Curs valutar
 • EUR
  20.2151
  0%
 • USD
  18.5870
  0%
 • RUB
  0.2441
  0%
 • RON
  4.1079
  0%
 • UAH
  0.5033
  0%

Horoscopul dragostei: Cine te iubește cu adevărat, în funcție de zodie

31 Ian. 2023, 21:28
 // Categoria: Life // Autor:  Ursu Ana
31 Ian. 2023, 21:28 // Life //  Ursu Ana

Este destul de dificil să afli cine te iubește cu adevărat în ziua de azi, mai ales atunci când în jurul tău se află atâtea persoane false, care profită de bunătatea ta. Deși este greu să eviți astfel de oameni, poți să îți dai seama cine îți este prieten adevărat sau nu, fiind puțin mai atentă în legătură cu cei cu care îți petreci timpul, scrie divahair.ro.

În ceea ce privește zodiile, nu toate sunt iubite cu adevărat. Anumiți nativi reușesc să atragă simpatia persoanelor cu care intră cel mai mult în contact, dar și celor cu care își împart mâncarea, timpul sau… patul. Dacă ești deja curioasă cine ține la tine cu adevărat, află mai jos!

Berbec

Firea impulsivă și excesele de furie nu prea te ajută la acest capitol. Majoritatea persoanelor nu te consideră o prezență plăcută, mai ales atunci când te trezești cu fața la cearșaf. Poți să îți pierzi cumpătul  într-o fracțiune de secundă, și de aceea nu prea există persoane care te iubesc, ci multe cărora le este teamă de tine. Cine ar putea să te iubească cu adevărat în afară de Dumnezeu? Poate pisica de la colțul străzii, la care te-ai uitat urât după ce i-ai dat jumătate din covrig.

Taur

Deși ești încăpățânată și posesivă uneori, calitățile tale te fac o prezență cu adevărat plăcută în anumite situații. Deși toată lumea te evită din cauza personalității complicate, mulți te iubesc atunci când te afli în bucătărie. Poartă șorțul mai des, și vei vedea că vei fi cea mai iubită persoană din lume, mai ales atunci când vei mirosi a ostropel.

Gemeni

Indecizia ta, dar și starea de anxietate pe care o resimți în cele mai nepotrivite momente, îi fac pe mulți să te evite. Cine să te mai iubească în acest caz, în afară de tine însăți? La urma urmei, nici nu ai nevoie de cineva care să țină la tine. Doar tu știi să te asculți atunci când ai o problemă, dar și să te ridici de jos atunci când te împiedici.

Rac

Ai o fire schimbătoare, pesimistă, dar și o sensibilitate ieșită din comun. Orice gest nepotrivit te poate răni. Cine ar putea să te iubească cel mai mult decât o persoană la fel de emotivă ca tine? Peștii sunt cei care te vor îndrăgi și te vor admira mereu, datorită faptului că ești cu o idee mai stăpână pe situație ca ei.

Leu

Creativă, generoasă, deschisă și amuzantă – cam așa te-ar descrie persoanele cu care intri în contact. Deși ai crede că toată lumea te iubește, se pare că firea arogantă, încăpățânată, dar și inflexibilitatea și lenea te fac să fii o persoană detestată. Totuși, nu trebuie să disperi. Există oameni care te iubesc cu adevărat și care abia așteaptă să te revadă: chelnerii și ospătarii cărora le lași un bacșiș generos, dar și doamna de la alimentara din colț, căreia îi oferi mereu restul.

Fecioară

Curățenie și ordine, ordine și disciplină – acestea sunt idealurile tale în viață. Poți scoate din minți pe oricine nu își strânge firimiturile de pe masă sau nu își sortează hainele în dulap după culori. Totuși, există persoane care te iubesc cu adevărat. Despre cine este vorba? În primul rând, despre mama ta, care consideră că e meritul ei că a crescut o fată atât de ordonată și disciplinată. În al doilea rând, sunt prietenele, mai ales că le faci ordine atunci când mergi în vizită.

Balanță

Ești o persoană sociabilă, căreia îi place să coopereze și să rezolve neînțelegerile într-un mod diplomatic. Adori să îți petreci timpul în compania prietenilor. Cine te iubește? Toată lumea cu care îți împarți mâncarea, dar și cei pe care îi ajuți la nevoie. În rest, poate doar părinții tăi…

Scorpion

Sceptică, geloasă, secretoasă și uneori violentă – cu toate aceste „calități”, ai crede că este imposibil ca cineva să te iubească. Totuși, să știi că ai reușit să cucerești ireversibil o persoană, care știe să te aprecieze la adevăratul tău potențial. Nu ai nicio idee despre cine este vorba? Vecinul tău, bineînțeles, pe care l-ai biciuit toată noaptea și pe care ai testat noile tale jucării sexuale!

Săgetător

Îți place să te simți cu adevărat liberă, să stai în aer liber și să călătorești. Toate aceste pasiuni nu prea îți permit să stabilești relații durabile. Părinții nu te văd cu lunile, iar prietenele te dau adesea dispărută. Persoanele care te iubesc cu adevărat sunt controlorii de pe tren, pe care ai ajuns să îi cunoști, dar și companiile aeriene, cărora le ești clientă fidelă.

Capricorn

Ești mai „bărbată” decât majoritatea bărbaților, iar acest lucru se datorează firii responsabile pe care o ai, dar și bunelor maniere și disciplinei riguroase de care dai dovadă. Rareori se întâmplă ca cineva să te impresioneze. Te bazezi doar pe propria persoană și ai învățat să le faci pe toate singură. Din aceste motive, tatăl tău te iubește cel mai mult, deoarece are impresia că îl moștenești și că ai împrumutat tăria lui de caracter.

Vărsător

Acum ești timidă și tăcută, ca în secunda următoare să te transformi într-o persoană excentrică și energică. Toată lumea este bulversată de personalitatea ta duală, iar unii chiar te consideră ciudată. Totuși, trebuie să știi că Gemenii te iubesc cu adevărat. Aceștia sunt conștienți de faptul că le semeni foarte mult, iar pentru acest lucru ai toată admirația lor profundă.

Pești

Deoarece îți place să îți petreci timpul liber singură, ascultând muzică sau dormind cu pisica ta, nu există prea multe persoane care să te placă cu adevărat. Cei din jur te percep ca pe o fire temătoare, visătoare, dar și pesimistă. Singura ființă care te iubește cu adevărat este animalul tău de companie, care apreciază cu adevărat faptul că preferi să îți petreci timpul liber cu el, dar și că dormiți împreună în fiecare noapte.

Deși anumite caracteristici fac ca nativii din zodiac să nu fie plăcuți de toată lumea, există persoane și ființe care îi iubesc cu adevărat. Tu te-ai amuzat cu descrierile noastre?

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Realitatea Live

Tipuri de anvelope agricole și cum să le alegi
Tipuri de anvelope agricole și cum să le alegi
Moldindconbank a oferit echipament sportiv pentru clasa de fotbal de la Liceul „Gogol” din Chișinău
Moldindconbank a oferit echipament sportiv pentru clasa de fotbal de la Liceul „Gogol” din Chișinău
Interviu cu Oana Lungu: Ce furnizori autohtoni au intrat pe piețele occidentale în 2022, datorită Kaufland
Interviu cu Oana Lungu: Ce furnizori autohtoni au intrat pe piețele occidentale în 2022, datorită Kaufland
Președintele Consiliului Moldindconbank, desemnat Omul Anului 2022 în Moldova
Președintele Consiliului Moldindconbank, desemnat Omul Anului 2022 în Moldova
FOTO Moldcell contribuie la diversificarea și digitalizarea modalităților de plată în transportul public din Chișinău
FOTO Moldcell contribuie la diversificarea și digitalizarea modalităților de plată în transportul public din Chișinău
FOTO Un nou acord de parteneriat pentru dezvoltarea e-commerce
FOTO Un nou acord de parteneriat pentru dezvoltarea e-commerce
Vicepreședintele Energbank: Indiferent dacă ești om de afaceri sau vedetă pe Tik-Tok, ai nevoie de educație financiară
Vicepreședintele Energbank: Indiferent dacă ești om de afaceri sau vedetă pe Tik-Tok, ai nevoie de educație financiară
Accor își consolidează prezența în Europa de Est prin semnarea unui nou hotel Mercure în Chișinău
Accor își consolidează prezența în Europa de Est prin semnarea unui nou hotel Mercure în Chișinău
25 Mart. 2023, 17:41
 // Categoria: Life // Autor:  Romaniuc Victoria
25 Mart. 2023, 17:41 // Life //  Romaniuc Victoria

„Zonele albastre” au devenit cunoscute în mod popular ca fiind regiunile geografice ale lumii în care oamenii au tendința de a avea o speranță de viață mai mare decât cea medie, marea lor majoritate fiind centenari, transmite antena3.ro.

