Curs valutar
 • EUR
  20.5679
  -0.3462%
 • USD
  18.0183
  -0.0094%
 • RUB
  0.2353
  0.255%
 • RON
  4.1602
  -0.3606%
 • UAH
  0.6392
  -0.7979%

Horoscop 18 august 2021. Vești bune în dragoste pentru unii nativi

18 Aug. 2021, 06:40
Horoscop 18 august 2021. Vești bune în dragoste pentru unii nativi
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi este extrem de important să ai o atitudine cât mai pozitivă în tot ceea ce faci. Privește cu încredere viitorul, chiar dacă uneori ai impresia că anumite persoane îți pun bețe în roate. Dacă crezi în tine vei reuși, cu siguranță, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
E bine să ai o atitudine pozitivă, maniera în care abordezi această zi o să îți aducă beneficii în viitor. Această atitudine o să se resfrângă în tot ceea ce faci. Chiar dacă lumea din jur te bate la cap, azi trebuie să zâmbești si să fi calm.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Azi pregătește-te pentru încurcături în comunicare. S-ar putea să te consulți cu un prieten, o cunoștință, iar ea să fie foarte greu de abordat. S-ar putea să te evite și să îți creeze nervi. Comunicarea este mai defectuoasă, dar totul se va remedia în câteva ore.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Azi este o zi în care ești liniștită, calmă și poți să gândești niște planuri de acțiune absolut fabuloase. Bazează-te pe intuiție azi.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Astăzi vorbim despre abilitatea ta de a face planuri înțelepte și realizabile. Centrează-te pe activitățile obișnuite, legată de casă, familie, serviciu și sănătate - nu trebuie să faci ceva extraordinar. Tot ce întreprinzi în aceste direcții se realizează foarte frumos și cu mare ușurință.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Ai chef de îndrăgosteală și nu vrei să fi singură. Începi să cauți sau vrei să îți duci relația la următorul nivel și este o atitudine foarte bună aceasta. Este o zi în care ai foarte multă energie, ai multă determinare și poți să realizezi enorm de multe lucruri dacă pui pasiune.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Azi nu este cea mai bună zi să gestionezi banii sau să iei decizi legate de finanțe. Nu te poți concentra și ai dificultăți în a înțelege mersul lucruilor creative, așa că nu e o idee rea să amâni totul pentru o altă zi. Încearcă să te ocupi doar de lucrurile care îți facă plăcere și să îmbini utilul cu plăcutul.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Etapa de cercetare, de planificare a unei situații a ajuns la final și acum poți să treci la următorul nivel. Poți să faci ceva nou sau să demarezi proiectul să îl muți din zona de planificare și studiu în zona de realizare sau de punere în practică.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Miercuri ai un vibe bun și o zi frumoasă. Ești în mare formă ai chef de vorbă, ai o energie psihică enormă, așa că nu e de mirare că îi vei aduna pe toți în jurul tău. Profită de această ocazie pentru a uni echipa din care faci parte, fie că ești la job sau între prieteni.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Azi vorbim despre obiecte pierdute și s-ar putea ca tu și membrii familiei tale sau cei apropiați ție să începeți acțiunile de găsire a unui obiect care a dispărut misterios. Singura soluție este să îl lași, pentru că o să apară de la sine.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Azi ai ocazia să stabilizezi ceva, o situație care te-a măcinat în ultima vreme. Vrei să cauți și să găsesți echilibrul pe care îl cauți mult, dar asta implică să porți o discuție de care fugi sau decizia pe care eziți să o iei.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Azi horoscopul recomandă să te ocupi de acțiuni pământene. Să îți verifici contul bancar, să plătești taxele și impozitele pe care le ai de plătit, să verifci puțin situația hârtiilor, a actelor și a documentelor tale sau să faci ordine în sertare, unde, spre mirarea ta, ai putea găsi niște obiecte pierdute.