Curs valutar
 • EUR
  19.1542
  -0.4944%
 • USD
  18.1471
  -0.1146%
 • RUB
  0.1876
  -0.6397%
 • RON
  3.8502
  -0.6026%
 • UAH
  0.4914
  -0.1018%

Dorești să cumperi prima mașină, dar nu ai suficienți bani? Creditul auto de la Zoom Credit – creat special pentru tine

16 Feb. 2023, 09:20
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Valentina Buză
16 Feb. 2023, 09:20 // Actualitate //  Valentina Buză

Visezi la o mașină, însă starea financiară nu-ți permite să faci acest pas important din viața ta? Nu te alarma. Compania Zoom Credit a găsit o rezolvare perfectă pentru tine și necesitățile tale cotidiene. Îți propunem un credit auto cu rata dobânzii avantajoasă și fără comisioane ascunse!

E adevărat, un automobil este o necesitate pentru fiecare dintre noi. Fie că pleci dis-de-dimineață la serviciu, trebuie să duci copiii la școală/grădiniță sau pur și simplu ai activități prin oraș, fără un mijloc de transport propriu viața poate părea extrem de dificilă.

Cu ajutorul instrumentului financiar Zoom Auto, însă, beneficiezi de un împrumut auto care va acoperi 75% din costul automobilului, iar contribuția ta va constitui doar 25%. Rata dobânzii unui astfel de automobil în credit este de 20% anual, iar comisionul de acordare constituie 0%. Poți alege termenul dorit de rambursare de la 1 până la 60 luni și suma creditului până la 400.000 lei.

Beneficiile unui credit auto de la Zoom Credit

Pe lângă cele enumerate mai sus, accesând un astfel de împrumut auto de la Zoom Credit ai parte de următoarele beneficii:

 • Primești banii în 15 minute, doar cu pașaportul/buletinul. Nu-ți rămâne decât să aplici online cererea de accesare a unui credit auto și să anexezi copia scanată a buletinului de identitate valabil.
 • Mașina rămâne la tine. Acest lucru înseamnă că automobilul achiziționat îți aparține pe deplin și e utilizabil doar de tine, astfel încât să te bucuri de achiziție, fără a fi transformată în gaj.
 • Obține banii în aceeași zi. Îi poți primi direct la oficiu sau chiar pe un card bancar valabil. În acest fel, ești scutit de plimbările birocratice și nu mai pierzi timpul în zadar pe la instituții bancare.

Dar, cel mai important, dacă ai un venit stabil (nu neapărat unul oficial) și o istorie creditară satisfăcătoare, primești o reducere foarte bună la rata dobânzii ce aparține acestui credit cu garanție auto, ceea ce este un plus extrem de mare. Unde ai mai văzut astfel de condiții prielnice pentru un credit auto?

Acum chiar nu mai ai nicio scuză. Ai posibilitatea să intri în posesia automobilului dorit rapid, sigur și fără birocrații inutile! Asigură-ți confortul bine meritat împreună cu Zoom Auto!

P.

Realitatea Live

28 Sept. 2023, 19:45
 // Categoria: Societate // Autor:  Elena Putregai
28 Sept. 2023, 19:45 // Societate //  Elena Putregai

Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, a asigurat joi, 28 septembrie curent, în mesajul de condoleanțe privind moartea lui Ion Druță, stabilit la Moscova, că autoritățile sunt în contact permanent cu rudele îndoliate, iar în cazul în care familia va decide ca scriitorul să fie înhumat acasă, în Republica Moldova, i se va acorda tot sprijinul.

În testamentul său făcut public de Gheorghe Erizanu, editura Cartier, Ion Druță a menționat că vrea să fie înmormântat, la Soroca, lângă Lumânarea Recunoștinței, „monumentul, căruia i-am consacrat șaisprezece ani din viața mea”. „Rog să fiu înmormântat liniștit și modest, fără discursuri lungi și escale în diferite locuri care chipurile au colaborat cu răposatul și l-au respectat, poate cu excepția Teatrului Național, unde într-adevăr mai sunt auzite replicile eroilor mei”, a scris regretatul scriitor în testamentul său, alcătuit în august 2023, în limba rusă.

Textul a fost tradus ulterior de către Vsevolod Ciornei, unul dintre cei mai buni traducători din limba rusă.

De asemenea, a fost publicat și un testament audio, lăsat de redutabilul scriitor. Ion Druță spune că ar dori să fie plantată o livadă de nuci și cireși, din pomii descriși de el în nuvelele sale, care i-au plăcut, dar nu a reușit să-i sădească. „Sigur că s-ar putea de finanțat chestia ata, dar eu prefer s- sădească tinerii cititori. Așa cum va arăta livada, așa va arăta și literatura, și cititorii, și Moldova”, a spus Ion Druță.

DOC, AUDIO Vocea lui Ion Druță, încă în viață, care roagă să fie adus de la Moscova și înmormântat acasă

Marele scriitor basarabean, Ion Druță, s-a stins din viață joi, 28 septembrie 2023, la ora 10:00, la Moscova, Rusia, unde era stabilit de mai multă vreme.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală