Curs valutar
 • EUR
  19.1792
  0%
 • USD
  19.4170
  0%
 • RUB
  0.3237
  0%
 • RON
  3.8815
  0%
 • UAH
  0.5257
  0%

HOROSCOP 12 august: Capricornii sunt în centrul atenției, iar Balanțele dau dovadă de multă charismă

12 Aug. 2022, 05:30
 // Categoria: Life // Autor:  Romaniuc Victoria
12 Aug. 2022, 05:30 // Life //  Romaniuc Victoria

Berbec

Nervozitatea din cursul dimineţii îţi poate afecta relațiile cu colegii şi partenerul de viață. Este posibil să ai o izbucnire nervoasă din cauza unei situaţii dificile în planul profesional sau în afaceri. Păstrează-ţi calmul, ca să nu agravezi situaţia! Să-ți faci timp pentru cei dragi este una din prioritățile tale, așa că, profită de orice răgaz pentru un prânz sau o cină împreună.

Taur

Partenerul de viaţă ar putea să interpreteze greşit dorinţa ta de a avea mai multă libertate. Este bine să fii atent la ce spui şi să fii cât mai înțelegător în relaţiile parteneriale. S-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu ideile tale. Exprimă-te cât mai limpede, pentru a nu fi înţeles greşit! O reuniune de familie îți dă posibilitatea să deschizi canale de comunicare și să reînnozi legături pierdute.

Gemeni

În prima parte a zilei, este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă din cauza unor dificultăţi financiare. Latura ta socială nu se manifestă la fel de mult ca de obicei, deoarece ai anumite preocupări ce necesită timp de reflecție în singurătate. Probabil nu te va găsi nimeni azi înconjurat de o mulțime gălăgioasă, ci într-un loc liniștit și relaxant. Din când în când, ai nevoie să te reculegi în felul ăsta, ca apoi să revii cu forțe proaspete alături de ceilalți.

Rac

Se pare că azi eşti predispus la stări depresive, care îţi pot afecta relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Este o situaţie trecătoare pe care o poţi depăși relativ uşor dacă amâni rezolvarea chestiunilor care necesită capacitate de concentrare. Proiectele noi îți fac cu ochiul într-un mod aproape irezistibil. Îți poți forma și echipa potrivită, dar și un grup de susținere. Nu ai nevoie de mai mult ca să-ți pui viziunea în practică.

Leu

Spiritul tău competitiv nu este atât de puternic azi însă compensezi cu o viziune practică și cu multă determinare. Nu ești la nivelul tău obișnuit de acțiune, dar nici nu ești pregătit să renunți. Ești mai emoțional, mai spontan și iei decizii din instinct, ceea ce nu-ți prea stă în fire. Ezitările tale pot fi cauzate de faptul că ești implicat într-o situație cu miză mare. E bine să amâni unele decizii, mai ales dacă consecințele sunt pe termen lung.

Fecioară

Ești îngrijorat de cum ar putea reacționa unii oameni din jurul tău, de aceea îți înăbuși adevăratele sentimente. Ești plin de compasiune și nu vrei să superi sau să jignești pe cineva, chiar dacă asta înseamnă să te lași deoparte. Poate există metode mai bune de a reacționa, fără să-ți neglijezi propriile nevoi de afirmare. Într-un contextul profesional, e posibil ca ceilalți să aprecieze opinii autentice, nu diplomatice.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Balanţă

Latura ta seducătoare iese la iveală la întâlnirea cu un potențial partener romantic. Dar și în celelalte relații ești charismatic, emanând putere de atracție și influență. Dacă ai de semnat contracte sau începi noi parteneriate de afaceri, șansele sunt de partea ta, deoarece ești convingător și ai toate argumentele la îndemână. Nu te tinde să fii perfecționist, te poți descurca și fără toate detaliile puse la punct

Scorpion

Ar fi bine sa rezolvi problemele importante în prima parte a zilei, când ai mai multă energie fizică şi capacitatea de concentrare este mai bună. Discuțiile pe teme parteneriale sunt contraindicate. Ai vrea să fii tranșant ca de obicei, dar strategia asta nu pare să funcționeze. Ai vrea să-ți fie ascultat punctul de vedere, de aceea faci mari eforturi să te faci înțeles. Poți avea succes dacă ești dispus să asculți, la rândul tău.

Săgetător

Ritmul tău de viață nebun își face resimțite efectele, de aceea, de dragul sănătății tale, las-o mai moale pentru o vreme. Te-ai implicat în prea multe proiecte, iar viața ta socială e intensă, poate chiar pierzi nopți de pe urma cărora nu-ți lași timp de refacere. Mâncarea sănătoasă însoțită de exerciții fizice poate face minuni pentru a te readuce în formă. Apelează la un consultant sau chiar la tehnologie pentru a-ți organiza programul mai eficient.

Capricorn

Ești în centrul atenției și, spre surprinderea ta, chiar îți place. Fie că ții un discurs sau joci într-o piesă, ai ocazia să te exprimi într-un mod artistic, ceea ce este o schimbare plăcută pentru tine. O ieșire din rutină e tot de ce aveai nevoie. După încheierea activităților de protocol, te așteaptă o seară strălucitoare, unde poate ai ocazia să experimentezi ținute noi. Îți poți crea noi perspective profesionale dacă mergi pe panta serioasă a relaționării.

Vărsător

Dacă ai ezitat să faci unele transformări ale locuinței tale, e vremea să te apuci de treabă, deoarece astrele te susțin! Ai parte de schimbări în ceea ce privește aspectele vieții de zi cu zi, care-i implică la fel de mult și pe ceilalți membri ai familiei. Dacă ești singur, te poți muta într-o nouă casă sau îți poți alege alți colegi cu care să împarți locuința. Trebuie să iei decizii rapid, chiar dacă nu ești sigur de nimic.

Peşti

Comunicarea este pe ordinea ta de zi, indiferent că participi la conversații, te duci la o conferință sau faci o prezentare la locul de muncă. Deși păstrezi o atitudine misterioasă, spui ce trebuie, când trebuie, iar asta e de ajuns ca să duci dialogul mai departe. Nu te lăsa antrenat în conflicte, mai ales dacă nu te privesc direct. Dispoziția ta împăciuitoare poate inflama lucrurile și mai mult. Te conduci după sentimente, dar nu după fapte, ceea ce te poate ajuta să ieși din situații dificile. Totuși, nu funcționează pe termen lung.

Realitatea Live

Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
25 Sept. 2022, 16:22
 // Categoria: În Lume // Autor:  Realitatea.md
25 Sept. 2022, 16:22 // În Lume //  Realitatea.md

Prima mobilizare în masă din 1941 și amenințările cu folosirea armelor nucleare provoacă neînțelegeri chiar și printre puținii cvasialiați ai Rusiei în Europa. Serbia, care a refuzat anterior să se alăture sancțiunilor împotriva Rusiei, nu recunoaște „referendumuri” privind anexarea teritoriilor ucrainene ocupate. Despre acest lucru s-a anunțat duminică, 25 septembrie curent, de ministrul sârb de externe, Nikola Selakovici, care s-a întors la Belgrad de la Adunarea Generală a ONU.

„Republica Serbia, în conformitate cu statutul ONU, precum și în conformitate cu principiile și normele general acceptate ale dreptului internațional, nu poate accepta rezultatele referendumului din regiunile ucrainene”, a spus Selakovici.

El a adăugat că Serbia este „în mod fundamental angajată” față de principiile dreptului internațional și ale statutului ONU.

În plus, recunoașterea votului „ar fi complet contrară intereselor statale și naționale și ar fi complet contrară politicii noastre naționale de menținere a integrității și suveranității teritoriale și a angajamentului față de principiul granițelor invariabile”, a subliniat Selakovici.

Lansate în grabă după o serie de înfrângeri ale armatei în regiunea Harkov, după care armata rusă a fost amenințată cu o prăbușire în cascadă a frontului, referendumurile în Lugansk și Donețk (Donbass), precum și în teritoriile ocupate din regiunile Zaporojie și Herson ar trebui să se încheie pe 27 septembrie 2022.

Surse apropiate Kremlinului au spus că autoritățile ruse intenționează să arate o prezență la vot de 90% în Donbass și 80% la Zaporojie, cu 90% din voturi în favoarea aderării la Rusia. Mass-media de stat rusă distribuie deja cifre similare cu referire la exit polls.

Procedura de intrare în Rusia a autoproclamatelor republici, precum și a regiunilor Herson și Zaporojie ocupate de armata rusă, ar putea avea loc pe 30 septembrie 2022. Mai exact, Parlamentul rus va fi pregătit să ia în considerare legea privind intrarea noilor regiuni în Federația Rusă pe 29 septembrie, iar a doua zi, Vladimir Putin va transmite un mesaj public.

Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală