Curs valutar
 • EUR
  19.2133
  -0.5512%
 • USD
  19.4417
  -0.1461%
 • RUB
  0.3199
  -2.6258%
 • RON
  3.8917
  -0.4651%
 • UAH
  0.5264
  -0.152%

HOROSCOP de februarie! Cum va fi luna pentru fiecare zodie și, mai ales, cui tigrul îi va aduce mult noroc

01 Feb. 2022, 07:57
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
01 Feb. 2022, 07:57 // Life //  Realitatea.md

Fie crezi, fie nu, dar am găsit horoscopul pentru luna februarie 2022. Tot în această zi este sărbătorit Anul Nou chinezesc, când începe zodia Tigrului de Apă. Chinezii marchează noul început conform unui calendar care ține cont de ciclurile Lunii, iar fiecare an este asociat unuia dintre cele 12 semne ale Zodiacului, căruia i se adaugă un element (metal, apa, lemn, foc sau pământ).

BERBEC

O lună dinamică în plan socio-profesional. Discuții ample cu șefi, cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale, un carusel interesant de situații, dar dificil de înțeles la prima vedere. Se recomandă prudență și reține cele discutate la locul de muncă. Unii îți pot contesta poziția în cadrul unui grup de lucru, iar atitudinea șefilor și colegilor va lăsa de dorit. Relațiile cu prietenii se remarcă în a doua parte a lunii, prin discuții interesante, activități plăcute desfășurate în comun, fiind șanse să te împrieteneși cu oameni de bună calitate. Schimbări în plan sentimental, conturându-se un final de etapă. Fii deschis către alte relații și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

TAUR

Relațiile sunt foarte active prin discuții ample, importante cu persoanele străine, dar și prin desfășurarea unor activități comune deosebite. Este vremea să te desprinzi din relațiile neprofitabile, indiferent că este vorba despre relații personale sau despre colaborări profesionale. Cu siguranță unele dintre aceste relații se vor destrăma fie că vrei, fie că nu. Mentalul este agitat, iar avalanșa de gânduri care îți inundă mintea te obosește pe de o parte, iar de pe de alta, te ajută să înțelegi anumite aspecte ale personalității tale ce trebuie îmbunătățite. Planuri de călătorii îndepărtate, călătorii propriu-zise, dar și orientarea eforturilor spre cursuri și studii diverse. Noutăți în segmentul profesional.

GEMENI

Foarte mult de lucru la serviciu, prin prisma relațiilor cu șefii. Există riscul să exagerezi cu aceste relații și cu eforturile de orice fel. Relațiile colegiale sunt tensionate, astfe că ar fi bine să te ocupi numai de îndatoririle tale și să-i lași în pace pe ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații, analize medicale și chiar intervenții chirurgicale. După 19 Februarie, se conturează noutăți importante la locul de muncă, fiind posibil să obții sarcini de lucru, de mare responsabilitat sau chiar o funcție de serviciu. Segmentul financiar comun cu alții se evidențiază prin cheltuieli majore, discuții despre investiții, moșteniri sau partaje personale și profesionale. Prudență în tot ce ține de bani și bunuri!

RAC

Relațiile cu cei dragi îți dau mult de furcă, de aceea fii prudent și ține-ți în frâu emotivitatea. De fapt este o perioadă favorabilă testării acestor relații și vor rezista numai acelea fundamentate pe baze solide și de bună calitate. În plan partenerial este multă forfotă, schimbări și reveniri asupra aspectelor neplăcute sau nerezolvate. Sunt șanse de separare, divorț, anularea unor promisiuni și contracte vechi. Răscoliri sufletești, desprinderi din situații neprofitabile. Gustul dulce-amar predomină în toate tipurile de relații, însă depinde numai de tine cum te raportezi la ceilalți și la situațiile în care ești implicat. Apar îmbunătățiri financiare de la și prin alții. Se deschide o nouă etapă de câștig. Mare deschidere mentală și spirituală după 19 Februarie.

LEU

Prima parte a lunii te predispune la multă forfotă profesională. Muncește prudent, ocupându-te numai de îndatoririle tale și mai rar sau deloc apelează la colegi. Relațiile profesionale sunt deficitare. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi sau ereditare. Controlează-ți emoțiile și reacțiile, pentru că riști să-ți deteriorezi atât trupul, cât și sufletul. Reorganzează-ți programul cotidian și rezervă momente pentru odihnă, îngrijire personală și hobby-uri. Relațiile parteneriale sunt dinamice. Este o perioadă interesantă și de bun augur pe tot ce ține de colaborări profesionale și pentru relația de cuplu. Chiar dacă unele ditre aceste relații se vor finaliza, totul se petrece spre binele tău suprem.

FECIOARA

Relațiile sentimentale sunt dinamice. Se vor rezolva detalii importante între tine și cei dragi, astfel că unele relații pot lua turnuri nebănuite. La locul de muncă se conturează multă activitate, sarcini de lucru noi, relații colegiale interesante, cam tensionate, însă de bună calitate. Este rost de responsabilități noi, care îți vor aduce atât recompense bănești, cât și recunoaștere socio-profesională pentru eforturile depuse. Evită critica excesivă și izbucnirile emoționale necontrolate. Relațiile parteneriale devin foarte interesante din 19 Februarie. Pot inara în discuție colaborări noi, o redimensionare a relației cu parteenrul de viață, o cerere în căsătorie, însă deopotrivă este posibilă separarea sau divorțul în cazul unei relații nepotrivite.

BALANȚA

Situații dinamice în plan domestic! Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, existând riscul declanșării unor animozități pe termen lung. Pe de altă parte, sunt favorizate treburile gospodărești, vânzarea-achiziționarea de bunuri patrimoniale și demersurile privitoare la moșteniri și partaje. Posibile avarii în spațiul locativ. Relațiile sentimentale sunt interesante, fiind momente bune pentru dialog constructiv și acțiuni benefice cu efecte pe termen lung. Dorința de a te îndrăgosti, de a te distra sau de a te aventura în situații inedite este mare și nu prea ușor de îndeplinit. Prudență și măsură în toate! Relațiile cu prietenii se vor reconfigura și îți vor rămâne alături numai oamenii de nădejde.

SCORPION

Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente. Este momentul să te desprinzi din relațiile care s-au dovedit nepotrivite. Astfel se face loc în preajma ta pentru alte personaje de o mai bună calitate. Călătorii pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor demersuri personale și profesionale. De asemenea, vor intra în sfera ta interes și abordarea unor studii sau cercetări spirituale. Segmentul domestic se evidențiază prin relații dinamice cu membrii familiei și prin implicarea în treburi domestice de anvergură. Șanse deosebite de a rezolva și lămuri chestiuni familiale și patrimoniale. A doua parte a lunii îți aduce alături persoane dragi, disponibilitate pentru aventură, hobby-uri și acțiuni comune cu ceilalți.

SĂGETĂTOR

Se conturează cheltuieli majore din banii obținuți la un loc de muncă. Pe de altă parte, se deschid oportunități deosebite de a câștiga venituri suplimentare dintr-o activitate profesională nouă. Rezumă-te la cheltuieli strict necesare, deoarece tentația de a cumpăra orice, oricât și pentru oricine este păguboasă. Relaționezi cu mult lume în prima parte a lunii. Rude, prieteni apropiați, călătorii pe distanțe scurte, implicarea în diverse forme de școlarizare. Mentalul este agitat și în anumite situații și momente îți poate fi dificil să susții dialoguri ample sau să iei decizii ferme. Relaxează-te, selectează prioritățile și la nevoie cere și acceptă sfaturile și ajutorul celorlalți. Acasă, în familie este rost de situații favorabile începând cu 19 Februarie.

CAPRICORN

Ești plin de energie în prima parte a lunii. Sunt momente bune de a trasa noi planuri, de a te ocupa exclusiv de tine și de mofturile tale. Chiar dacă predomină senzația că ești tu împotriva întregii lumi, de fapt, este vorba despre o percepție personală falsă. Controlează-ți reacțiile și stările de spirit, deoarece sunt momente pasagere în care transformarea personalității tale este accentuată și de bun augur. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, deoarece pretențiile tale vizavi de sprijinul pe care-l primești din partea lor te nemulțumește. Unii apropiați chiar îți vor binele și te sprijină necondiționat. Noutăți financiare benefice, oportunități de a câștiga sume importante de bani. Pe de altă parte, se vor întrezări și cheltuieli.

VĂRSĂTOR

Este bine să fii discret pe tot parcursul lunii, deoarece energia vitală este fluctuană și este mai dificil să te implici corect în dialoguri ample și activități variate. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că în umbră există afecțiuni care se vor evidenția clar spre finele lunii. Financiar se întrezăresc noutăți, câștiguri bune din activitatea profesională desfășurată, dar în paralel apar și cheltuieli. Pentru că segmentul banilor munciți este vulnerabil există riscul să achiziționezi bunuri de proastă calitate, prea scumpe sau inutile. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de orice investiție. Este o perioadă potrivită pentru reconstrucție itnerioară, dezvoltare personală și spirituală. Final de capitol partenerial, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

PEȘTI

Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspecție și orientarea eforturilor spre treburile tale personale. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ai nevoie de odihnă și de îngrijiri medicale de specialitate. Prudență și răbdare! Și în plan profesional există forfotă în culise. Discuții colegiale de taină, răbufniri ale unora de neînțeles, acuze mai mult sau mai puțin justificate. Fii prudent în tot ce ține de muncă și de sănătate, acestea două fiind segmente de viață legate între ele. De mare folos îți sunt activitățile culturale, vizionarea pieselor de teatru sau a filmelor bune, dar și lecturile ușoare și vesele. Evită să vorbești altora despre tine și despre planurile tale.

Realitatea Live

Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
07 Oct. 2022, 05:00
 // Categoria: Economie // Autor:  Romaniuc Victoria
07 Oct. 2022, 05:00 // Economie //  Romaniuc Victoria

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat prețurile la carburanți: benzină și motorină, pentru vineri, 7 octombrie.

Pentru un litru de benzină, șoferii vor trebui să scoată din buzunar 24,43 lei, cu 16 bani mai mult decât în joi.

Motorina va putea fi procurată cu 26,06 lei per litru, scumpindu-se cu 35 de bani .

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Eveniment inedit la Castel MIMI! Nu rata Festivalul Internațional de Muzică Clasică VinOPERA
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
Nicotina nu este cauza principală a bolilor legate de fumat. Care sunt factorii ce influențează dezvoltarea acestora
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
FOTO Start Școală! Faceți plinul la ghiozdan împreună cu Librarius
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
VIDEO Ești pasionat de IT și vrei să crești în acest domeniu? Înscrie-te la Academia IT de la maib
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
Modernă și orientată către client! Maib inaugurează sucursala Ștefan cel Mare, aliniată identității vizuale reînnoite
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO A.S.I.C.S. îi va premia pe Serghei Tarnovschi și dublul Ivan Corșunov și Alexandr Bulat
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
FOTO, VIDEO A.S.I.C.S. a premiat luptătorii moldoveni pentru medalii la turnee internaționale
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Î.S. MOLDATSA recrutează – Află cum poți să devii Controlor de Trafic Aerian Stagiar
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
Ești depedent de nicotină? Află care sunt 5 mituri cel mai des întâlnite despre fumat
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală