Realitatea
RLive.TV
Realitatea
Realitatea TV
Actualitate
Politica
Alegeri
Societate
Economie
În lume
Life
Sport
Sci-Tech
Cosmos
Toate știrile
Realitatea TV
Curs Valutar
Vremea
Curs valutar
EUR
19.8376
0%
USD
16.9133
0%
RUB
0.2175
0%
RON
3.9072
0%
UAH
0.4042
0%
Contacte
Echipa
Pub
Realitatea
Actualitate
Politica
Alegeri
Societate
Economie
În lume
Life
Sport
Sci-Tech
Cosmos
Toate știrile
Horoscop TV
Curs Valutar
Vremea
|
|
Live
Breaking News
UE va prelungi până în august suspendarea contramăsurilor tarifare vizând SUA, anunță președinta CE
News Alert
Avocații convoacă congres extraordinar și anunță grevă generală
Republica Moldova marchează 30 de ani de la aderarea la Consiliul Europei. Mesajul lui Mihai Popșoi
Live News
Festivalul „Te salut, Chișinău!” revine cu o nouă ediție. Toate activitățile se vor desfășura pe strada pietonală
Lucrări de mentenanță în cadrul ASP. Ce servicii vor fi afectate
Italia în Farfurie
Pastițada by Chef Vasile Bogdan Ardelean
Italia In Farfurie – Risotto Nero cu creveți și salată de fructe de mare by Chef Anatolie Flocea Nelistat
Italia în Farfurie – „Fregula sarda cu fructe de mare si bottarga” by Chef Gianluca Piredda
Italia în Farfurie – “Dorada antica” by Chef Andrian Vartic
Italia în Farfurie – “Mascarpone cu gel de oțet și cireșe” by Chef Alexei Dzidziguri
Italia In Farfurie_“Carré de miel și gratin de cartofi cu sos de trufe” by Chef Vlad Midinschi
Italia In Farfurie – “7 tipuri de sushi cu produse Casa Rinaldi” by Chef Andrei Samcov
Italia în Farfurie -„Spaghetti cu broccoli și stracciatella de bivoliță” by Chef Igor Griza
“Salată de mare” și “Gnocchi cu ardei copți și file de pește Marlin” by Chef Cristenco Marcel
Italia în Farfurie – „Nero carpaccio cu 3 stiluri de parmiggiano reggiano” by Chef Andrei Grigoras
Risotto cu dovleac alla Chef Iurco
“Risotto cu Salsiccia și Anghinare” by Chef Elena Popa
„Risotto Alla Parmigiana e Aceto Balsamico” by Chef Guido Mori
Lasagna Alla Bolognese by Chef Nicolae Motoianu
„LA MEDITERRANEA Pasta Fusilli” by Chef Ivan Crilov
„Crostata Italiana” by Donna Chef Coralia Babcenco