Curs valutar
 • EUR
  21.4716
  0.6907%
 • USD
  17.9777
  0.2993%
 • RUB
  0.2472
  0.8091%
 • RON
  4.3585
  0.6562%
 • UAH
  0.6591
  0.2731%

Lovitură dublă pentru Buzova! DOM-2, proiectul de suflet al artistei va fi prezentat de către un fost iubit de al ei

26 Mai 2021, 18:00
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
26 Mai 2021, 18:00 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Bloggerul și artistul rus David Manukyan, cunoscut ca Dava, va fi noul prezentator al reality show-ului „Dom-2”, după ce Olga Buzova, fosta lui iubită, a refuzat să mai prezinte emisiunea.

La momentul actual, gazdele emisiunii sunt Ksenia Borodina, Olga Orlova, Vlad Kadoni și Andrey Cherkasov. Astăzi, a fost confirmată informația că raperul Dava se va alătura acestei companii consacrate. În acest sens, episoadele cu prezența lui Dava vor fi difuzate începând cu 1 iunie.

Potrivit organizatorilor, noul prezentator va analiza situațiile conflictuale dintre participanți, va oferi sfaturi, împărtășind propria experiență în dragoste.

„Mi-a fost întotdeauna interesant să încerc rolul de prezentator al unui reality-show atât de faimos. „DOM-2” se potrivește în mod ideal pentru mine, întrucât este o emisiune despre oameni, relații și dragoste. Ador totul ce este despre realitate, iar ei nu au un scenariu!” a declarat Manukyan.

Emisiunea a început să se difuzeze din 2004 pe canalul TV TNT și a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai longeviv reality show.

De la debutul proiectului, la DOM-2 au participat mii de persoane din întreaga lume, inclusiv câțiva tineri din Republica Moldova. Circa 30 de nunți au fost jucate în proiect și s-au născut 14 copii. 

Noul format al emisiunii, a adus noi provocări. Ex-participanții proiectului au revenit pentru a-și găsi jumătatea, dar și pentru a-i „învăța” pe cei mai tineri cum se construiește o relație de la zero.

După o pauză de patru luni, începând cu data de 19 aprilie curent, DOM-2 nu se mai difuzează la TNT, ci pe canalul „Ю”. 

Realitatea Live

23 Iun. 2021, 22:23
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Cristina Vlah
23 Iun. 2021, 22:23 // Actualitate //  Cristina Vlah

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat azi într-un accident produs în orașul Huedin, județul Cluj, România, informează Realitatea.md.

Aceștia se aflau într-un autoturism, iar la momentul impactului la volan se afla un bărbat de 29 de ani. În interior erau alți trei pasageri, o femeie de 30 de ani și doi minori de circa 6, respectiv 10 ani.

De cealaltă parte, conducătorul camionului implicat în accident este un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor. Împrejurările și cauzele vor fi stabilite din datele rezultate la finalizarea anchetei în derulare, anunță Poliția Cluj.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre producerea miercuri după-amiază a unui accident rutier în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, cu implicarea unui automobil și a unui camion, soldat cu decesul a trei cetățeni ai Republicii Moldova – 2 adulți și un minor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani.

A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vârstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea famiilor îndoliate.