Curs valutar
 • EUR
  20.4444
  0%
 • USD
  19.0722
  0%
 • RUB
  0.3069
  0%
 • RON
  4.1366
  0%
 • UAH
  0.6460
  0%

Zodii care sunt predispuse să înșele! Nativii cu care trebuie să ai mare grijă atunci când este vorba despre dragoste

12 Oct. 2021, 17:25
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
12 Oct. 2021, 17:25 // Life //  Mădălina Sorokovsky

A greși este omenește, iar unele persoane ajung să mai „calce strâmb” uneori. Chiar și așa, sunt zodii care sunt mult mai predispuse la a înșela. Află care sunt zodiile care ți-ar putea trăda încrederea.

Care zodii sunt predispuse la a înșela

Fiind o greșeală, unii oameni regretă ulterior că nu au făcut lucrurile întocmai cum trebuia. Totuși există persoane care pot transforma greșeala într-un obicei, astfel că înșelatul partenerului poate reprezenta o parte din viața lor. Din cauza faptului că dorințele sunt mai puternice decât rațiunea, nu conștientizează consecințele și astfel, ajung să nu de dovadă de loialitate partenerului de viață.

Astrele pot indica care sunt zodiile cele mai predispuse la încălcarea cuvântului. Desigur, acest lucru nu înseamnă că toate persoanele aflate sub aceste semne zodiacale vor da dovadă de infidelitate, iar astrele arată doar o predispoziție mai mare. Iată care sunt cele cinci zodii care ar putea acționa sub influența emoțiilor de moment.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt acele persoane care urăsc monotonia și rutina. De cele mai multe ori, când întâmpină această situație, tentația lor cea mai mare este de a descoperi ceva nou, ceva care să îi frapeze din nou. Din dorința de libertate și flexibilitate, Gemenii ezită să se implice în relații pe termen lung.

Balanță

În cazul în care au apelat la infidelitate, nativii acestei zodii vor găsi mereu scuze și justificări, astfel că vinovăția va apărea greu sau deloc în cazul lor. În cazul în care consideră că nu primesc suficient timp și destulă atenție din partea partenerului, Balanțele vor căuta imediat un înlocuitor pentru a umple golul.

Această zodie este guvernată de planeta Venus, fiind planeta plăcerii, iar în momentul în care vor observa un chip frumos, nu vor trece cu vederea peste el. De cele mai multe ori, se vor lăsa pradă flirtului cu persoanele atrăgătoare, iar dacă flirtul își urmează calea naturală, vor uita complet de ceea ce au acasă.

Leu

Pentru că mereu doresc a se afla în centrul atenției, vor dori mereu acest lucru din partea partenerului. Dacă atenția lipsește, atunci o va căuta în altă parte. Nativii acestei zodii se simt în largul lor în jurul persoanelor care îi ridică pe un piedestal. Chiar dacă atunci când este infidel, Leul va spune că este pentru ultima dată, sunt șanse foarte mari să nu fie așa. Acest lucru pentru că scenariul se poate repeta de multe ori, fără a rezista tentației de a fi adulat.

Pești

Nativii din Pești sunt persoane foarte sensibile și intenția lor nu este aceea de a răni pe cineva. În ciuda acestui fapt, în momentul în care vor lua decizii mai puțin corecte față de partener, nu vor face decât să agraveze situația. În cazul în care aceștia sunt nefericiți în relație, nu vor dori să rupă legătura și astfel vor deveni infideli.

Pasiunea îi determină să se îndrăgostească repede și la fel de repede să le și treacă. Tentația acelor fluturi în stomac îi determină să caute senzația ori de câte ori au ocazia, iar acest lucru se poate întâmpla și dacă sunt angajați într-o relație serioasă.

Vărsător

Nonconformiști de fel, Vărsătorii vor căuta mereu să facă lucrurile opus societății, încălcarea regulilor fiind una dintre marile lor plăceri. Acest lucru se aplică și în cazul relațiilor interumane. Astfel că ei se lasă fascinați de persoanele interesante care denotă înclinații artistice sau de către persoanele care dau dovadă de originalitate. Atunci când întâlnesc astfel de persoane, nu vor ține cont că acasă îi așteaptă cineva. Cu atât mai mult, vinovăția nu le va atrage atenția, iar dacă sunt prinși, aceștia devin irascibili.

Realitatea Live

28 Mai 2022, 15:20
 // Categoria: Societate // Autor:  Petru Beregoi
28 Mai 2022, 15:20 // Societate //  Petru Beregoi

Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) a organizat o operațiune specială ieri seara, 27 mai, pe strada Pietrăriei din municipiul Chișinău, unde se desfășurau curse ilegale, fiind depistați mai mulți șoferi în stare de ebrietate, iar alții cu amenzi neachitate.

Potrivit INSP, verificările ai început în jurul orei 22:00, iar timp de peste două ore au fost supuse verificării toate automobilele la compartimentul stării tehnice și a încălcărilor Regulamentului Circulației Rutiere prin intermediul Sistemului monitorizare control trafic.

În total au fost verificate 173 de vehicule, fiind întocmite la fața locului 67 de procese verbale cu privire la contravenție, totodată 16 șoferi au primit citații pentru prezentare ulterioară la sediul poliției, iar opt automobile au rămas fără plăcuțe de înmatriculare.

În rezultatul verificărilor au fost depistați cinci conducători auto care se aflau la volan în stare de ebrietate cu grad avansat, iar unul a refuzat testarea alcoolscopica.

La fel, din cauza încălcărilor depistate, 13 automobile au fost ridicate la parcarea specială.

Poliția precizează că, în conformitate cu prevederilor legale, participarea conducătorului mijlocului de transport la întreceri, concursuri sau antrenamente neautorizate pe drumurile publice se pedepsește cu amendă în mărime de până la 32 500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.

Totodată, organizarea întrecerilor, concursurilor sau antrenamentelor neautorizate pe drumurile publice se pedepsește cu amendă în mărime de la 67 500 de lei la 75 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală