Curs valutar
 • EUR
  20.3640
  0.2362%
 • USD
  17.5198
  0.2363%
 • RUB
  0.2525
  0.9901%
 • RON
  4.1160
  0.2138%
 • UAH
  0.6632
  0.196%

Deputat socialist, blocat de Facebook pentru 30 de zile. Țîrdea spune că ar putea să treacă și pe TikTok

12 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Beregoi
12 Aug. 2021, 13:38 // Politica //  Petru Beregoi

Deputatul PSRM, Bogdat Țîrdea a fost blocat din nou de către Facebook, pentru faptul că ar fi postat unele mesaje, care nu corespun cu politica rețelei de socializare. Anunțul a fost făcut ieri, chiar de Bogdat Țîrdea pe o altă rețea de socializare.

Potrivit lui Țîrdea, Facebook i-a restricționat accesul la contul său pe cel mai lung termen, pentru fatul că a distribuit conținut ce a încălcat standardele privind hărțuirea și intimidarea.

Parlamentarul îl acuză pe colegul său din majoritatea parlamentară a Partidului Acțiunii și Solidaritate (PAS), Dumitru Alaiba, pentru faptul că ar fi contribuit la blocarea acestuia pe Facebook pentru 30 de zile.

„Facebook m-a blocat din nou. De fapt, Facebook face acest lucru în mod regulat. De data aceasta, timp de 30 de zile. M-au blocat la alegerile prezidențiale, apoi la cele parlamentare. Și totul datorită trollilor PAS, cu care Alaiba conduce. Acest lucru confirmă teza noastră că Facebook este un lagăr de concentrare digital”, scrie Țîrdea pe o altă rețea de socializare.

Deși denunță că a fost blocat pe Facebook, Țîrdea afirmă că „nu-i pasă” de această rețea de socializare.

„Sincer, nu-mi pasă de Facebook. Am canal pe Telegramă, cont pe OK.ru și Instagram. Dacă va fi necesar vom intra și pe TikTok”, anunță deputatul.

Astfel, Bogdat își îndeamnă susținătorii să distribuie postările sale de pe celelalte rețele sociale unde are creat cont, pentru a vedea lumea ce scrie el.

Precizăm că, ultima postare a lui Bogdat Țîrdea pe pagina sa oficială de Facebook datează din data de 10 august curent, iar pe pagina de politician tocmai din 4 februarie.

Realitatea Live

27 Oct. 2021, 09:58
 // Categoria: Politica // Autor:  Petru Cosoi
27 Oct. 2021, 09:58 // Politica //  Petru Cosoi

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, anunță că se retrage din viața politică. Fostul primar de Chișinău urmează să-și depună mandatul de consilier municipal și demisia din funcția de lider al partidului. Anunțul a fost făcut în cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook.

„În acest moment, nu văd alta cale decât, că în semn de protest, să-mi depun mandatul de consilier municipal, să renunț la calitatea de președinte al PL și să-mi întrerup astfel activitatea politica și publica, pentru a așteptă în tăcere și demnitate, deznodământul acestei situații penibile, fără să renunț însă la poziția mea de promovare a reîntregirii neamului romanesc și integrării noastre, astfel, în NATO și UE”, scrie Chirtoacă.

Totodată, Dorin Chirtoacă se arată nemulțumit de ultimele modificări din domeniul justiției și acuză guvernarea PAS că aduce la putere oameni care au făcut parte din regimul lui Plahotniuc.

„În loc să aibă loc reabilitarea celor care au suferit de pe urma regimului mafiot, iar călăii, să fie trași la răspundere pentru abuzurile comise, ei sunt ridicați la cel mai înalt nivel, fiindu-le spălată imaginea și oferita puterea asupra justiției”, a menționat Chirtoacă.

 
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul “Valea Morilor” din Capitală
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Coreea de Sud a lansat în spațiu prima sa rachetă
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Toamna, o adevărată expoziție de pictură în aer liber
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău