Curs valutar
 • EUR
  21.1695
  -0.4672%
 • USD
  17.8563
  -0.1714%
 • RUB
  0.2450
  -0.1633%
 • RON
  4.3040
  -0.4856%
 • UAH
  0.6631
  -0.4826%

FOTO Drumul către Rai sau Cascada? Alege una sau mai multe din 15 poziții sexuale și nu te mai plictisi în pat!

03 Iul. 2021, 10:09
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
03 Iul. 2021, 10:09 // Life //  Realitatea.md

18+

Pentru persoanele care au o rutină în dormitor sau care încă nu au devenit cu totul previzibili, dar sunt pe calea cea „rea”, Realitatea.md a găsit un articol ideal de pe un site internațional despre sănătate și a selectat 15 poziție sexuale, după care, cu siguranță, ne veți căuta să ne spuneți mulțumesc.

Atenție, este un articol pentru cei care au atins majoratul!

Stai în picioare și livrează sau stai jos și recepționează. Această poziție sexuală este cunoscută și ca „bicicleta” și constă în faptul ca unul din parteneri să stea la marginea patului sau a unei mese de birou, în timp ce celălalt se întinde pe spate și își ridică picioarele la piept. Se recomandă să împingeți încet, pentru că pătrunderea profundă din această poziție poate fi dureroasă.

Înfruntă! Este o poziție care presupune intimitate maximă față în față, numai bună pentru sesiuni lungi de sex. Așezați-vă pe un scaun sau pe marginea patului. Partenerul se îndreaptă spre celălalt partener, își înfășoară brațele în jurul spatelui, urcă deasupra și stă în poală.

În priză. Ambii trebuie să fiți cu fața în diferite direcții și să vă extindeți picioarele.

Punctul zero. Poziție ideală pentru cunnilingus până la stimularea punctului G. În timp ce stai în genunchi, pune-ți partenerul în picioare. Ar trebui apoi să-și înfășoare unul din picioare în jurul umărului.

Micul Scufundător. Pentru Micul Scufundător, persoana de deasupra folosește fie un pat, o canapea sau un scaun pentru a se ridica deasupra partenerului său. Persoana de jos introduce apoi penisul în vagin sau anus. În partea de sus se scufundă tricepsul pentru a se deplasa în sus și în jos.

Podul 69. Sau poarta de aur. Poate fi necesar să vă ajutați prin împingerea bazinului în sus, astfel încât gura lor să vă poată atinge organele genitale.

Pisica. Este o poziție asemănătoare cu cea misionară, cu excepția faptul că un corp este poziționat mai sus. În loc să fie piept în piept, pieptul tău este lângă umerii partenerului tău. Făceți-vă și mai bine prin mișcări circulare ale bazinului.

Cascada. Mutați-vă la marginea patului și întindeți-vă cu capul și umerii pe podea, pe măsură ce partenerul tău te călărește. Sângele vă va trece în cap, creând senzații uluitoare la orgasm.

Competiție. Aceasta este cea mai bună poziție sexuală pentru persoanele care sunt deosebit de sensibile. Îngenunchează pe podea cu partenerul tău întins pe marginea patului. Cu un șold ridicat, partenerul tău va putea adăuga o mișcare pentru a vă ajuta să vă mângâiați sau pentru a vă ajuta să vă deplasați la locul perfect.

Călăreața. Această poziție sexuală este cunoscută și simplu ca „femeia deasupra”. Psihologii spun că este o poziție benefică pentru cei care vor să simtă că au tot controlul. Se recomandă să alternați cu împingeri încete și adânci sau superficiale și operative.

Scaunul este fierbinte. Scaunul este evident că unul din parteneri. Așezați-vă pe marginea patului sau pe un scaun cu picioarele pe podea. Partenerul poate stimula clitorisul/penisul și sfârcurile celuilalt partener.

Centrifugare. Este același scaun fierbite, cu unul din parteneri așezat în poală, doar că mișcările sunt cele ale unei mașini de spălat setată la un ciclu agitat – la scurgere, spre exemplu.

Drumul către rai. Asta înseamnă că nu este neapărat să ajungeți în dormitor. Rămâneți în calea spre el. Poziția sexuală propriu-zis este o variantă a scaunului fierbinte, doar că un partener stă pe scară mai sus, iar celălaltă pe una mai jos. Acum, penetrați-vă!

Călăreața cu ochii închiși. Dacă unul din parteneri e o călăreață bună într-o poziție sexuală obișnuită, atunci va fi în stare să o facă și cu ochii închiși. Din această poziție, se controlează mai ușor adâncimea penetrării și ritmul. Rugați partenerul să se aplece înainte sau înapoi pentru a schimba unghiul penisului pentru o stimulare mai mare.

Sunt un stâlp. De fapt, nu doar un stâlp, dar un „stăpân pe situație”. Experții zic că din această poziție are loc stimulare dublă. Întindeți-vă pe spate și îndoiți unul din picioare, menținându-l pe celălalt întins. Partenerul tău ar trebui să-ți țină genunchiul și să-l folosească pentru sprijin, în timp ce se leagănă în sus și în jos.

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 22:10
 // Categoria: Politica // Autor:  Realitatea.md
04 Aug. 2021, 22:10 // Politica //  Realitatea.md

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, ar fi pus la cale o schemă întreagă, prin care să o compromită pe Maia Sandu și PAS în ajun de alegeri parlamentare, informează Realitatea.md cu referire la Jurnal.md. Acestea, însă, au fost deconspirate de către ofițerii SIS, în urma unor percheziții.

Jurnaliștii au publicat un material video, din care reiese că trolli plătiți de Veaceslav Platon ar încerca de multe ori s-o lege pe Maia Sandu de Ilan Șor.

„Așadar, Maia Sandu urma să fie compromisă, fiind pusă alături de Ilan Șor. Iar în calculatorul care a ajuns la noi am găsit și felul în care Platon a planificat acest lucru. Este vorba despre niște imagini la care, la aceeași masă, ar apărea Ilan Șor și Maia Sandu și în care, în timpul unor discuții, Șor i-ar transmite un plic președintei.

În aceste imagini însă, unicele personaje reale sunt Ilan Șor și asistenta care se apropie de cele două persoane aflate la masă. Maia Sandu este creată cu ajutorul realității virtuale. La masă cu Șor stă, într-adevăr, o persoană. Doar că este altcineva, iar cu ajutorul tehnicilor de editare de video de ultimă generație, acesteia îi este atribuit chipul Maiei Sandu.

Falsul nu este însă atât de calitativ încât să fie imposibil de combătut, întrucât se vede că fizic este imposibil ca persoana din imagini să fie Maia Sandu. Este vorba despre dimensiunile persoanei prezentate ca Maia Sandu, care arată chiar mai înaltă decât Ilan Șor și aproape la fel de înaltă ca asistenta care se apropie de ei”, se menționează în materialul jurnalistic.

În calculatorul în posesia căruia au intrat junaliștii au fost găsite sute de fișiere cu linkuri la conturi false de Facebook și poze cu care acestea să fie completate pentru a părea cât mai reale.

În fiecare dimineață, trolii lui Platon veneau la muncă punându-li-se în față fișiere word cu comentarii pe care trebuiau să le lase la diferite postări, pentru a-l lăuda pe șeful lor și a o denigra pe Sandu.

Mai mult, aceștia primeau linkuri cu știri și emisiuni de pe Facebook, multe dintre ele de la Jurnal TV, în care trebuiau să plaseze atacuri la adresa moderatorilor sau invitaților care îl criticau pe Platon.

Câteva dintre imaginile generate de fabrica de trolli a lui Platon:

Veaceslav Platon a fost telefonat de jurnaliști pentru o reacție, dar telefonul acestuia era deconectat.

Nu este însă exclus, ca aceste imagini urmau să fie scoase de la naftalină și date în spațiul public mai târziu. Asta luând în considerare faptul că fracțiunea Partidului Șor l-a votat pe Igor Grosu la funcția de președinte al Legislativului și au anunțat că vor vota și Guvernul Gavrilița.

De cealaltă parte, Natalia Gavrilița a spus că respinge susținerea fracțiunii Șor, din motiv că numele liderului lor este legat de frauda bancară. Gavrilița a mai adăugat că votul pentru viitorul Guvern a celor din partidul Șor ar putea submina încrederea oamenilor în următorul Executiv.

 
Primul pian stradal la Chișinău: oricine poate cânta la instrument
Primul pian stradal la Chișinău: oricine poate cânta la instrument
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată