Curs valutar
 • EUR
  20.6601
  -0.5305%
 • USD
  17.6371
  0.0499%
 • RUB
  0.2402
  -1.0408%
 • RON
  4.1750
  -0.5198%
 • UAH
  0.6603
  -0.106%

Crimă terifiantă în SUA! Un tânăr i-a tăia urechile bunicului de 77 de ani după ce au fumat împreună marijuana

15 Mart. 2021, 17:50
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
15 Mart. 2021, 17:50 // În Lume //  Daniel Hacina

Un bărbat din Lake, Florida, i-ar fi tăiat urechile bunicului său într-o crimă îngrozitoare, spunând că își dorește ca victima să se alăture răposatei sale bunici. Kolby Allen Parker, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat sâmbătă seara, conform înregistrărilor de la Law & Crime.

Forțele de ordine spun că au răspuns la un raport de înjunghiere la ora 6:40 seara. Când au ajuns la locul incidentului, l-au găsit pe Ronal Wells Sr., în vârstă de 77 de ani, zăcând la pământ pe veranda casei.

Parker, nepotul victimei, stătea chiar lângă corp, cu mâinile și brațele însângerate. Acuzatul ar fi afirmat că el și bunicul său au fumat marijuana pe veranda din față, după care între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Parker, sugerând că ar fi existat ceva în drog, a susținut că bunicul său a devenit agresiv și l-a atacat cu un cuțit. Kolby, ca gest de legitimă apărare ar fi luat arma și l-a ucis pe bătrân.

Rănile lui Wells au fost îngrozitoare în tot sensul cuvântului, incluzând patru plăgi de cuțit în regiunea toracică, o tentativă de îndepărtare a pielii de pe antebrațul drept și lipsa urechilor, care se presupune că ar fi fost tăiate.

Potrivit ofițerilor de poliție, în timpul percheziției efectuate la locul crimei, în buzunarele atacatorului s-ar fi simțit ceva moale la atingere, lucruri pe care polițiștii le-au ignorat inițial. Mai târziu, în cadrul anchetei, atunci când Parker a fost întrebat unde se află urechile bunelului său Ronal Wells Jr., inculpatul ar fi spus că „aici se află”, după care ar fi scos din buzunare două urechi de om însângerate.

Autoritățile au spus că Parker și-a schimbat povestea mai târziu, spunând că și-a înjunghiat bunicul de mai multe ori în cap și i-a tăiat urechile pentru ai oferi acestuia posibilitatea de a fi cu soția lui, bunica atacatorului care a decedat.

Atacatorului i-au fost aduse acuzații de crimă de gradul al doilea, atac asupra unui reprezentant al forțelor de ordine și rezistența implicând violența asupra forțelor de ordine.

Realitatea Live

21 Sept. 2021, 16:27
 // Categoria: Economie // Autor:  Realitatea.md
21 Sept. 2021, 16:27 // Economie //  Realitatea.md

Un incendiu a izbucnit marţi la Rafinăria Petrotel Lukoil din Ploieşti, România. Potrivit ISU Prahova, flăcările au afectat o suprafaţă de aproximativ 400 mp, scrie BANI.MD cu citarea presei din România.

La faţa locului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere, două de descarcerare, o autoscară, două ambulanţe SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Până la sosirea echipajelor de pompieri au acţionat patru autospeciale de la Serviciul privat al rafinăriei.

Nu sunt raportate victime, anunţă ISU.

Potrivit reprezentanților rafinăriei, incendiul a fost stins în jurul orei 11,30. Se fac cercetări pentru identificarea cauzei izbucnirii focului, relatează Observatorul Prahovean.

Din cauza fumului dens a fost emis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert. Oamenii au fost sfătuiți să stea în casă și să închidă geamurile.

Petrotel aprovizionează cu carburanți și Lukoil din Republica Moldova.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române