Curs valutar
 • EUR
  19.5593
  -0.0046%
 • USD
  19.2305
  0.0348%
 • RUB
  0.3225
  1.5194%
 • RON
  4.0073
  0.0449%
 • UAH
  0.5218
  0.23%

HOROSCOP 20 aprilie! Bucurie în dragoste şi şansa unei măriri de salariu

20 Apr. 2021, 06:45
HOROSCOP 20 aprilie! Bucurie în dragoste şi şansa unei măriri de salariu
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi este o zi în care nativilor Berbec li se vor vindeca foarte multe răni. Punctul Norocului face un aspect de trină cu Chiron, Marele Vindecător, așa încât traumele din trecut s-ar putea să iasă la suprafață dar veţi găsi soluții foarte bune petru rezolvarea acestora. În plus Jupiter, Marele Benefic, face un aspect extrem de bun cu Marte iar acțiunile voastre vor fi încununate de mult succes.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Cei aflaţi sub semnul Taurului au ceva încurcături financiare. Dacă v-aţi băgat în niște promisiuni financiare care vă stresează, cel mai bine ar fi să căutaţi căi noi pentru a rezolva toate problemele. Fiţi corecţi și vorbiţi cu cei din jur despre aceste lucruri.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii sunt plini de verbă şi de energie, iar zona financiară se restabileşte spre beneficiul lor. Aveţi grijă la partenerii voștrii, pentru că s-ar putea să cheltuie puțin mai mult din economiile voastre.Astrologii au veşti bune per total, aveţi parte de surprize frumoase spre seară.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Nu este o zi tocmai bună pentru nativii Rac, pe plan social. Nu mai dați dovadă de aceeași energie pozitivă, ci sunteți artăgoși, puși pe ceartă și scandal sau s-ar putea să răspundeți cu aceeași monedă provocărilor celor din jur.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Vești proaste pe planul sănătății. S-ar putea să vă treziți cu o gripă sau viroză din cauza imunității slăbite. La locul de muncă trebuie să dai dovadă de multă concentrare, să te aduni și să îți îdeplinești sarcinile stabilite. Tot azi veți primi un sprijin nesperat din partea autorităților.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Fecioarele sunt extrem de ocupate, astăzi. Însă, spre deosebire de alte dăți, nu reușiți deloc să vă organizați și cedați haosului. Dacă vă simțiți copleșiți de situație, cereți ajutorul celor din jur, poate chiar din afara orașului, care te vor ajuta în aceste probleme.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanța are şansa să îşi găsească sufletul pereche, să întâlnească o persoană minunată care ar putea să le schimbe viaţa total. Totodată, Venus în Taur vă poate aduce oportunitatea de a lua un credit de care aveţi nevoie pentru a vă îndeplini visele. Este momentul să acţionaţi şi să nu aşteptaţi să treacă această perioadă prielnică.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionul are planuri măreţe pentru viaţa de cuplu. Poate fi vorba chiar şi despre o căsătorie. Venus în Taur, îi face creativi şi romantici. Au şanse chiar să îşi impresioneze partenerii cu gesturi mici, dar care contează. Atenţia şi grija pentru celălalt va fi pe deplin răsplătită.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Pentru Săgetător, munca este extrem de importantă astăzi. Aveţi şanse să vă schimbaţi locul de muncă, să primiţi o mărire de salariu sau chiar să începeţi propria afacere. Rezultatele pozitive se vor vedea în scurt timp.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Marţi, nativilor zodiei Capricorn le va merge bine pe toate planurile. Astrele vor influenţa această zodie pe sectoarele dragostei, creativității și al afacerilor. Venus este în Taur le va aduce oportunități deosebite pentru o afacere sau o poveste de iubire. Spre sfârşitul zilei poate să apară o veste importantă legată de un potenţial nou loc de muncă. Mare grijă, însă, orice schimbare trebuie gândită foarte bine înainte, ca să nu apară regrete.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorul este influențat pe sectorul relației cu familia. Venus în Taur le va aduce ocazia de a achiziționa o casă, un apartament sau de a face o mutare de locuință. Vor contesta obiceiurile vechi în relațiile de familie și pot să apară diferențe de opinie cu cei mai în vârstă, din cauza modului diferit gândire. Într-un final, aceşti nativi vor găsi soluții inedite, care îi vor surprinde extrem de plăcute pe ceilalți. Vărsătorii vor simți nevoia să iasă din rutină.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii sunt influențați pe sectorul comunicării, iar Venus în Taur le aduce oportunitatea de a comunica eficient cu persoane care îi pot ajuta în proiectele lor. Comunicarea este punctul forte al Peştilor, mai ales marţi. Toată lumea ştie că se pricep la cuvinte, dar azi, mai mult ca oricând, vor excela şi vor obţine tot ce îşi doresc. La serviciu, dar şi acasă, totul se leagă excelent. Un sfat din partea astrelor este să îşi stabilească priorităţile şi să acţioneze în consecinţă.