Curs valutar
 • EUR
  20.2669
  0.6459%
 • USD
  19.3488
  -0.1525%
 • RUB
  0.3182
  -0.5343%
 • RON
  4.1155
  0.6682%
 • UAH
  0.5239
  -0.1527%

HOROSCOP 24 august: Săgetătorii și Scorpionii își extind posibilitățile, iar Capricornii au nevoie de atenție

24 Aug. 2022, 05:45
 // Categoria: Life // Autor:  Romaniuc Victoria
24 Aug. 2022, 05:45 // Life //  Romaniuc Victoria

Stelele arată că multe zodii vor fi extrem de optimiste și nu își vor pierde speranța că lucrurile se pot schimba. Astrologii spun că Săgetătorii și Scorpionii își extind posibilitățile, iar Capricornii au nevoie de atenție.

Berbec

Afecțiunea, impresiile vii, dragostea și stările emoționale pot încărca această zi. Astrele spun că persoanele care au un proiect personal sau lucrează la ceva de foarte mult timp, pot obține un mare succes. Stelele mai arată că vor apărea oameni care îi susțin pe Berbeci și le oferă sfaturi cu adevărat utile. Nativii acestei zodii nu ratează nicio oportunitate și ascultă cu atenție persoanele care au experiență în domeniul în care activează.

Taur

Taurii iau decizii grele în această zi, deoarece multe persoane se bazează pe experiența lor. Cu toate că are în spate mulți ani într-un domeniu, acest nativ nu poate fi toalmente sigur de rezultatul final. Astrele menționează că este o zi tensionată și plină de surprize, dar totul merge destul de bine. Nativii Taur ar putea să obțină ceva suplimentar sau să primească o propunere care îi salvează.

Gemeni

Banii pe care îi primesc în această zi, Gemenii îi cheltuie pentru divertisment și pentru crearea unui mediu confortabil. Astrele spun că nativul Gemeni prinde gustul banilor și caută proiecte profitabile. În a doua parte a zilei, vă veți pune niște întrebări în legătură cu fidelitatea unei persoane sau stabilitatea unei relații.

Rac

Racii încep totul de la capăt, fiindcă nu mai pot continua lucrurile care nu mai au viitor. Totuși, nu vă simțiți umiliți sau triști din cauza faptului că trebuie să renunțați la ceva, pentru că știți că în viitor vă așteaptă ceva mai bun. În a doua jumătate a zilei, o întâlnire cu o persoană dragă vă ajută să vă amintiți care sunt prioritățile dumneavoastră.

Leu

Nativii Leu au parte de succes în toate domeniile, pentru că stelele îi susțin. Leii găsesc proiecte sau activități profitabile din punct de vedere financiar. Astrologii spun că nu mai sunteți dispuși să lucrați mult pentru puțini bani. În a doua parte a zilei, veți stabili niște condiții legate de locul de muncă și veți avea discuții seioase în privința problemelor care au apărut.

Fecioară

Astrologii spun că energia astrală este favorabilă pentru proiectele Fecioarelor, mai ales pentru cele creative. Planificați să modificați sau să vă lărgiți sfera activităților. În această zi vă crește dorința de autoafirmare și autoexprimare. Veți observa niște schimbări pozitive în viața personală, lucru care vă va permite să fiți mai productivi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Balanță

În această zi, Balanțele pun accent pe un subiect important, care ar putea avea legătură cu viața lor personală. Astrologii menționează că vă veți confrunta cu o problemă care vă dă bătăi de cap de ceva vreme și veți vrea să puneți la punct unele lucruri. Stelele mai arată că vă veți implica în activități care vă pot aduce mai mulți bani și vă pot oferi o experiență frumoasă. Finalul zilei este plin de surprize, în special pe plan financiar.

Scorpion

Scorpionii își extind posibilitățile și își permit să fie mai îndrăzneți. În această zi, nu au chef să stea prea mult acasă și vin cu inițiativa de a face ceva nou, special și unic. De asemenea, nativii acestei zodii au posibilitatea de a câștiga bani. Totuși, trebuie să depună mai mult efort decât de obicei. Este vorba de o sumă destul de impunătoare.

Săgetător

Azi Săgetătorii își extind posibilitățile și își permit să aibă așteptări mai mari de la propria persoană. Își propun mai multe planuri și scopuri, care trebuie îndeplinite într-un timp destul de scurt. În a doua jumătate a zilei, veți obține un mic succes, care vă va permite să visați mai mult și să creadeți că totul e posibil.

Capricorn

Capricornii au nevoie de atenție și pot exagera în unele momente. S-ar putea ca pe parcursul zilei să treacă un val de tristețe prin ei și să înțeleagă cât este de dificil să facă unele lucruri în această viață. De asemenea, acești nativi ar putea obține un rezultat bun la un examen, test sau provocare. Spre sfârșitul zilei, veți interacționa cu oameni frumoși, care se țin de cuvânt.

Vărsător

Astrologii menționează că Vărsătorii se simt dezamăgiți, din cauza unor așteptări care nu s-au realizat. Nu ați preconizat că reacția persoanei în cauză va fi atât de dură și lipsită de respect. În a doua parte a zilei, vă veți aduna toate puterile, ca să rupeți o anumită relație toxică sau să scăpați de un viciu. Conștientizați că vine timpul pentru schimbări importante.

Pești

Azi Peștii nu pot sta pe loc și au chef de nebunii, aventuri și momente interesante. S-ar putea să vă epuizați într-un moment dat, întrucât treptat, energia dumneavoastră se termină. Cu toate acestea, veți reuși să faceți față tuturor dificultăților. Stelele arată că finalul zilei ar putea să aducă în viața dumneavoastră persoane, pe care nu vreți să le vedeți. Unele conflicte nu vor putea fi evitate.

Realitatea Live

Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară  
Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară  
Nu rata oferta Ultra atractivă – procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare showroom
Nu rata oferta Ultra atractivă – procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare showroom
Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000
Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000
Black is Back! Cea mai așteptată promoție Black Friday de la Moldcell e aici!
Black is Back! Cea mai așteptată promoție Black Friday de la Moldcell e aici!
Sufrageria perfectă pentru toată familia!
Sufrageria perfectă pentru toată familia!
Cauți un job? Află care sunt 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova
Cauți un job? Află care sunt 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova
Caracteristici Peugeot 3008
Caracteristici Peugeot 3008
Mastercard a premiat Moldindconbank pentru întâietatea pe piața cardurilor din Moldova
Mastercard a premiat Moldindconbank pentru întâietatea pe piața cardurilor din Moldova
Ce este un credit ipotecar și care sunt avantajele lui?
Ce este un credit ipotecar și care sunt avantajele lui?
29 Nov. 2022, 22:15
 // Categoria: Life // Autor:  Ursu Ana
29 Nov. 2022, 22:15 // Life //  Ursu Ana

Suntem în perioada sărbătorilor, în care căutăm cu toții acele „oferte irezistibile” pentru a ne face nouă și a face celor dragi cele mai frumoase cadouri. Iată câteva din ponturile lansate de Google pentru a evita să fii păcălit și să rămâi și cu buzunarele goale.

Exact în această perioadă când reducerile abundă pe toate site-urile, și fraudele online sunt, din păcate, tot mai prezente.

Google a dezvăluit un număr șocant de mesaje înșelătoare care sunt trimise pe serverele sale de e-mail și a oferit sfaturi esențiale despre cum să nu mai devenim următoarele victime ale infractorilor cibernetici. Dacă nu sunteți sigur de un mesaj, nu-l deschideți și, cu siguranță, nu începeți să dați click pe link-uri sau să oferiți detalii personale, pentru că acest lucru vă poate crea serioase probleme, notează express.co.uk, scrie realitatea.net.

Conform Google, pentru a evita fraudele online în perioada sărbătorilor de iarnă din 2022 ai putea să verifici detaliile pe care le primești (are sens ce îți spun ei?) și să iei în considerare că o firmă de renume nu îți va cere informații personale, potrivit HotNews.ro.

Google a prezentat o listă cu 5 tipuri de înșelătorii pe internet la care să fim atenți în iarna lui 2022.

CARD CADOU ȘI PRODUSE GRATUITE

Înșelătorii online – Card cadou și giveaway. Escrocii încearcă să-i păcălească pe oameni să cumpere un card cadou – folosind pretextul unui contact cunoscut – sau le oferă un premiu în schimbul datelor de pe cardul de credit. Poți primi, de exemplu, un e-mail suspect de la un prieten care locuiește în afara țării și îți cere să-i cumperi un card cadou. Cel mai bine ar fi să-l suni pe prietenul respectiv sau să-i timiți un SMS pentru a confirma că este el. Totodată, un giveaway care pare prea frumos pentru a fi adevărat (un telefon scump, o mașină etc) ar putea fi fraudulos.

ACTE DE CARITATE

Înșelătorii online – Acte de caritate. Conform Google, înșelătoriile legate de caritate și tentativele de phishing cresc în perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că este vorba de o organizație caritabilă de care nu ai auzit sau de una cu nume familiar, fii atent la oricine îți cere să îi trimiți bani sau să luați legătura pe mail.

TE VIZEAZĂ DIRECT – Direcționarea demografică

Înșelătorii online. Te vizează direct, fiind într-un grup țintă – Direcționarea demografică. Unele din cele mai periculoase înșelătorii sunt cele mai specifice, care te vizează direct. Este vorba despre escrocherii care pot părea personale pentru că au un anumit element al vieții sau identității tale. Spre exemplu e-mailurile frauduloase care vizează anumite grupe de vârsta sau comunicări de la insituții „oficiale”.

REÎNNOIREA ABONAMENTULUI

Înșelătorii online. Reînnoirea abonamentului. Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, înșelătoriile cu reînnoirea abonamentelor pot crește. Așa că ar trebui, de exemplu, să fii atent la ofertele de servicii antivirus care îți promit o securitate mai bună. Verifică întotdeauna expeditorul mesajului.

SCAM CRYPTO

Înșelătorii online. Scam crypto. În perioada sărbătorilor de iarnă cele mai întâlnite escrocherii sunt cele care vizează portofelele crypto, hackerii încercând să obțină bani de la o victimă printr-o amenințare. Pentru a evita aceste lucruri, trebuie să fii atent la greșelile de scriere sau la adrese de e-mail pe care nu le cunoști.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

 

Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară  
Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară  
Nu rata oferta Ultra atractivă – procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare showroom
Nu rata oferta Ultra atractivă – procură electrocasnice în rate, fără dobândă și comision, din cel mai mare showroom
Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000
Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000
Black is Back! Cea mai așteptată promoție Black Friday de la Moldcell e aici!
Black is Back! Cea mai așteptată promoție Black Friday de la Moldcell e aici!
Sufrageria perfectă pentru toată familia!
Sufrageria perfectă pentru toată familia!
Cauți un job? Află care sunt 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova
Cauți un job? Află care sunt 20 cei mai buni angajatori din Republica Moldova
Caracteristici Peugeot 3008
Caracteristici Peugeot 3008
Mastercard a premiat Moldindconbank pentru întâietatea pe piața cardurilor din Moldova
Mastercard a premiat Moldindconbank pentru întâietatea pe piața cardurilor din Moldova
Ce este un credit ipotecar și care sunt avantajele lui?
Ce este un credit ipotecar și care sunt avantajele lui?
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală