Curs valutar
 • EUR
  20.4470
  -0.1193%
 • USD
  18.0492
  -0.0139%
 • RUB
  0.2356
  0.0849%
 • RON
  4.1347
  -0.1233%
 • UAH
  0.6375
  0.0157%

HOROSCOP 29 iunie! Intenţii ascunse şi o schimbare în viaţa profesională

29 Iun. 2021, 06:40
HOROSCOP 29 iunie! Intenţii ascunse şi o schimbare în viaţa profesională
Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)
Azi ai o zi extrem de dinamică iar discuțiile și întâlnirile pe care le vei avea îţi vor schimba perspectiva de viață. Vei face o întoarcere de 180 de grade, într-un domeniu la care nici nu te-ai fi gândit. Totuși nu este bine să semnezi acte și documente în această zi, spun astrele.
Taur
(21 aprilie - 21 mai)
Ești foarte bine susținut în ceea ce privește asocierile, parteneriatele și colaborările. De ceva timp pe harta ta, tot apare o femeie care te ajută şicare îți dă sfaturi, dar trebuie să îți trasezi un teritoriu indiferent de ce intenții are persoana respectivă.
Gemeni
(22 mai - 21 iunie)
Este o zi în care mai perpetuează conflictul cu șefii sau cu autoritățile sau riscul de plăti niște amenzi. Însă compensezi mult pe latura învățării, studiilor și a unor întâlniri interesante importante, unde vei învăța niște lucruri. Se întâmplă lucruri bune legate de discuțiile cu cei din jur.
Rac
(22 iunie - 22 iulie)
Este un moment de decizii importante. Este o zi foarte importantă privind relațiile voastre, asocierile voastre, fie parteneriatele. Este de recomandat să fii prezent, dacă este o discuție, nu încerca să visezi cai verzi pe pereți, legat de rezultatele ce urmează, contează ceea ce faci tu acum.
Leu
(23 iulie - 22 august)
Azi ai o zi bună. Ai multă intuiție, ești foarte sensibil și ești în același timp, realist. Vorbim de o sensibilitate combinată cu o doză generoasă de realism. Vei intui foarte bine emoțiile celor din jur, dar tu cel realist vei ştii ce să spui cu exactitate celorlalți. Vei avea succes mai ales în încurajările de care oamenii au nevoie ca să meargă mai departe.
Fecioară
(23 august - 21 septembrie)
Ești susținută de o femeie într-o luptă din carieră. Într-un conflict la locul de muncă, ai un susținător care te ajută foarte mult. O astfel de persoană joacă un rol definitoriu în luarea unor decizii de către un grup de oameni, o decizie care vă privește mult. Dacă aveţi de semnat acte azi, veţi avea mare succes şi spor.
Balanță
(22 septembrie - 22 octombrie)
Continui să ai probleme financiare. Un bărbat mai tânăr îți aduce niște prejudicii, iar tu trebuie ori să te împrumuți, ori să strângi cureaua ca să acoperi gaura. În caz contrar rişti să rămâi cu o pierdere financiară destul de mare.
Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)
Ești foarte bine susținut în activitățile de grup. Dacă ai o activitate de grup, un proiect, încearcă să îți aduni colaboratori, este o zi bună pentru tine să îți îmbunătățești agenda de cunoştinţe.
Săgetator
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai o zi în care sănătatea îți dă puțin de furcă. Nu te trezi cu o răceală, viroză, gripă și să nu fi în maximul tău de formă. Este o zi în care astrologii nu îți recomandă să iei decizi importante. Este înțelept să fii foarte prudent în ce confesiuni faci în raport cu cei din jurul tău, pentru că este o zi de vulnerabilitate pentru Săgetător, iar această vulnerabilitate o să te coste.
Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)
Azi este o zi în care te afirmi, sari în ochii șefilor, într-o manieră pozitivă, și s-ar putea să îți pavezi drumul succesului prin deciziile pe care le iei sau le faci.
Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)
Nu stai bine la finanțe. Nu face azi asocieri sau parteneriate, nu colabora cu bărbați mai tineri sau cu mai puțină experiență pentru că te vor trage în jos.
Pești
(19 februarie - 20 martie)
Ai o zi foarte interesantă, în sensul că ai niște discuții importante, ședințe, întâlniri legate de carieră. Faci parte dintr-o echipă care are un proiect important sau ești supervisor. Dacă ai de vorbit în public o să fii foarte bine aspectat azi.