Curs valutar
 • EUR
  19.4610
  0%
 • USD
  17.9265
  0%
 • RUB
  0.1929
  0%
 • RON
  3.9105
  0%
 • UAH
  0.4660
  0%

SALUT – cardul de la Victoriabank care îți deschide oportunități nelimitate în banking

01 Dec. 2022, 11:04
 // Categoria: Economie // Autor:  Realitatea.md
01 Dec. 2022, 11:04 // Economie //  Realitatea.md

Victoriabank lansează astăzi un nou card de debit, cardul Salut. Un card pentru toată lumea, cu multe avantaje și zero costuri.

Noutatea de astăzi este dublă: cardul Salut este lansat concomitent cu platforma Digital Onboarding.

Disponibil prin platforma Digital Onboarding sau la ghișeu, în orice unitate Victoriabank, cardul de debit Salut, nu-ți condiționează nimic, din contră, este împachetat cu multe beneficii.

 • GRATUIT – Emiterea inițială
 • GRATUIT – Deservirea lunară
 • GRATUIT – Livrarea cardului la ușă, solicitat prin Digital Onboarding
 • GRATUIT – Extragere de numerar în MDL și verificarea sold la orice ATM din Republica Moldova (nu doar bancomatele Victoriabank, dar și bancomatele altor bănci)
 • GRATUIT – Transfer P2P către orice card din Republica Moldova
 • Bonus 50 MDL – pentru efectuarea plăților lunare, de minim de 3000 MDL.

Atunci când vrei mai mult de la un card bancar, alegi Salut!

„Cardul Salut va schimba radical opinia preconcepută despre cardurile bancare din Moldova. De ce? Pentru că este cel mai accesibil, fiind destinat oricărui rezident al Republicii Moldova care a împlinit 18 ani și este gratuit absolut necondiționat. Deținătorul cardului Salut poate face  prin el orice tip de tranzacții, fiind scutit de taxa de deservire și, mai mult decât atât, noi oferim clienților un bonus lunar de 50 lei tuturor celor care fac plăți lunare de minim 3000 lei. Odată ce devii posesor al cardului Salut, ai instant acces la toate serviciile digitale ale Victoriabank: aplicația VB24, depozite online, portmoneele electronice, T2A, Happy Hour, etc. Oportunitățile cardului Salut în banking sunt, de-a dreptul, nelimitate!” – a ținut să menționeze Vasile Donica, vicepreşedinte Victoriabank.

Surprizele pentru posesorii cardului bancar Salut nu se opresc aici! Clienții care vor deschide în perioada 01 – 18 decembrie 2022 un card Salut participă automat la două promoții prin care pot câștiga bilete la concertul din Chișinău de pe 24 decembrie 2022 a formației Okean Elzy.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Promoția – Fii  rapid!

Primele 65 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor primi gratuit câte două bilete la concertul trupei ucrainene OKEAN ELZY din 24 decembrie în Fun zone.

Promoția – Fii norocos!

Dacă nu ești printre cele mai rapide 65 de persoane, nu te descuraja: avem surprize și pentru tine!

Alte 50 de persoane care vor intra în posesia cardului SALUT prin Digital Onboarding sau la ghișeu și vor reuși să facă cu acesta o tranzacție în valoare de cel puțin 300 lei în retail în perioada 1-18 decembrie 2022, vor beneficia de șansa de a obține gratuit câte două bilete la concertul trupei OKEAN ELZY în Main zone. Câștigătorii vor fi desemnați aleatoriu, prin platforma random.org.

Fii rapid, fii norocos și beneficiază de avantaje surprinzătoare ale cardului Salut de la Victoriabank, banca la care luna cadourilor începe chiar în prima zi de iarnă!

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, în 2019 – plățile cu Garmin Pay, iar în 2022 – Apple Pay, Google Pay și Xiaomi Pay Tot în 2022, Victoriabank a lansat serviciul Actualizarea Chestionarului Clientului (KYC) online – primul pas spre platforma Digital Onboarding.

P.

Realitatea Live

Agenda și speakerii conferinței Retail & FMCG Market în Republica Moldova
Agenda și speakerii conferinței Retail & FMCG Market în Republica Moldova
VIDEO UE, mai aproape de antreprenori, prin intermediul Centrului de Informare și Consultanță în Afaceri ODA din Bălți
VIDEO UE, mai aproape de antreprenori, prin intermediul Centrului de Informare și Consultanță în Afaceri ODA din Bălți
VIDEO Sommelierul Mihai Druţă: „Sfăditele – un vin foarte plăcut şi interesant”
VIDEO Sommelierul Mihai Druţă: „Sfăditele – un vin foarte plăcut şi interesant”
Cancerul și fumatul. Cum au redus mortalitatea țările care au pus interesul fumătorilor în centrul politicilor de stat
Cancerul și fumatul. Cum au redus mortalitatea țările care au pus interesul fumătorilor în centrul politicilor de stat
Top 10 cele mai frumoase bucătării
Top 10 cele mai frumoase bucătării
Proiectul „UE pentru IMM-uri”: 93 de companii din țară au beneficiat de granturi în anul 2023
Proiectul „UE pentru IMM-uri”: 93 de companii din țară au beneficiat de granturi în anul 2023
Smishing – escrocherie prin SMS, care îți poate goli cardurile. REGULI DE PROTECȚIE
Smishing – escrocherie prin SMS, care îți poate goli cardurile. REGULI DE PROTECȚIE
Terminal de plăți 2 în 1 de la Victoriabank – noul POS Android cu fiscalizare
Terminal de plăți 2 în 1 de la Victoriabank – noul POS Android cu fiscalizare
GG Moldova sărbătorește 12 ani de succes!
GG Moldova sărbătorește 12 ani de succes!
25 Feb. 2024, 15:49
 // Categoria: În Lume // Autor:  Elena Putregai
25 Feb. 2024, 15:49 // În Lume //  Elena Putregai

O serie de documente scurse online aparținând unui grup de hackeri din China care lucrează pentru statul chinez arată eforturile vaste depuse de serviciile de informații și securitate ale Beijingului pentru a se infiltra în sistemul cibernetic al guvernelor, companiilor și infrastructurii din țările străine, exploatând vulnerabilități ale programelor operate de mari firme de tehnologie, precum Microsoft, Apple sau Google, relatează Washington Post.

Documentele care au fost postate pe un site public săptămâna trecută arată că operațiunea hackerilor susținuți de Beijing a început acum 8 ani și a afectat bazele de date și telecomunicațiile din Coreea de Sud, Taiwan, Hong Kong, Malaysia, India și alte țări din Asia. Printre cele 20 de guverne și teritorii străine țintite se numără și Marea Britanie.

Autoritățile chineze au folosit această campanie de hacking și pentru a monitoriza îndeaproape activitățile minorităților etnice din China și companiile de jocuri de noroc online, potrivit The New York Times. Documentele, care arată corespondența dintre angajați, precum și o listă de ținte și materiale în care sunt prezentate instrumente folosite în atacurile cibernetice, aparțin companiei I-Soon din Shanghai, care are birouri și în Chengdu.

Informațiile scurse online oferă o imagine de culise din lumea secretă a hackerilor plătiți de Beijing să atace alte țări și companii. O campanie globală de spionaj cibernetic Autoritățile chineze și principala agenție de spionaj a Chinei, Ministerul Securității de Stat, se folosesc de specialiști din mediul privat pentru a desfășura o campanie globală de hacking care a afectat chiar și infrastructura și guvernul din America.

„Fac parte dintr-un ecosistem de contractori cu legături cu scena hackerilor chinezi patriotici care s-a dezvoltat cu două decenii în urmă și devenit între timp oficială”, a spus John Hultquist, analist șef al Mandiant Intelligence de la Google.

Uneori angajații firmei I-Soon erau folosiți pentru a ataca ținte din străinătate, iar alteori aceștia ajutau mult temutul Minister al Securității Publice din China să supravegheze cetățeni chinezi pe plan intern și extern. Una dintre tehnologiile descrise în documente permite spargerea conturilor de email Outlook, în timp ce alta poate fi folosită pentru a prelua controlul calculatoarelor care operează sisteme Windows, aparent putând evita 95% din toate sistemele de antivirus.

I-Soon s-a lăudat că are acces la informații confidențiale aparținând mai multor guverne și companii din Asia, inclusiv Taiwan, India, Nepal, Vietnam și Myanmar. Unul dintre documente arăta o listă cu datele personale și de zbor ale clienților unei companii aeriene din Vietnam. În același timp, I-Soon spunea că a dezvoltat tehnologii de care poliția chineză ar avea nevoie, inclusiv programe care pot monitoriza opinia publică de pe rețelele sociale din China.

Un alt instrument, construit special pentru a fi folosit împotriva conturilor de X (fostul Twitter), poate să obțină adrese de email, numere de telefon și alte informații de identificare a conturilor de utilizator. În ultimii ani, autoritățile chineze au reușit să identifice activiști și persoane care au criticat guvernul și care au postat pe X folosind conturi anonime din China și din afara țării. Aceștia au fost apoi amenințați și forțați să își șteargă mesajele considerate prea critice la adresa Beijingului sau inacceptabile.

Tactici de spionaj similare cu cele folosite în Iran și Rusia

Este cea mai mare scurgere de date ale unei companii suspectate că oferă servicii de spionaj cibernetic și hacking pentru agențiile de securitate ale Chinei, potrivit lui Jonathan Condra, un director al firmei de securitate cibernetică Recorded Future. Documentele dezvăluie informații noi despre cum hackerii mercenari lucrează cu guvernul chinez pentru a desfășura operațiuni de spionaj cibernetic. I-Soon a semnat sute de contracte cu poliția chineză pentru misiuni plătite începând cu 1.400 de dolari și ajungând până la înțelegeri pe mai mulți ani de 800.000 de dolari, potrivit Washington Post.

Tacticile folosite de Beijing seamănă cu cele utilizate de Iran și Rusia, care apelează de mai mulți ani la entități neguvernamentale pentru a supraveghea ținte comerciale și oficiale.

Această strategie este, însă, mai greu de controlat. Unii hackeri chinezi au folosit programe malware ca să șantajeze companiile private atacate și să obțină bani, chiar în timp ce lucrau pentru agenția de spionaj a Chinei. Directorul FBI Christopher A. Wray a spus că există planuri pentru desfășurarea unei campanii foarte vaste care să atace infrastructura americană, inclusiv rețeaua energetică, conductele de petrol și sistemul de canalizare, în caz de război cu Taiwanul. Anul trecut s-a aflat că mai multe conturi de email ale oficialilor americani, inclusiv a ambasadorului american la Beijing și a secretarului de comerț, au fost sparte.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Agenda și speakerii conferinței Retail & FMCG Market în Republica Moldova
Agenda și speakerii conferinței Retail & FMCG Market în Republica Moldova
VIDEO UE, mai aproape de antreprenori, prin intermediul Centrului de Informare și Consultanță în Afaceri ODA din Bălți
VIDEO UE, mai aproape de antreprenori, prin intermediul Centrului de Informare și Consultanță în Afaceri ODA din Bălți
VIDEO Sommelierul Mihai Druţă: „Sfăditele – un vin foarte plăcut şi interesant”
VIDEO Sommelierul Mihai Druţă: „Sfăditele – un vin foarte plăcut şi interesant”
Cancerul și fumatul. Cum au redus mortalitatea țările care au pus interesul fumătorilor în centrul politicilor de stat
Cancerul și fumatul. Cum au redus mortalitatea țările care au pus interesul fumătorilor în centrul politicilor de stat
Top 10 cele mai frumoase bucătării
Top 10 cele mai frumoase bucătării
Proiectul „UE pentru IMM-uri”: 93 de companii din țară au beneficiat de granturi în anul 2023
Proiectul „UE pentru IMM-uri”: 93 de companii din țară au beneficiat de granturi în anul 2023
Smishing – escrocherie prin SMS, care îți poate goli cardurile. REGULI DE PROTECȚIE
Smishing – escrocherie prin SMS, care îți poate goli cardurile. REGULI DE PROTECȚIE
Terminal de plăți 2 în 1 de la Victoriabank – noul POS Android cu fiscalizare
Terminal de plăți 2 în 1 de la Victoriabank – noul POS Android cu fiscalizare
GG Moldova sărbătorește 12 ani de succes!
GG Moldova sărbătorește 12 ani de succes!
 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală