Curs valutar
 • EUR
  21.2832
  0%
 • USD
  17.9234
  0%
 • RUB
  0.2450
  0%
 • RON
  4.3242
  0%
 • UAH
  0.6668
  0%

Sar scântei în Instagramul moldovenesc! Ella Chistol: Am rămas fără contul cu peste 150 de mii de urmăritori

17 Iul. 2021, 13:41
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
17 Iul. 2021, 13:41 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

Scandal de proporții între bloggerii moldoveni. Cunocuta mamă și bloggeriță, Ella Chistol, acuză o altă bloggeriță de la noi precum că ar șterge intenționat conturi cu mii de urmăritori, dar și concursuri de pe mai multe profile.

Despre asta, Ella a anunțat într-un video pe Instagram, însă de pe profilul soțului său, întrucât contul său pe care avea peste 150 de mii de urmăritori i-a fost șters.

Aceasta spune că a făcut o investigație cu alți câțiva bloggeri, printre care Dan Ioniță și Katy Black, iar într-un final o acuză pe Daniela Cheltuitor că ar sta în spatele hackerilor.

Mai mult, pentru a-și recăpăta conturile sau postările cu concursuri, s-ar cere mii de lei de la bloggerii moldoveni.

„Acum câteva zile a fost șters contul meu de Instagram cu peste 150 de mii de urmăritori, iar voi tot îmi spuneți să nu fiu tristă căci după ploaie vine soare. Întrebarea mea este: cu curcubeu sau cocostârc?… Noi, toți bloggerii ne-am unit și am făcut rost de o conversație, unde el, șterge concursuri, discuta cu domnișoară care încurcă curcubeul cu cocostârcul, Daniela Cheltuitor. Ei se cunosc foarte bine și se întîlnesc foarte des, iar Daniela îi dă indicații pe cine să șteargă, îi transmite linkuri și șantajează bloggerii. Chiar și Emilian Crețu, care a ajutat-o să crească pe Instagram, este și el în această lista. Acest video nu va întoarce contul meu de Instagram, dar măcar voi nu veți participa la concursuri false”, spune Ella.

Imediat, după aceste acuzații, Daniela Cheltuitor și-a închis contul de Instagram, iar acum doar cei care o urmăresc pot vedea postările acesteia.

 

Acuzații de acest gen au fost lansate și de către un alt blogger. Este vorba despre Cristian Cebotari. Acesta spune că Daniela Cheltuitor este capul acestui „grup”, iar un oarecare Stanislav Rusu i-ar îndeplini toate comenzile Danielei.

Acesta, într-un filmuleț video, spune că acest personaj i-ar fi cerut și soției acestuia bani.

Realitatea Live

31 Iul. 2021, 20:34
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
31 Iul. 2021, 20:34 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Țânțarii și muștele sunt o mare problemă vara. Însă, cu ajutorul unor plante puteți scăpa de aceste insecte. Salvie, ceapa, usturoiul, rozmarinul oferă soluții împotriva țânțarilor. La fel și oțetul din mere, uleiul esențial de lămâie, eucalipt sau mentă piperată.

Iată trei soluții:

O primă soluție ar fi preparată din ceapă și usturoi – luați o ceapă mică și o căpățână de usturoi, după ce le tăiați puneți un litru de apă, patru linguri de ardei iute măcinat și o lingură de detergent de vase; amestecați bine și puneți-o în pulverizator și stropiți în zonele din grădină unde obișnuiți să stați.

Mentă piperată – puneți câteva picături de ulei esențial de mentă piperată în 250 ml de apă; amestecați, apoi pulverizați soluția pe piele; soluția este răcoritoare și va ține la distanță țânțarii.

Busuioc – pune busuioc în ghiveci, la ferestre, sau în curte ca să țină țânțarii la distanță.

Ca să scăpați de țânțari puteți folosi un ventilator – aceste insecte nu pot zbura dacă vântul are o viteză mai mare de 16 km/h – sau mai puteți pune rozmarin sau salvie pe cărbuni, potrivit cumsa.ro.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate