Curs valutar
 • EUR
  19.2489
  -0.5886%
 • USD
  18.1679
  -0.191%
 • RUB
  0.1888
  -0.3178%
 • RON
  3.8734
  -0.6351%
 • UAH
  0.4919
  -0.2033%

Cum să-ți faci produsele mai atractive prin intermediul autocolantelor personalizate

30 Mai 2023, 09:32
 // Categoria: Life // Autor:  Romaniuc Victoria
30 Mai 2023, 09:32 // Life //  Romaniuc Victoria

Autocolantele personalizate sunt o modalitate perfectă de a-ți promova afacerea, de a-ți crește baza de clienți și chiar de a-ți atrage noi parteneri. În acest articol, vei afla cum să utilizezi aceste materiale publicitare individuale, astfel încât să-ți aduci compania la un nou nivel de autocunoaștere personală.

1. Creează-ți o identitate vizuală puternică

Crearea unei identități vizuale puternice pentru afacerea ta este primul lucru pe care ar trebui să-l faci, iar marketingul pe bază de autocolante personalizate este o idee foarte bună! Trebuie să înțelegi că, dacă nu ai o identitate vizuală puternică, nu vei fi observat, amintit, iar lumea nu te va lua în serios. De fapt, studiile arată că companiile cu imagini stabilite, în general, au o activitatea mai mare decât cele cu imagini prost definite.

2. Folosește materiale promoționale personalizate, de înaltă calitate

Având în vedere publicitatea digitală atât de ușor disponibilă, ai putea crede că utilizarea autocolantelor personalizate nu mai este atât de importantă. Ideea este să folosești materiale promoționale de înaltă calitate, personalizate (atât în ​​ceea ce privește imprimarea, cât și designul), care sunt la fel de eficiente. Chiar și în era tehnologiei, aceste materiale de marketing te pot ajuta să-ți creezi noi cunoștințe, fie că este vorba de un parteneriat de succes sau de un potențial client. Mai mult, fii pregătit să investești, deoarece această investiție este una unică care peste un oarecare timp va oferi roade frumoase companiei tale.

3. Diversifică regulat opțiunile de design

Idee e că nu există nicio limită pentru partea de design, la fel cum e și pentru forma și dimensiunea autocolantului. De exemplu, un furnizor de servicii auto ar putea alege un autocolant sub forma unei chei de mașină. Dacă deții o cafenea, în schimb, poți pune datele de contact pe eticheta în formă de brioșă. Totul depinde de creativitatea și inspirația persoanei care creează designul.

4. Găsește soluții pentru o plasare flexibilă

Autocolantele sunt o oportunitate excelentă de publicitate, deoarece potențialii clienți îți pot vedea datele de contact și pot accesa rapid adresa URL a site-ului tău. De exemplu, unele etichete din carton sau stickere personalizate pot fi aplicate și pe laptop-uri, PC-uri, uși, mobilier pentru casă, mașini etc. În plus, ai putea atrage clienții și prin folosirea de autocolante amuzante care îi vor inspira să le plaseze într-un loc proeminent. Astfel, un simplu autocolant poate atrage mai mulți clienți!

Nu știi unde să tipărești astfel de autocolante personalizate la un preț accesibil? Apelează cu încredere la Artpoligraf, o echipă de profesioniști în sfera serviciilor de tipografie din Chișinău. Compania își susține mereu clienții cu soluții optime și profesionale pentru crearea și tipărirea materialelor promoționale care oferă rezultatele dorite.

P.

Realitatea Live

26 Sept. 2023, 22:49
 // Categoria: Societate // Autor:  Ursu Ana
26 Sept. 2023, 22:49 // Societate //  Ursu Ana

Șefa statului Maia Sandu a vizitat astăzi mai multe localități din țară. Președinta a mers în satele Țipala, Răzeni, Cărbuna din raionul Ialoveni, unde a discutat cu câteva sute de oameni despre cum se dezvoltă localitățile și ce înseamnă pentru ei să aducem Uniunea Europeană acasă, anunță președinția.

„La Țipala localnicii erau bucuroși că se pot aduna din nou la Casa de Cultură, renovată prin programul „Satul European”. Cu oamenii din Răzeni am discutat despre importanța de a continua investițiile în proiecte care modernizează localitatea, precum termoizolarea liceului și renovarea primăriei, care se află acum în proces de lucru”, a declarant șefa statului.

Șefa statului a avut o întâlnire călduroasă cu oamenii din Cărbuna și a apreciat eforturile localnicilor în implementarea proiectelor.

„M-am bucurat să descopăr o comunitate puternică, ce și-a unit eforturile cu moldoveni din diasporă, administrația centrală și locală pentru a asigura iluminarea localității prin instalarea unui parc fotovoltaic. Angajamentul nostru este să asigurăm condiții de viață mai bune în fiecare localitate, ca satele și orașele noastre să arate ca în Uniunea Europeană, iar oamenii să se simtă bine acasă”, a mai precizat Maia Sandu.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală