Curs valutar
 • EUR
  20.0807
  0.0951%
 • USD
  17.2961
  -0.3191%
 • RUB
  0.2428
  0.5354%
 • RON
  4.0580
  0.1281%
 • UAH
  0.6566
  -0.3198%

VIDEO Dansuri 18+ și poliție! Morgenshtern s-a însurat. A fost în rochie de mireasă și și-a pus jartieră pe picior

01 Sept. 2021, 11:29
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
01 Sept. 2021, 11:29 // Life //  Realitatea.md

FOTO, VIDEO Morgenshtern a rămas în chiloți.
Ce l-a făcut să-și scoată pantalonii chiar în fața Stării Civile

Nunta rapperului rus Alișer Valeev, cunoscut cu numele de scenă Morgenshtern, în vârstă de 23 de ani, și deja a soției sale, Dilara, de 21 de ani, a cucerit titlul de „căsătoria anului” în showbiz-ul din Rusia. Totul a fost organizat ca în anii 1990, mirele într-un costum larg și mireasa cu o coafură specifică. Mai mult, s-au schimbat la un moment dat și Morgenshtern a apărut în fața oaspeților în rochie și cu jartieră pe un picior. Au fost dansuri cu bărbați goi, dar și poliție!

Instagrammerii ruși au umplut rețeaua de socializare cu nunta lui Morgenshtern. Aceasta a avut loc acum o zi și la ea au fost prezenți interpreți, actori, jurnaliști și diverși influenceri.

După stare civilă, tinerii însurăței au mers să sărbătorească pe o navă. Sosind pe litoral, Morgenshtern și Dilara au urmat tradițiile ruse. Au fost întâmpinați de dansatori de etnie romă cu cântece. Au dansat cu ei, au gustat din pâine și au eliberat porumbei spre cer.

Împreună cu oaspeții, s-au îndreptat spre locul propriu-zis unde urma să se desfășoare nunta. A fost jurnalista Xenia Sobchak, influencera Nastia Ivleeva care a venit îmbrăcată de doliu, tiktoker-ul Dania Milohin și alții.

S-a aflat că gazda nunții, cea care a condus marele eveniment, a fost anume Xenia Sobchak. Ea a petrecut toată ziua alături de cuplu. Și ea și-a făcut o coafură specifică anilor 1990 și a îmbrăcat o rochie vintage de culoare galbenă. S-a declarat în glumă „rudă îndepărtată din Ufa”.

La nuntă, a avut loc și un număr artistic cu bărbați goi. Câțiva dansatori cu pielea au ieșit în fața oaspeților, acoperindu-și organele genitale cu premii Muz TV. Presa rusă a scris că acesta a fost un semnal de supărare din partea lui Morgenshtern privind ultima ediție a concursului televizat.

Părinții lui Morgenshtern au fost prezenți la sărbătoare pentru a-și felicita fiul și proaspăta soție. 

Tinerii însurăței au participat și ei la diverse concursuri. În unul din ele, s-au schimbat cu rolurile. Morgenshtern s-a îmbrăcat cu rochie de mireasă și și-a pus jartieră pe picior, iar Dilara a ieșit la costum.

Nunta s-a încheiat la fel de neobișnuit. A venit acolo poliția și acesta nu a fost un scenariu. Oamenii legii ar fi căutat substanțe narcotice.

Realitatea Live

18 Oct. 2021, 21:36
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
18 Oct. 2021, 21:36 // Economie //  Cristina Vlah

Președintele Consiliului de administrație al Moldovagaz, Vadim Ceban, a venit cu unele explicații despre problemele din cadrul negocierilor cu concernul rus Gazprom, informează Realitatea.md. Potrivit lui Ceban, deocamdată nu se negocia un nou contract dintre Moldovagaz și Gazprom, ci prelungirea celui deja existent, doar că pentru o perioadă de 3 ani.

„Am mizat pentru prelungirea pe 3 ani și menținerea formulei actuale de calcul al prețului, precum și condițiile de plată. Acestea  sunt propunerile, pe care le-am expediat către Gazprom. Dar sunt întrebări mai complexe, legate de datoria transnistreană, implementarea Pachetului Energetic III…

În septembrie noi am prezentat un nou contract, cu o formulă hibrid de calcul – adică în primul trimestru (ianuarie-martie) și ultimul trimestru (al IV-lea) să fie calculat prețul reieșind din indexarea la petrol, dar din aprilie până în septembrie nu se va aplica formula Spot, ci coridorul de preț, care este folosit în contractele Gazpromului cu distribuitorii de gaze din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria”, a declarat Vadim Ceban, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV.

Potrivit președintelui Moldovagaz, problema principală ar constitui-o nu prețul pentru gazele livrate, ci volumul necesar. Asta pentru că Gazprom nu ar fi rezervat suficiente capacități de gaze pentru țara noastră.

„Astăzi nu ne axăm pe preț, ci pe volumul necesar. Problema e mult mai complexă. Astăzi avem un deficit mare de gaze nu doar în Europa, ci în toată lumea. Pentru Europa deficitul a fost provocat de țările precum Qatar, care au direcționat fluxurile de gaze în alte părți și deficitul european urma să fie acoperit de către Gazprom. La moment, lupta merge pentru volume de gaze și trebuie să asigurăm toți consumatorii cu gaze”, a mai spus Ceban.

În același timp, președintele Consiliului de administrație al Moldovagaz a dat asigurări că pentru luna curentă, octombrie, există suficiente cantitați de gaze pentru consumatorii casnici și pentru instituțiile de utilitate publică. „Pentru luna octombrie noi rezerve avem pentru consumatorii protejați, adică pentru consumatorii din serviciul public și consumatorii casnici. Dar noi căutăm rezerve pentru suplinirea cantităților și pentru agenții economici”, a mai spus Vadim Ceban.

 
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie