Paștele este o sărbătoare în familie, lucru simțit deplin de lucrătorii unuia dintre restaurantele din Capitală, unde se servesc fructe de mare. Localul este aglomerat de luni până vineri, iar recent un grup de petrecăreți a trebuit să scoată din buzunar 15.000 de lei.
Reprezentanții restaurantului au povestit pentru Rupor.md că de Paște au avut puțini vizitatori, însă în săptămâna de după Înviere în fiecare seară acolo servesc masa circa 100 de persoane.
„De cele mai multe ori acestea sunt familii cu copii. Din această cauză, am fost forțați să-i rugăm pe angajați să întrerupă vacanță”, a relatat bucătarul Nicu Tucan.
Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!
Anul acesta, în perioada sărbătorilor pascale, sunt mai mulți vizitatori decât în 2023, iar recent un grup de 7-8 persoane a plătit circa 15.000 de lei nota.
Potrivit bucătarului, vinul și șampania au fost cele mai populare în săptămâna de după Paște. Vizitatorii care au plătit nota au comandat fructe de mare, iar copiii au avut propriul meniu: paste, supe, pizza și cartofi prăjiți.