O analiză recentă condusă de cercetători australieni și publicată în Journal of Population Ageing dezvăluie date noi despre „zonele albastre” ale Planetei.

În întreaga lume există cinci „zone albastre”: Okinawa, în Japonia; Sardinia, în Italia; Nicoya, în Costa Rica; Ikaria în Grecia; și Loma Linda în California.

Cercetătorii au analizat 18 studii despre centenarii care locuiesc în aceste zone și au descoperit că aceștia au în comun câteva obiceiuri.

Secretele longevității centenarilor care trăiesc în „zonele albastre”

În general, cercetătorii au constatat că persoanele de peste 100 de ani care trăiesc în „zonele albastre” sunt „foarte active, fac zilnic exerciții fizice, își mențin hobby-uri zilnice și lucrează mai mult decât vârsta preconizată de pensionare”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

De asemenea, s-a constatat că majoritatea activităților la care participă persoanele în vârstă din „zonele albastre” sunt de „intensitate moderată”, cum ar fi înotul, dansul, mersul pe jos, grădinăritul, păstoritul și includ anumite treburi casnice precum aspiratul, spălatul cu mopul și spălatul ferestrelor.

Singura activitate care-i unește pe toți centenarii din „zonele albastre”

Singura activitate pe care o practică toți centenarii din  „zonele albastre” este munca agricolă în aer liber, inclusiv grădinăritul sau agricultura.

Analizând studiile efectuate în Sardinia și Italia, cercetătorii au descoperit că majoritatea celor mai vârstnici sardinieni grădinăreau între una și patru zile pe săptămână, petrecând aproximativ două ore pe săptămână făcând activități în aer liber.

Potrivit unui articol din 2018 din Clinical Medicine, activitățile precum grădinăritul au numeroase beneficii. Pe lângă faptul că este considerată o activitate fizică moderată, oamenii beneficiază de o cantitate generoasă de lumină a soarelui, ceea ce întârzie simptomele demenței și reduce riscul de cancer.

În cazul în care nu locuiți într-un climat însorit pe tot parcursul anului, nu vă grăbiți să vă întristați. Varianta cea mai simplă este să creșteți plante de interior (activitate care, potrivit cercetărilor,  este benefică pentru sănătatea mintală).

Dacă doriți să culegeți câteva ierburi proaspete pentru bucătărie, luați în considerare o grădină de interior.

Tipuri de anvelope agricole și cum să le alegi
Tipuri de anvelope agricole și cum să le alegi
Moldindconbank a oferit echipament sportiv pentru clasa de fotbal de la Liceul „Gogol” din Chișinău
Moldindconbank a oferit echipament sportiv pentru clasa de fotbal de la Liceul „Gogol” din Chișinău
Interviu cu Oana Lungu: Ce furnizori autohtoni au intrat pe piețele occidentale în 2022, datorită Kaufland
Interviu cu Oana Lungu: Ce furnizori autohtoni au intrat pe piețele occidentale în 2022, datorită Kaufland
Președintele Consiliului Moldindconbank, desemnat Omul Anului 2022 în Moldova
Președintele Consiliului Moldindconbank, desemnat Omul Anului 2022 în Moldova
FOTO Moldcell contribuie la diversificarea și digitalizarea modalităților de plată în transportul public din Chișinău
FOTO Moldcell contribuie la diversificarea și digitalizarea modalităților de plată în transportul public din Chișinău
FOTO Un nou acord de parteneriat pentru dezvoltarea e-commerce
FOTO Un nou acord de parteneriat pentru dezvoltarea e-commerce
Vicepreședintele Energbank: Indiferent dacă ești om de afaceri sau vedetă pe Tik-Tok, ai nevoie de educație financiară
Vicepreședintele Energbank: Indiferent dacă ești om de afaceri sau vedetă pe Tik-Tok, ai nevoie de educație financiară
Accor își consolidează prezența în Europa de Est prin semnarea unui nou hotel Mercure în Chișinău
Accor își consolidează prezența în Europa de Est prin semnarea unui nou hotel Mercure în Chișinău
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală