Curs valutar
 • EUR
  21.3937
  0%
 • USD
  17.7253
  0%
 • RUB
  0.2382
  0%
 • RON
  4.3418
  0%
 • UAH
  0.6416
  0%

Crimă terifiantă în SUA! Un tânăr i-a tăia urechile bunicului de 77 de ani după ce au fumat împreună marijuana

15 Mart. 2021, 17:50
 // Categoria: În Lume // Autor:  Daniel Hacina
15 Mart. 2021, 17:50 // În Lume //  Daniel Hacina

Un bărbat din Lake, Florida, i-ar fi tăiat urechile bunicului său într-o crimă îngrozitoare, spunând că își dorește ca victima să se alăture răposatei sale bunici. Kolby Allen Parker, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat sâmbătă seara, conform înregistrărilor de la Law & Crime.

Forțele de ordine spun că au răspuns la un raport de înjunghiere la ora 6:40 seara. Când au ajuns la locul incidentului, l-au găsit pe Ronal Wells Sr., în vârstă de 77 de ani, zăcând la pământ pe veranda casei.

Parker, nepotul victimei, stătea chiar lângă corp, cu mâinile și brațele însângerate. Acuzatul ar fi afirmat că el și bunicul său au fumat marijuana pe veranda din față, după care între cei doi s-ar fi iscat un conflict. Parker, sugerând că ar fi existat ceva în drog, a susținut că bunicul său a devenit agresiv și l-a atacat cu un cuțit. Kolby, ca gest de legitimă apărare ar fi luat arma și l-a ucis pe bătrân.

Rănile lui Wells au fost îngrozitoare în tot sensul cuvântului, incluzând patru plăgi de cuțit în regiunea toracică, o tentativă de îndepărtare a pielii de pe antebrațul drept și lipsa urechilor, care se presupune că ar fi fost tăiate.

Potrivit ofițerilor de poliție, în timpul percheziției efectuate la locul crimei, în buzunarele atacatorului s-ar fi simțit ceva moale la atingere, lucruri pe care polițiștii le-au ignorat inițial. Mai târziu, în cadrul anchetei, atunci când Parker a fost întrebat unde se află urechile bunelului său Ronal Wells Jr., inculpatul ar fi spus că „aici se află”, după care ar fi scos din buzunare două urechi de om însângerate.

Autoritățile au spus că Parker și-a schimbat povestea mai târziu, spunând că și-a înjunghiat bunicul de mai multe ori în cap și i-a tăiat urechile pentru ai oferi acestuia posibilitatea de a fi cu soția lui, bunica atacatorului care a decedat.

Atacatorului i-au fost aduse acuzații de crimă de gradul al doilea, atac asupra unui reprezentant al forțelor de ordine și rezistența implicând violența asupra forțelor de ordine.

Realitatea Live

Eveniment organizat de Primăria Chișinău în Parcul „La Izvor”, în contextul Zilei Internaționale a Familiei
Membri ai Comunității Bikerilor din Moldova se vaccinează împotriva COVID-19
Eveniment organizat de Poliția Națională și PH Internațional Moldova ”Ajută-ne să le asigurăm o copilărie liniștită. Raportează cazurile de violență”
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua I)
CEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot
Partidul Acțiune și Solidaritate depune documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrare la alegerile parlamentare
Reprezentanții partidului „ȘOR” depun documentele necesare privind înregistrarea candidaților pentru funcția de deputat în Parlament
Workshop online organizat de IPRE „Bune Practici din Învățământul Superior din UE: Oportunități pentru Tinerii din Republica Moldova”
Dialogul online “Imunizare anti-COVID-19”
15 Mai 2021, 15:20
 // Categoria: În Lume // Autor:  Elena Putregai
15 Mai 2021, 15:20 // În Lume //  Elena Putregai

Ambasada Moldovei la Tel Aviv ar putea organiza curse de repatriere pentru moldovenii din Fâşia Gaza. Declaraţia a fost făcută de reprezentantul ţării noastre în Israel, Gabriela Moraru, în cadrul emisiunii News Week de la Publika TV.

„Dacă va fi nevoie de organizarea unui charter, a unei rute de evacuare, noi vom fi în legătură cu autorităţile competente din Republica Moldova şi din statul Israel care ne vor ajuta să organizăm aceste rute. Deocamdată, astfel de solicitări nu există”, a declarat ambasadoarea Moldovei în Israel, Gabriela Moraru.

De când a început conflictul din Israel, au fost operate două zboruri din şi spre Moldova. Ultimul avion a plecat de la Chişinău spre Tel Aviv fără pasageri şi s-a întors plin cu moldoveni care au preferat să revină acasă.

Potrivit ambasadorului Moldovei în Israel, până acum, niciun concetățean nu a fost rănit în timpul bombardamentelor.

Totuşi, moldovenii sunt îndemnaţi să rămână vigilenţi, să evite complet locurile aglomerate şi să se informeze despre cel mai apropiat adăpost în cazul unui atac cu rachete.

Potrivit datelor oficiale, în Israel locuiesc în jur de 16 mii de moldoveni.

Date despre numărul acestora din Fâşia Gaza nu există.

 
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso