01 Oct. 2021, 15:56 // Politica //  Petru Beregoi

Deși este primește salariu pentru munca de deputat, Igor Dodon preferă să nu-și onoreze obligațiunile de serviciu și chiulește de la locul de muncă, pentru a-și rezolva propriile interese și nici măcar nu ascunde acest lucru.

Mai exact este vorba de lipsa acestuia de la ședința Parlamentului de astăzi, pentru „o cauză nobilă”, participând alături de mitropolitul Vladimir la sfințirea unei biserici din raionul Ștefan Vodă.

Anunțul despre lipsa faptul că a participat la ceremonia religioasă a făcut-o chiar acesta, chiar în plină desfășurare a ședinței plenare.

„Astăzi am asistat la slujba de sfințire a Bisericii cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” din orașul Ștefan Vodă, oficiată de Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir, împreună cu un sobor de preoți. După mai mulți ani în care s-a lucrat la edificarea acestui lăcaș de cult construit cu suportul locuitorilor și a unui agent economic din regiune, astăzi credincioșii ortodocși din zonă au asistat cu bucurie la sfințirea acestei biserici”, a anunțat Dodon.
Din imaginile video și foto, publicate de Dodon se vede că nu toți credincioșii, care asistau la slujba religioasă purtau mască, deși potrivit noilor restricții ale CNSP, care au intrat astăzi în vigoare este obligatoriu purtarea măștilor în spații închise, mai cu seamă în biserici, recomandându-se slujbele să fie efectuate în aer liber.

Realitatea Live

17 Ian. 2022, 12:35
 // Categoria: Economie // Autor:  Realitatea.md
17 Ian. 2022, 12:35 // Economie //  Realitatea.md

Ai luat în grabă un credit scump pentru afacerea ta? Vrei să achiți o dobândă mai mică și să beneficiezi de o sumă suplimentară pentru noi investiții și proiecte? Maib îți propune refinanțarea creditelor contractate la alte instituții financiare și, totodată, îți acordă o sumă suplimentară pentru proiecte noi. Refinanțarea va reduce сheltuielile pentru dobânzi și îți vor rămâne bani pentru alte idei de business.

E simplu

Dacă ai un contract de credit la orice instituție financiară de cel puțin 6 luni și deja 3 rate sunt achitate, maib te așteaptă doar cu contractul de credit propus spre refinanțare. Atât.

Maib refinanțează creditele:

 • întreprinderilor micro, mici și mijlocii și întreprinzătotilor individuali din orice sector al economiei;
 • persoanelor fizice – fondatori de întreprindere cu cota în capitalul social de 30% şi mai mare.

Se oferă refinanțare până la 3 milioane de lei, pe o perioada de 60 de luni, dintre care 1,5 milioane de lei fără gaj, cu comision de examinare și acordare – 0 lei. De asemenea, e important să știi că, pe lângă suma refinanțată, poți solicita resurse suplimentare pentru realizarea planurilor noi.

Fiind bancă orientată către client, maib oferă abordare individuală și este deschisă pentru negocieri în conformitate cu solicitarea ta.

E ușor 

Te întrebi care e diferența și ce ai de câștigat din refinanțare? Fă un calcul simplu și vei înțelege cât întorci lunar, cât vei achita total la final de creditare, dacă plătești comisioane ascunse şi, de fapt, cât te costă creditul curent. În acest fel, îți va fi ușor să compari condițiile actuale de creditare cu cele oferite de maib.

Dacă ai recalculat și economiile se văd cu ochiul liber, nu rămâne decât să te bucuri de toate avantajele refinanțării creditelor pentru afaceri la maib:

 • rata dobânzii avantajoasă;
 • comision de eliberare și comision de administrare 0%;
 • se acordă o sumă suplimentară, la necesitate;
 • DAE transparentă;
 • deservire în cea mai mare bancă, orientată spre client.

Mai rapid decât te aștepți

Creditul refinanțare plus se aprobă rapid și ușor. Pentru mai multe detalii solicită oferta aici și vei fi contactat de către un specialist maib pentru o consultație individuală.

Fă diferența, alege ce este mai bun pentru tine și afacerea ta.

Cu maib e simplu și ușor!

P. 

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală