Curs valutar
 • EUR
  20.3640
  0.2362%
 • USD
  17.5198
  0.2363%
 • RUB
  0.2525
  0.9901%
 • RON
  4.1160
  0.2138%
 • UAH
  0.6632
  0.196%

Află cum să cucerești toate zodiile: Nativii Taur adoră complimentele, iar nativii Săgetător au nevoie de sinceritate

18 Sept. 2021, 05:30
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
18 Sept. 2021, 05:30 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Cu siguranță s-a întâmplat să îți placă cineva foarte mult și să vrei să îi atragi atenția, dar să nu știi cum să o faci. Așadar, iată cum poți atrage atenția celor din jur, în funcție de zodia pe care o au! Racii iubesc surprizele mici, Leii se îndrăgostesc dacă se simt bine, iar Fecioarele adoră lucrurile cu valoare sentimentală.

Berbec
Dacă vrei să cucerești un Berbec, trebuie să îl lași să vorbească. Dacă vei fi una dintre persoanele care îl ascultă mereu, deja în ochii lui ai crescut și te va vedea altfel.

Taur
Nativii Taur adoră complimentele. Dacă vrei să se îndrăgostească de tine, tot ceea ce trebuie să faci este să complimentezi ceea ce face, dar și pe el. Nu va fi greu, deoarece nativii sunt buni în tot ceea ce fac.

Gemeni
Gemenii au nevoie de apreciere, iar acest lucru îi face să se îndrăgostească de persoana care le-o oferă. Iubesc complimentele și cuvintele frumoase venite din partea celor din jur, lucru ce te va face să crești în ochii lor.

Rac
Nativii rac iubesc surprizele mici și se îndrăgostesc de persoanele care fac astfel de gesturi. Au nevoie să simtă că sunt apreciați și iubiți, iar micile cadouri sunt modalitatea perfectă prin care îi poți face să se îndrăgostească.

Leu
Leii se îndrăgostesc dacă se simt bine alături de o persoană. Felul în care relaționează cu cei din jur și felul în care rezonează dictează dacă poate fi sau nu vorba de sentimente la mijloc.

Fecioară
Nativii Fecioară adoră lucrurile care au o însemnătate sentimentală. Orice cadou, oricât de mic ar fi el, te face să crești în ochii lor și îi poate face să se îndrăgostească de tine.

Balanță
Balanțele preferă să se îndrăgostească de persoanele care au o sensibilitate aparte. Acestea nu se pot apropia de oricine, ci o fac doar atunci când vine vorba de persoanele sensibile și bune la suflet.

Scorpion
Nativii Scorpion pot fi cuceriți cu gesturi mici și cu implicare. Acestor nativi trebuie să le arăți că ții la ei, deoarece aceasta este modalitatea prin care îi poți face să se îndrăgostească de tine, dar trebuie să ai multă răbdare.

Săgetător
Nativii Săgetător au nevoie de sinceritate. Dacă vrei să faci un Săgetător să se îndrăgostească de tine, trebuie să dai dovadă de sinceritate, deoarece o singură minciună anulează totul.

Capricorn
Capricornii au nevoie în viața lor de persoane hotărâte. Acesta este genul de persoane de care se îndrăgostesc și, dacă vrei să aibă ochi pentru tine, ai nevoie să fii o persoană hotărâtă.

Vărsător
Nativii Vărsător trebuie să fie respectați. Aceștia se îndrăgostesc de persoanele care le oferă respect și care îi apreciază pentru ceea ce sunt, fără a aștepta lucruri în schimb…

Pești
Nativii Pești se îndrăgostesc doar atunci când persoana de lângă ei le demonstrează că pot avea încredere în ea. Încrederea este foarte importantă pentru ei și, odată ce le-a fost câștigată, se îndrăgostesc de persoana respectivă.

Realitatea Live

27 Oct. 2021, 09:57
 // Categoria: Societate // Autor:  Valentina Buză
27 Oct. 2021, 09:57 // Societate //  Valentina Buză

Moarte tragică pentru un bărbat în vârstă de 33 de ani din Rezina. Acesta a decedat după ce a pierdut controlul asupra ghidajului și s-a tamponat într-un obstacol. Potrivit informațiilor, impactul s-a produs ieri seara în jurul orei 22:10.

Urmare a informației telefonice care a parvenit în Serviciul Gardă a IP Rezina, la fața locului s-a deplasat grupa operativă.

„Cu apel telefonic s-a adresat un tânăr care a comunicat că pe strada centrală a satului Cinişeuţi, raionul Rezina, a depistat o persoană însângerată, care a căzut jos la sol de pe o motoretă”, spune poliția.

Astfel, conform informațiilor, s-a constatat că bărbatul conducea pe strada centrală a satului Cinişeuţi fără a deține permis de conducere sau dovada înlocuitoare cu drept de circulație, a motoretei de model „Alpha”.

„În timpul deplasării din motive necunoscute a pierdut controlul asupra ghidajului și s-a tamponat într-un pilon de beton armat de electricitate, după care a căzut pe traseu”.

În urma traumelor primite, acesta a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău