Curs valutar
 • EUR
  20.6391
  -0.0528%
 • USD
  18.0200
  0.0261%
 • RUB
  0.2347
  -2.2156%
 • RON
  4.1752
  -0.0431%
 • UAH
  0.6443
  -0.7605%

VIDEO S-a dat de gol și a pierdut „o avere”. Un individ a rămas fără pachețelele cu droguri pe care urma să le vândă

10 Sept. 2021, 13:37
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
10 Sept. 2021, 13:37 // Societate //  Valentina Buză

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din orașul Basarabeasca este cercetat de oamenii legii pentru că a fost prins cu droguri. Acesta a fost prins în flagrant când încerca să plaseze într-un ascunziș, un pachetel de tip „zip-lock” care conținea o masă vegetală cu miros specific. Mai mult, acesta a aruncat alte 14 pachețele cu un conținut vegetal uscat.

Ulterior, suspectul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliție Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel, în cadrul procesului de documentare, polițiștii au depistat în rezultatul percheziției autorizate la domiciliul bărbatului 65,8 g ,,marijuana”, 5,78 g de semințe mature a plantei de ,,canabis”, pachețele de tip zip-lock, cântare electronice și telefoane.

„Toate pachețelele depistate, au fost ridicate, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta a comunicat că urma să comercializeze drogurile. În cazul în care i-ar fi reușit comercializarea drogurilor, ar fi obținut un profit estimat la suma de 23 700 de lei. Probele delicte depistate, au fost ridicate și sigilate conform procedurii și îndreptate în adresa CTC EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor”, spun oamenii legii.

Mai mult, în cadrul măsurilor întreprinse, s-a stabilit că bărbatul nu este la prima abatere, anterior atras la răspundere penală pentru jaf comis în anul 2018.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de arest, iar conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Realitatea Live

17 Ian. 2022, 12:35
 // Categoria: Economie // Autor:  Realitatea.md
17 Ian. 2022, 12:35 // Economie //  Realitatea.md

Ai luat în grabă un credit scump pentru afacerea ta? Vrei să achiți o dobândă mai mică și să beneficiezi de o sumă suplimentară pentru noi investiții și proiecte? Maib îți propune refinanțarea creditelor contractate la alte instituții financiare și, totodată, îți acordă o sumă suplimentară pentru proiecte noi. Refinanțarea va reduce сheltuielile pentru dobânzi și îți vor rămâne bani pentru alte idei de business.

E simplu

Dacă ai un contract de credit la orice instituție financiară de cel puțin 6 luni și deja 3 rate sunt achitate, maib te așteaptă doar cu contractul de credit propus spre refinanțare. Atât.

Maib refinanțează creditele:

 • întreprinderilor micro, mici și mijlocii și întreprinzătotilor individuali din orice sector al economiei;
 • persoanelor fizice – fondatori de întreprindere cu cota în capitalul social de 30% şi mai mare.

Se oferă refinanțare până la 3 milioane de lei, pe o perioada de 60 de luni, dintre care 1,5 milioane de lei fără gaj, cu comision de examinare și acordare – 0 lei. De asemenea, e important să știi că, pe lângă suma refinanțată, poți solicita resurse suplimentare pentru realizarea planurilor noi.

Fiind bancă orientată către client, maib oferă abordare individuală și este deschisă pentru negocieri în conformitate cu solicitarea ta.

E ușor 

Te întrebi care e diferența și ce ai de câștigat din refinanțare? Fă un calcul simplu și vei înțelege cât întorci lunar, cât vei achita total la final de creditare, dacă plătești comisioane ascunse şi, de fapt, cât te costă creditul curent. În acest fel, îți va fi ușor să compari condițiile actuale de creditare cu cele oferite de maib.

Dacă ai recalculat și economiile se văd cu ochiul liber, nu rămâne decât să te bucuri de toate avantajele refinanțării creditelor pentru afaceri la maib:

 • rata dobânzii avantajoasă;
 • comision de eliberare și comision de administrare 0%;
 • se acordă o sumă suplimentară, la necesitate;
 • DAE transparentă;
 • deservire în cea mai mare bancă, orientată spre client.

Mai rapid decât te aștepți

Creditul refinanțare plus se aprobă rapid și ușor. Pentru mai multe detalii solicită oferta aici și vei fi contactat de către un specialist maib pentru o consultație individuală.

Fă diferența, alege ce este mai bun pentru tine și afacerea ta.

Cu maib e simplu și ușor!

P. 

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală