Curs valutar
 • EUR
  21.3937
  0%
 • USD
  17.7253
  0%
 • RUB
  0.2382
  0%
 • RON
  4.3418
  0%
 • UAH
  0.6416
  0%

(FOTO) Sex cu prostituate în Parlamentul Australian! Țara se scufundă într-un scandal fără precedent

23 Mart. 2021, 16:38
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
23 Mart. 2021, 16:38 // În Lume //  Daniel Hacina

Criza politică cu care se confruntă Australia crește. Tensiunile au crescut și mai mult după ce au fost făcute publice mai multe vieoclipuri în care membrii personalului din cadrul Parlamentului australian efectuează acte sexuale chiar în incinta acestuia.

Un videoclip publicat zilele acestea surprinzând o asistentă din cadrul Parlamentului australian în timp ce efectua un act sexual pe biroul unui deputat, stârnește un nou val de revolte în Australia.

Primul ministru Scott Morrison a descris videoclipul drept „rușinos”.

Noua dezvăluire are loc după ce saptămâna trecută, un fost membru al personalului din Parlament a dezvăluit cum ar fi fost agresată sexual de către un înalt oficial.

Brittany Higgins susține că ar fi fost violată de un coleg superior într-un birou în luna martie 2019 și că s-ar fi simțit presată să nu raporteze incidentul poliției.

Noile dezvăluiri au declanșat încă un val de acuzații după ce săptămâna trecută, mii de persoane au participat la marșuri pentru a protesta împotriva abuzurilor sexuale și a hărțuirii femeilor din Australia.

Videoclipurile au fost predate presei australiene de către un fost membru al personalului guvernamental, care a spus că ar fi devenit deja „imun” la asemenea scene, din cauza volumului de fotografii și videoclipuri pe care l-ar fi văzut, create în aceleași împrejurări sau în unele similare.

 

După cum se poate observa în videoclipurile de acum doi ani, el a spus că oamenii au folosit camera de rugăciuni pentru a face sex și chiar au adus prostituate în parlament.

Denunțătorul a descris situația în cauză drept o „cultură a bărbaților care cred că pot face orice vor”, descriindu-i pe unii dintre colegii săi ca fiind „faliți din punct de vedere moral”.

Scott Morrison a declarat marți reporterilor că este „șocat”, adăugând că „trebuie adus lucrurile care se petrec în această instituție în ordine. Trebuie să recunoaștem că avem o problemă gravă, să o conștientizăm și să o remediem”.

Primul ministru australian a fost aspru criticat în timpul protestelor pentru felul în care a reacționat la ultimile scandaluri sexuale din Parlament. De asemenea, oficialul a fost blamat și pentru faptul că nu a vrut să se întâlnească cu protestatarii decât în incinta Parlamentului. Participanții la marș au respins oferta spunând că nu se vor întâlni „în spatele ușilor închise”, făcând aluzie la dezvăluirile scandaloase.

Realitatea Live

Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua II)
Inaugurarea Grădinii Publice „Alunelul” din sectorul Buiucani, după finalizarea lucrărilor de reparație
Eveniment organizat de Primăria Chișinău în Parcul „La Izvor”, în contextul Zilei Internaționale a Familiei
Membri ai Comunității Bikerilor din Moldova se vaccinează împotriva COVID-19
Eveniment organizat de Poliția Națională și PH Internațional Moldova ”Ajută-ne să le asigurăm o copilărie liniștită. Raportează cazurile de violență”
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua I)
CEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot
Partidul Acțiune și Solidaritate depune documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare
Reprezentanții partidului „ȘOR” depun documentele necesare privind înregistrarea candidaților pentru funcția de deputat în Parlament
15 Mai 2021, 20:45
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Elena Putregai
15 Mai 2021, 20:45 // Uncategorized //  Elena Putregai

„Nu a fost uşoară această decizie. Mai devreme sau mai târziu trebuia să arăt şi eu un gest că noi contribuim la întinerirea echipei. Eu singur am venit în felul acesta, mie mi-a cedat locul domnul Popşoi pe lista Partidului Democrat Agrar cândva şi eu practic am repetat acest pas”. Explicația a fost oferită de președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Dumitru Diacov. Cu o declarație de presă a venit și liderul formațiunii, Pavel Filip.

„Am demonstrat că facem ALTFEL de politică, am făcut şi o ALTFEL de listă pentru alegeri. Sunt membri ai Guvernului pe care l-am condus şi care a înregistrat rezultate, dar și preşedinţi de raioane, echipele noastre din teritoriu, care au implementat reformele și proiectele elaborate de Guvernul nostru. Lista se bazează pe meritocrație și profesionalism. Dl Diacov s-a retras și a cedat locul său colegilor din teritoriu – o dovadă în plus că asta e o ALTFEL de listă și #altfeldepolitica”, a adăugat Pavel Filip.


Realitatea.md amintește că Dumitru Diacov, unul dintre cei mai longevivi deputaţi ai Republicii Moldova, nu va mai candida pentru un nou fotoliu în Parlament în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Acesta și-a început activitatea de parlamentar în 1994, ceea ce înseamnă că are aproape 25 de ani de experiență în politica Republicii Moldova.

 
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso