Curs valutar
 • EUR
  19.5593
  -0.0046%
 • USD
  19.2305
  0.0348%
 • RUB
  0.3225
  1.5194%
 • RON
  4.0073
  0.0449%
 • UAH
  0.5218
  0.23%

HOROSCOP 21 aprilie! Nativii care trebuie să se ferească de invidia și bârfele femeilor

21 Apr. 2021, 06:45
HOROSCOP 21 aprilie! Nativii care trebuie să se ferească de invidia și bârfele femeilor
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Problemele financiare te urmăresc şi astăzi, dar în loc să ți le asumi, dai vina pe alții. Vina este la tine, însă. În loc să-ți canalizezi energia în astfel de scopuri, mai bine ești atent la modul în care îți gestionezi și îți cheltuiești banii.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Astăzi ai de rezolvat o problemă delicată cu o persoană apropiată. Ar putea fi vorba de de achitarea unui împrumut, cert este că o discuție cu persoana respective te va ajuta să ajungi la niște concluzii importante, spun astrele.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Gemenii ar putea afla astăzi un secret, dar trebuie să gestioneze cu grijă informația primită. Încercați să discerneți între adevăr și minciună și fiți prudenți. Răspândirea unor zvonuri false v-ar putea afecta reputația.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Racii sunt cu gândul la o persoană cu care ar putea avea o relație de iubire. Nativii care au deja un partener de viță vor observa că relația lor se va îmbunătăți. Este o perioadă minunată din acest punct de vedere, pentru raci.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Astăzi, leii sunt oameni de acțiune. Vă întâlniți cu foarte multe persoane și puneți planuri la cale. Însă, în ciuda eforturilor, nu veți reuși să realizați chiar tot ceea ce v-ați propus și simțiți că stagnați. Nu este un lucru care să vă bucure prea mult.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Este o zi în care ai nevoie de apartenență, simți că ești parte dintr-un grup, că îți sunt recunoscute meritele. Ai așteptări de la câteva persoane care nu îți oferă aceste lucruri, iar acest lucru te va ajuta pe viitor să îți selectezi persoanele și prietenii.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Balanțele sunt răsfățate, astăzi. Nativii vor avea o zi superbă în cee ace privește negocierile. Vor avea încredere, siguranță de sine și vor realiza lucruri importante care vă vor lua chiar și pe voi prin surprindere.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionii trebuie să aibă mare grijă, astăzi, cu femeile. Mai precis cu Invidia din partea acestora. Acestea te urmăresc și vor să te imite, transformăndu-te în dușmanul. Pregătește-te pentru zvonuri neplăcute și bârfă.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Vești bune pentru nativii Săgetător, care vor avea o zi prielnică la capitolul achiziții și negocieri. Primești vești bune de la o rudă, iar noile informații te vor determina să te relaxezi și să te simți fericit. Nu lăsați oportunitățile să vă scape.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Acești antivi trebuie să aibă mare grijă la acțiunile lor. Atunci când lucrurile merg bine în viața ta tot timpul, ar trebui să te îngrijorezi. Fiți prudenți și acționați cu atenție astăzi, indifferent de sarcinile pe care le aveți de îndeplinit sau drumuri de făcut.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Vărsătorii sunt urmăriți de trecut. Se vor reîntâlni cu un prieten vechi, iar o altă persoană din trecut va încerca să ia legătura cu voi, însă, mai bine evitați o astfel de întâlnire. Nativii nu au stare și țin cu tot dinadinsul să iasă din casă.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Peștii au parte de multă socializare. Astăzi este o zi importantă în ceea ce privește interacționarea cu persoanele mai tinere. Tot astăzi, astrele v-au create condițiile perfecte pentru luarea unor decizii importante în afaceri.