Curs valutar
 • EUR
  19.9742
  -1.2266%
 • USD
  17.9037
  -0.1402%
 • RUB
  0.2275
  0.4396%
 • RON
  4.0384
  -1.2332%
 • UAH
  0.6172
  -0.9073%

HOROSCOP 24 iunie! Discuții aprinse în cuplu și la locul de muncă

24 Iun. 2021, 06:40
HOROSCOP 24 iunie! Discuții aprinse în cuplu și la locul de muncă
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Te încumeți să faci o schimbare în carieră, poate un post nou. Atenție la persoanele din jurul tău care încearcă să te bârfească, să te pună într-o lumină proastă. Învață să transformi experiențele negative într-un avantaj, ai puterea și ambiția necesară pentru asta, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Ai o zi în care cuvântul care te definește este acțiunea. Vei purta discuții productive, constructive, motivante cu partenerii, indiferent care sunt ei. De asemenea, astăzi veți comunica mult cu cei din jur, încercați să ajungeți la un punct comun.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Înveți să te afirmi, să ieși în evidență, să ai încredere în forțele proprii. Atunci când cei din jur nu îți dau atenție sau nu te iau în serios, în loc să îți plângi de milă, este nevoie să te mobilizezi și să faci tot ceea ce îți stă în putere pentru a te promova.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Ești foarte bine susținut pe tot ce ține de comunicare, studii și interacțiunea cu străinătatea. Este o zi foarte bună să întărești o relație cu cineva de peste hotare și apar numeroase oportunități de învățare, poate un curs care vă atrage, iar acum aveți și timpul necesar pentru asta.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Vorbești despre bani. Este o zi foarte bună pentru discuții legate de afaceri, pentru stabilirea unor planuri de acțiune. Atenție însă la documentele pe care le semnați.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Ai multă susținere pe zona comunicării. Foarte multe lucruri pe care le discutați azi vă vor ajuta să vă consolidați poziția, puțin cam șubredă. Este o zi ideală pentru a evolua pe toate planurile.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Vrei să faci multe lucruri azi, să acționezi într-o anumită direcție, însă îți recomand să fii prudent în tot ceea ce faci. Această atitudine s-ar putea să creeze unele controverse în relația cu cei din jur.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Astăzi, sectorul relațiilor îți dă de furcă. Ai de lucrat mult în acest sens, pentru a readuce armonia în jurul tău. Trebuie să învățați să vă adaptați, să faceți compromisuri și să discutați despre nevoile cuplului, nu doar ale voastre.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Mare grijă azi, la presiunile care se pot pune pe umerii tăi la serviciu. S-ar putea să cazi victima bârfelor, din cauza unei persoane care nu-ți vrea binele. Mare grijă cum gestionați această situație.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Ai o zi bună în care poți discuta subiecte delicate legate de relații, parteneriate, asocieri sau un proces. Ai multă luciditate și ești orientat spre a-ți transmite ideile către ceilalți.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Azi, vărsătorii sunt agitați. O problemă neșteptată a apărut, care îți dă programul peste cap, însă o femeie te ajută foarte mult, te sprijină, se oferă să preia din sarcinile tale pentru a te elibera de responsabilități, oferindu-ți spațiul necesar pentru a rezolva situația neprevăzută.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Este o zi agitată la locul de muncă. Poate apărea un control, o verificare sau ai o ședință neplăcută cu un șef. O să vezi că totul se va remedia ușor.