Curs valutar
 • EUR
  20.7697
  0.0014%
 • USD
  17.6283
  -0.135%
 • RUB
  0.2427
  -0.3296%
 • RON
  4.1967
  -0.0048%
 • UAH
  0.6610
  -0.0151%

Primarul comunei Ucrainca, raionul Căușeni, răpus de COVID-19

16 Mart. 2021, 13:17
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Maxim Pulber
16 Mart. 2021, 13:17 // Actualitate //  Maxim Pulber

Primarul comunei Ucrainca, raionul Căușeni, Ion Crivoi, a fost răpus de noul coronavirus. Despre aceasta anunță Partidul Liberal Democrat din Moldova, membrul al căruia era edilul de Ucrainca. Potrivit PLDM, acesta avea 59 de ani.

„Prieteni, vă anunțăm cu tristețe profundă că am pierdut un coleg drag, un om de omenie, un edil iubit și respectat de oameni. Ion Crivoi, primarul comunei Ucrainca, raionul Căușeni, a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Avea doar 59 de ani și încă multe planuri frumoase de viață. Drum lin spre cer, dragul nostru coleg. Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndurerate”, se arată în postarea Partidului Liberal Democrat din Moldova pe pagina sa de Facebook.

Astfel, în Ucrainca urmează a fi organizate alegeri locale noi. Cel mai probabil însă acestea vor avea loc în toamna acestui an, întrucât perioada electorală pentru alegerile locale noi din 16 mai, stabilite de Comisia Electorală Centrală în trei localități din țară a început deja.

La 16 mai, alegerile locale noi pentru funcția de primar vor avea loc în comuna Hîrtop, raionul Cimișlia, comuna Negurenii Vechi, raionul Ungheni și comuna Camenca, raionul Glodeni.

Realitatea Live

19 Sept. 2021, 19:22
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
19 Sept. 2021, 19:22 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Jennifer Lopez este în centrul atenției indiferent de hainele pe care alege să le îmbrace. La doar câteva zile după ce a strălucit la Met Gala 2021, artista în vârstă de 52 de ani a atras toate privirile pe străzile din Los Angeles.

În imaginile surprinse de paparazzi, artista apare îmbrăcată în pantaloni de trening albi și într-o bluză scurtă, ce-i lasă la vedere abdomenul perfect sculptat.

De asemenea, artista a ales să-și prindă părul într-o coadă și să încalțe niște adidași colorați, însă n-a renunțat la poșeta elegantă, ce pare „dintr-un alt film”.

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt produsele de make-up la care nu renunță

Într-un video postat săptămâna aceasta pe contul ei de Instagram, JLo a dezvăluit care este rutina sa de înfrumusețare după o sesiune de antrenamente la sală.

Într-o pereche de colanți, cu un top alb, cu abdomenul la vedere, Lopez, care are propriul brand de produse cosmetice, a explicat că nu iese din casă fără să se machieze.

Starul din „Hustlers”, mamă a doi copii, a povestit că după ce se antrenează la sală, unde îi place să poarte echipamente frumoase, care să o motiveze, își curăță fața cu un demachiant, pentru a îndepărta impuritățile și uleiurile, apoi își spală fața.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Ben Affleck.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române