Curs valutar
 • EUR
  21.3937
  0%
 • USD
  17.7253
  0%
 • RUB
  0.2382
  0%
 • RON
  4.3418
  0%
 • UAH
  0.6416
  0%

Un preot a violat o femeie care făcea autostopul

12 Mart. 2021, 12:49
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
12 Mart. 2021, 12:49 // În Lume //  Daniel Hacina

Un pastor în vârstă de 45 de ani a fost găsit vinovat că ar fi violat o femeie care făcea autostopul. Acesta i-a luat hainele și a lăsat-o goală în tufișuri. După mai bine de trei luni de urmărire pentru furtul a două mașini, bărbatul a fost arestat de către forțele de ordine, ca în cele din urmă să se afle că ar fi comis și un viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Mpumalanga, brigadierul Leonard Hlathi, victima violului este o femeie de 39 de ani din Vosman.

Pe 29 decembrie 2019, femeia a încercat cu disperare să ajungă la Nelspruit. În timp ce făcea autostopul, aceasta ar fi fost luată cu mașina de către pastorul Chris Derrick Gabisani Xaba.

„În loc să o ajute pe femeie, el a violat-o și i-a furat obiectele personale amenințând-o cu o armă”, a spus Hlathi.

De îndată ce femeia a intrat în mașină, Xaba i-a spus că trebuie să ia și alți navetiști care se îndreptau în aceeași direcție.

Hlathi a spus că Xaba a condus apoi spre o fermă de lângă Witbank, unde a scos o armă și a început să dezvolte un comport violent față de „femeia neajutorată”.

„El a amenințat-o că o va ucide în cazul în care ea nu îi va urma ordinele. Când a văzut că femeia nu ripostează de frica amenințărilor pe care le-a făcut la adresa ei, Xaba a violat-o brutal pe victimă și i-a jefuit obiectele personale, inclusiv hainele pe care le avea tunci pe ea. Pentru a o speria și mai tare, el a tras un foc de armă în aer, iar apoi a lasat-o traumatizată și goală”.

După calvarul prin care a trecut, femeia a reușit să fugă spre o casă din vecinătate, unde i s-a oferit ajutor și a fost dusă la secția de poliție pentru a depunde plângerie.

La acel moment, atât suspectul, cât și placa de înmatriculare a mașinii pe care o conduceau erau necunoscute.

Tenacitatea poliției în investigarea cazului a dat în cele din urmă rezultate, deoarece în martie 2020, i-au descoperit una din ascunzători, aflată în Kwamhlanga, unde au și reușit să îl rețină.

„În timpul arestării sale, polițiștii au găsit în posesia sa două mașini furate. De asemenea, au descoperit că Xaba are un alt caz de viol pe care l-a comis la Kwaggafontein în decembrie 2019 și că, de fapt, el era eliberat condiționat.

„Toate acuzațiile și faptele au fost prezentate în fața instanței, unde opoziția a venit cu solicitarea ca cererea sa de cauțiune să fie respinsă, iar Xaba să fie arestat preventiv până la condamnarea sa, care a fost pronunțată astăzi”, a spus Hlathi.

„Suntem încântați că, în cele din urmă, el va fi pedpsit conform legii și va deveni un bun exemplu pentru alte persoane care ar îndrăzni să comită asemenea infracțiuni”, a spus locotenentul-general Mondli Zuma.

Xaba va fi condamnat pe 19 martie.

sursa: timeslive.com

Realitatea Live

Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua II)
Inaugurarea Grădinii Publice „Alunelul” din sectorul Buiucani, după finalizarea lucrărilor de reparație
Eveniment organizat de Primăria Chișinău în Parcul „La Izvor”, în contextul Zilei Internaționale a Familiei
Membri ai Comunității Bikerilor din Moldova se vaccinează împotriva COVID-19
Eveniment organizat de Poliția Națională și PH Internațional Moldova ”Ajută-ne să le asigurăm o copilărie liniștită. Raportează cazurile de violență”
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua I)
CEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot
Partidul Acțiune și Solidaritate depune documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare
Reprezentanții partidului „ȘOR” depun documentele necesare privind înregistrarea candidaților pentru funcția de deputat în Parlament
16 Mai 2021, 17:35
 // Categoria: Life // Autor:  Petru Beregoi
16 Mai 2021, 17:35 // Life //  Petru Beregoi

Eva Braun a fost mult timp amanta secretă a lui Adolf Hitler. Braun și Hitler s-au căsătorit cu 40 de ore înainte ca cei doi să se sinucidă împreună la data de 30 aprilie 1945.

Eva Braun s-a născut la data de 6 februarie 1912 într-o familie bavareză din clasa de mijloc inferioară și a fost educată la Institutul Catolic pentru Tinere din Simbach-am-Inn, landul Bavaria.

Eva Braun l-a cunoscut pe Adolf Hitler în 1929, la vârsta de doar 17 ani. Pe atunci, Braun era angajată ca vânzătoare în magazinul lui Heinrich Hoffmann, fotograf și prieten al lui Hitler. Hoffmann l-a prezentat pe Hitler lui Braun drept „Herr Wolf”. Hitler a început la scurt timp să o curteze pe Braun, iar până în 1936 Braun se mutase în cabana dictatorului din Berchtesgaden.

Foarte puțini germani au știut de existența amantei Eva Braun

Eva Braun ducea o viață relativ izolată. Braun nu a avut nicio influență sau impact observabil asupra vieții politice a lui Adolf Hitler. Hitler nu i-a permis niciodată să fie văzută în public cu el sau să-l însoțească la Berlin. Drept rezultat, foarte puțini germani știau de existența amantei Eva Braun.

Nu există dovezi care să arate că relația dintre Adolf Hitler și Eva Braun a fost alta decât una normală, cu excepția faptului că plăcerile pe care ea i le-a oferit lui erau cele ale unei vieți domestice și relaxate, ci nu erotism.

Eva Braun și Adolf Hitler s-au sinucis împreună într-un buncăr

Împotriva ordinelor sale, Eva Braun s-a alăturat lui Adolf Hitler la Berlin în aprilie 1945. În ciuda invazii sovietice iminente, Braun a decis să rămână alături de Hitler. În semn de recunoaștere pentru loialitatea de care a dat dovadă, Hitler a fost de acord să o ia de soție pe Braun. Eva Braun și Adolf Hitler s-au căsătorit în noaptea dintre 28 și 29 aprilie 1945.

Eva Braun și Adolf Hitler s-au sinucis împreună într-un buncăr subteran din Berlin la data de 30 aprilie 1945, în timpul invaziei sovietice. Deși există unele speculații în privința morții celor doi, Braun ar fi consumat o capsulă de cianură și Hitler s-a împușcat. Conform dorințelor lui Hitler, ambele cadavre au fost arse și îngropate.

 
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso