Curs valutar
 • EUR
  19.1542
  -0.4944%
 • USD
  18.1471
  -0.1146%
 • RUB
  0.1876
  -0.6397%
 • RON
  3.8502
  -0.6026%
 • UAH
  0.4914
  -0.1018%

Google Chrome, mai util ca niciodată! Actualizarea de care aveai nevoie

26 Dec. 2021, 17:03
 // Categoria: Sci-tech // Autor:  Valentina Buză
26 Dec. 2021, 17:03 // Sci-tech //  Valentina Buză

Google lucrează pe multe fronturi și încearcă să-și mențină relevanța pe fiecare dintre ele. Tocmai din acest motiv, a decis să actualizeze Google Chrome cu puțin timp înainte de trecerea în noul an, scrie playtech.ro.

Google Chrome continuă să fie cel mai popular browser de internet din lume, atât pe desktopuri, cât și pe mobile. Asta nu înseamnă însă că oficialii gigantului din Mountain View se culcă pe o ureche și nu se dau peste cap pentru a optimiza și mai mult procesul de navigare pe internet. Dacă îți pot facilita accesul și către alte opțiuni sau informații utile în același timp, cu atât mai bine.

Google Chrome, mai util ca niciodată

Google Chrome își propune de acum să găsești mai rapid oferte și reduceri în cele mai îndepărtate colțuri ale internetului. Funcția disponibilă momentan în SUA, în versiunea de Android a browser-ului, include o interfață actualizată pentru tab-uri care îți scoate în evidență prețurile pe fiecare site pe care intri ca să-ți fie mai ușor să faci comparații când sari dintr-o pagină web în alta. În plus, conform Google, ar trebui să-ți fie mai ușor să identifici o reducere pe un site, decât să reîncarci pagina web respectivă de N ori.

Pe lângă asta, dacă ai făcut un efort pentru a actualiza Google Chrome pe iPhone sau Android, de acum înainte, în bara de căutare, vei vedea o icoană cu Google Lens, precum cea din imaginea de mai sus din stânga sus. Aceea facilitează căutările vizuale pentru o mulțime de lucruri. Atingi icoana, orientezi telefonul către un obiect de orice fel sau un produs dintr-un magazin și vei obține detalii despre el.

Căutarea vizuală prin Lens vine și în Chrome pe Windows sau Mac în viitorul foarte apropiat. Îți vei da seama că este disponibilă atunci când vei face click dreapta pe o fotografie de pe internet și, în meniul contextual, îți va apărea opțiunea „Search images with Google Lens”. Aparent, vei putea și să definești un cadran în jurul unei secțiuni dintr-o pagină web pentru a accesa același meniu. Pentru a te bucura de toate acestea, cel mai important este să-ți faci un obicei din a te asigura că utilizezi cea mai recentă versiune a browser-ului de internet.

Realitatea Live

28 Sept. 2023, 20:48
 // Categoria: În Lume // Autor:  Ursu Ana
28 Sept. 2023, 20:48 // În Lume //  Ursu Ana

Ministrul de Externe al Ucrainei Dmitro Kuleba, consideră că recentele tensiuni apărute între Ucraina și Polonia, pe fondul interdicțiilor asupra cerealelor ucrainene, sunt alimentate de campania electorală din statul vecin, care până acum a fost unul dintre cei mai puternici și fideli aliați ai Kievului în fața invaziei ruse, informează AFP, potrivit Agerpres.

 „Noi nu avem nevoie de acest război al cerealelor, şi nici Polonia. Nu am creat această criză şi suntem absolut dispuşi să-i punem capăt”, a declarat Kuleba, într-un interviu acordat agenţiei de ştiri Interfax-Ucraina și publicat joi, 26 septembrie.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 „Emoţiile sunt mari. Tensiunea ar putea creşte în Polonia până la 15 octombrie”, a declarat ministrul, în timp ce guvernul populist al Poloniei, cu sprijinul regiunilor agricole ale ţării, îşi prezintă interdicţia asupra importurilor de cereale ucrainene ca pe o modalitate de a-i proteja pe fermierii polonezi.

Varşovia găzduieşte în prezent aproape un milion de refugiaţi ucraineni care şi-au părăsit ţara după începerea invaziei ruse în 2022, iar ajutorul militar occidental pentru Ucraina trece în principal prin teritoriul Poloniei.

Kuleba s-a declarat încrezător într-o rezolvare în curând a acestei crize, spunând că cei doi vecini nu au de ales. În schimb, el a denunţat discursul oficialilor polonezi care îi portretizează pe ucraineni ca fiind nerecunoscători.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală