Curs valutar
 • EUR
  20.7697
  0.0014%
 • USD
  17.6283
  -0.135%
 • RUB
  0.2427
  -0.3296%
 • RON
  4.1967
  -0.0048%
 • UAH
  0.6610
  -0.0151%

(FOTO) Sex cu prostituate în Parlamentul Australian! Țara se scufundă într-un scandal fără precedent

23 Mart. 2021, 16:38
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
23 Mart. 2021, 16:38 // În Lume //  Daniel Hacina

Criza politică cu care se confruntă Australia crește. Tensiunile au crescut și mai mult după ce au fost făcute publice mai multe vieoclipuri în care membrii personalului din cadrul Parlamentului australian efectuează acte sexuale chiar în incinta acestuia.

Un videoclip publicat zilele acestea surprinzând o asistentă din cadrul Parlamentului australian în timp ce efectua un act sexual pe biroul unui deputat, stârnește un nou val de revolte în Australia.

Primul ministru Scott Morrison a descris videoclipul drept „rușinos”.

Noua dezvăluire are loc după ce saptămâna trecută, un fost membru al personalului din Parlament a dezvăluit cum ar fi fost agresată sexual de către un înalt oficial.

Brittany Higgins susține că ar fi fost violată de un coleg superior într-un birou în luna martie 2019 și că s-ar fi simțit presată să nu raporteze incidentul poliției.

Noile dezvăluiri au declanșat încă un val de acuzații după ce săptămâna trecută, mii de persoane au participat la marșuri pentru a protesta împotriva abuzurilor sexuale și a hărțuirii femeilor din Australia.

Videoclipurile au fost predate presei australiene de către un fost membru al personalului guvernamental, care a spus că ar fi devenit deja „imun” la asemenea scene, din cauza volumului de fotografii și videoclipuri pe care l-ar fi văzut, create în aceleași împrejurări sau în unele similare.

 

După cum se poate observa în videoclipurile de acum doi ani, el a spus că oamenii au folosit camera de rugăciuni pentru a face sex și chiar au adus prostituate în parlament.

Denunțătorul a descris situația în cauză drept o „cultură a bărbaților care cred că pot face orice vor”, descriindu-i pe unii dintre colegii săi ca fiind „faliți din punct de vedere moral”.

Scott Morrison a declarat marți reporterilor că este „șocat”, adăugând că „trebuie adus lucrurile care se petrec în această instituție în ordine. Trebuie să recunoaștem că avem o problemă gravă, să o conștientizăm și să o remediem”.

Primul ministru australian a fost aspru criticat în timpul protestelor pentru felul în care a reacționat la ultimile scandaluri sexuale din Parlament. De asemenea, oficialul a fost blamat și pentru faptul că nu a vrut să se întâlnească cu protestatarii decât în incinta Parlamentului. Participanții la marș au respins oferta spunând că nu se vor întâlni „în spatele ușilor închise”, făcând aluzie la dezvăluirile scandaloase.

Realitatea Live

20 Sept. 2021, 21:01
 // Categoria: Politica // Autor:  Cristina Vlah
20 Sept. 2021, 21:01 // Politica //  Cristina Vlah

Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, a fost numit în calitate de consilier al vicepreședintelui Parlamentului, Vlad Batrîncea, informează Realitatea.md.

Potrivit informației publicate pe site-ul oficial al Parlamentului, alți consilieri ai socialistului sunt: Cornel Lebedinschi, Railean Hristina, iar șefă de cabinet este Tatiana Crestenco.

Anterior, Fadei Nagacevschi a deținut funcția de ministru al Justiției în Guvernul Chicu, dar și a avut experiență în calitate de consilier al președintei Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române