Curs valutar
 • EUR
  21.2731
  -0.0475%
 • USD
  17.8788
  -0.2495%
 • RUB
  0.2451
  0.0408%
 • RON
  4.3236
  -0.0139%
 • UAH
  0.6664
  -0.06%

Ce să nu faci niciodată în dormitor. Evită aceste greşeli care taie cheful oricui

06 Iul. 2021, 08:16
 // Categoria: Life // Autor:  Realitatea.md
06 Iul. 2021, 08:16 // Life //  Realitatea.md

Fie că te afli într-o relaţie de mult timp, fie că ai un partener de puţină vreme, ocolirea acestor greşeli sexuale te poate face mai fericit, atât în dormitor, cât şi în afara lui.

Succesul în relaţia sexuală nu ţine neapărat de abilităţile tale, ci de a fi un partener onest. Unele greşelile sexuale pot reduce libidoul şi n-ar trebui să le faci niciodată în pat. De exemplu, dacă ai o perioadă mai stresantă la serviciu ori te-ai certat cu un prieten, indiferent de factorul de stres, uită de el atunci când intri în dormitor. Studiile au arătat că oamenii, în special femeile, trebuie să-şi poată alunga gândurile şi stresul pentru a se excita. Asta nu înseamnă că, dacă eşti preocupată de muncă, relaţiile intime au de suferit, pentru că anxietatea ucide excitarea. Pentru femei, fantezia ar putea fi o modalitate utilă de a se detaşa de evenimentele neplăcute din ziua respectivă şi de a acorda timp partenerului.

Te îngrijorează exagerat de mult problemele mecanice

Fiecare bărbat adult se poate confrunta la un moment dat cu ceea ce numeşte impotenţă episodică. Printre principalele cauze se numără problemele de circulaţie sanguină, consumul de alcool, oboseala sau pur şi simplu o zi solicitantă la serviciu. Nu este influenţată de sentimentele pe care le are faţă de parteneră. Este importantă şi reacţia partenerei. Dacă va începe să-şi insulte bărbatul, s-ar putea transforma într-o problemă cronică, întrucât critica vine exact atunci când este vulnerabil.

Accepţi durerea

Există persoane care presupun că este normal ca raporturile sexuale să fie puţin mai dureroase câteodată, dar nu este adevarat. Durerea care apare în timpul sexului semnalează o problemă de excitare, lubrifiere, schimbări hormonale care ţin de instalarea menopauzei, o poziţie necorespunzătoare sau o lipsă de comunicare. Spune-i partenerului, foloseşte un lubrifiant sau prelungiţi preludiul. Dacă nimic din toate acestea nu funcţionează, iar problema persistă, discută cu medicul de familie sau ginecolog, pentru că ar putea fi un simptom al instalării unei infecţii.

Transformi dormitorul într-un loc negativ

Multora dintre noi li se întâmplă să amâne până seara, înainte de culcare, discuţiile spinoase în care îşi spun toate nemulţumirile. Probabil că mulţi au numai acea parte din zi liberă pentru a vorbi în patru ochi. Totuşi, nu este indicat să aduci frustrările şi mânia în dormitor. Veţi asocia acel loc cu lupta şi nu cu plăcerea. Dacă se repetă, aţi putea ajunge să faceţi din sex o pedeapsă. Mai bine amânaţi discuţia pentru a doua zi sau vorbiţi într-o altă încăpere, apoi reveniţi calmi în dormitor.

Mimezi plăcerea

Lipsa de sinceritatea şi linguşirea nu vă ajută cu nimic. Mai bine ajută-ţi partenerul tău să descopere cum te poate satisface în pat. Vedeţi ce funcţionează şi ce nu în cazul vostru. Este posibil să nu ajungeţi în punctul culminant împreună de fiecare dată, dar aveţi şanse mai mari ca aceasta să se întâmple mai rar dacă sunteţi oneşti şi vă spuneţi ce credeţi că n-a mers.

Te simţi presat

Se spune că acele cupluri care au raporturi intime de mai multe ori pe săptămână sunt, în general, mai fericite decât cei mai puţin activi sexual. Cu toate acestea, frecvenţa crescută vă va întări probabil legătura, dar nu vă garantează că veţi avea o relaţie mai bună. Dacă începeţi să vă simţiţi presaţi să faceţi sex, dar nu sunteţi interesaţi cu adevărat, aplică o ală tactică. Păstraţi măcar un sfert de oră pentru a vă distinde. Faceţi masaj sau un duş împreună, vedeţi un film.

Şi presiunea de a atinge orgasmul vă poate afecta relaţia de cuplu. Concentrarea pe orgasm ca obiectiv al actului sexual poate afecta experienţa generală. Multe femei nu reuşesc să-l atingă de fiecare dată, dar aceasta nu înseamnă că este ceva în neregulă.

sursa: clickpentrufemei.ro

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 20:19
 // Categoria: Societate // Autor:  Cristina Vlah
02 Aug. 2021, 20:19 // Societate //  Cristina Vlah

După ce astăzi au fost înregistrate ploi abundente însoțite de rafale puternice de vânt, au fost înregistrate și primele pagube, informează Realitatea.md. Este vorba despre ruperea a sute de cabluri de rețele electrice din 31 de localități.

Potrivit distribuitorului de energie electrică, ÎCS „Premier Energy Distribution” SA, fără energie electrică au rămas sute de case și clădiri din raioanele: Criuleni, Orhei, Anenii Noi și Ștefan Vodă.

Echipele de intervenție operativă ale întreprinderii de distribuție au intervenit și efectuează lucrări de restabilire a serviciului.

Totodată, populația, agenții economici și a autoritățile publice sunt atenționate ca în caz de rupturi de conductor să respecte cu strictețe regulile de protecție împotriva electrocutărilor:

– ocoliți și nu atingeți conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă suspect de pe piloni și copaci;

– marcați la distanță locul rupturii conductorului electric şi asigurați paza acestuia până la intervenția electromontorilor pentru a restricționa astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;

– nu interveniți în instalațiile electrice deoarece aceste acțiuni vă pun în pericol viața;

– supravegheați copiii și instruiți-i cu privire la regulile de securitate electrică și comportamentul pe durata situației de risc. Cereți-le să comunice imediat unui adult despre orice cablu suspect văzut pentru a transmite informația respectivă operatorului de distribuție;

Totodată, cetățenii sunt îndemnați ca în caz de orice e incident să informeze în regim de urgență operatorul de distribuție la telefonul Serviciului 24h: 022-43-11-11 sau la cel local, indicat în factură.

 
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Expoziție în aer liber “Muzeul Prado iese în stradă”
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Șoferii (nu) respectă și (nu) acordă prioritate transportului public, în Capitală
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate