Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

UEFA are o reacție! Spune dacă-l va amenda pe Ronaldo și Pogba pentru Cola și Heineken

18 Iun. 2021, 07:11
 // Categoria: Sport // Autor:  Realitatea.md
18 Iun. 2021, 07:11 // Sport //  Realitatea.md

Cristiano Ronaldo, Paul Pogba și mai recent, Manuel Locatelli, au fost protagoniștii unor scene mai puțin obișnuite la conferințele de presă de la EURO 2020. Starul portughez a inițiat totul, după ce a îndepărtat din fața sa o cunoscută băutură răcoritoare, îndemnând pe toată lumea să bea apă. Apoi Pogba, un credincios musulman, a repetat figura, de această dată cu niște sticle de bere, o marcă care era de asemenea sponsor al turneului final.

UEFA nu va amenda jucătorii, dar le-a atras atenția că asemenea gesturi nu vor mai fi tolerate.

„UEFA le reamintește echipelor participante că parteneriatul cu sponsorii face parte integrantă din existența acestei competiții și că astfel se asigură dezvoltarea fotbalului european, inclusiv la nivelul juniorilor și al fotbalului feminin. Jucătorii sunt obligați prin contract cu federațiile să respecte regulile acestui turneu”, a precizat directorul lui EURO 2020, Martin Kallen.

Acesta a explicat totuși că gestul lui Pogba, impus de motive religioase, este acceptabil.

„Nu vom amenda jucătorii direct, ci vom cere federațiilor respective să ia măsuri, dar UEFA nu va sancționa personal jucătorii”, a mai spus Kallen.

Amintim că ultimul gest asemănător a venit din partea lui Manuel Locatelli. Mijlocașul italian a adus o sticlă de apă la conferința de presă pe care urma să o susține și a mutat din fața sa sticlele cu Coca-Cola aflate pe masă.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 15:03
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
02 Aug. 2021, 15:03 // Life //  Realitatea.md

Trupa Lemonique a avut o carantină productivă, cu foarte multe ore petrecute în studioul de înregistrări și repetiții, iar primele rezultate au început să apară. Grupul care a devenit cunoscut după ce a participat la Eurovision Moldova 2019 cu piesa “Gravity” și care apoi a lansat single-urile “Call Me” și “Leto”, pregătește un nou album. Prima piesă de pe album, “De Mâine…”, de altfel și prima în Limba Română, a fost lansată deja pe YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer, dar și alte platforme muzicale.

Lemonique a păstrat stilul care i-a consacrat, o combinație foarte armonioasă de EDM (Electronic Dance Music) și Pop, iar “De Mâine…” vine și cu un vibe foarte actual, pe alocuri cosmic.

“De Mâine…” este despre o relație de iubire toxică, subiect care este tot mai discutat în zilele noastre. Doar că această relație toxică trebuie să ajungă la un punct final, altfel ea va dăuna ambelor părți – despre asta și se cântă în piesă. “De Mâine…” este despre ultima zi și ultimele clipe petrecute de un cuplu într-o relație care dăunează amândurora, dar care este pe cale să se termine, iar începând de mâine, ambii o vor lua de la capăt.

Versurile originale au fost scrise în Limba Engleză de Mary Vegga, solista Lemonique, iar pentru versiunea în Limba Română, Mary a fost ajutată de Doina Sclifos, cea care a scris până acum versuri pentru o mulțime de artiști mari din Republica Moldova.

De producția audio, Mix și Master s-a ocupat Sergiu Ionaș, membru Lemonique, iar ideea beat-ului a fost propusă de Dan Spasov (Tulbur Apele).

Găsiți piesa “De Mâine…” pe următoarele platforme:

YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer

Trupa Lemonique pe platformele de Social Media:

Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, VK, Telegram

Website oficial – lemonique.art

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate