Curs valutar
 • EUR
  21.4725
  0.367%
 • USD
  17.7262
  0.0051%
 • RUB
  0.2394
  0.5013%
 • RON
  4.3594
  0.4037%
 • UAH
  0.6420
  0.0623%

Fă-ți casa inteligentă cu televizoarele smart

27 Apr. 2021, 09:50
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
27 Apr. 2021, 09:50 // Economie //  Petru Cosoi

Ți-ai dorit vreodată un televizor care să nu aibă doar conținutul pe care îl iubești, dar să fie perfect pentru tine? Ai oprit privirea la toate televizoarele din magazine, admirându-le calitatea imaginii, dimensiunile impunătoare, dar ai fost nevoit să închizi ochii imediat ce ai ajuns la preț? Ei bine, află că acum la Forza Credit ai posibilitatea să beneficiezi de credit doar cu buletinul, care îți va oferi încrederea în sine, iar tu vei putea alege televizorul potrivit, fără a acorda prea multă atenție celorlalte detalii.

În cele ce urmează, îți vom relata pe scurt, ce este un Smart Tv și de ce alegerea ta ar trebui să se oprească asupra unui astfel de televizor. Cea mai importantă calitate a unui Smart TV este faptul că te poți bucura de conținut dincolo de canalele TV obișnuite. Un Smart TV îți oferă serviciile VOD preferate, cum ar fi Netflix, HBO, YouTube, plus servicii de streaming de muzică, precum Spotify și chiar diverse jocuri și conținut de sport, pentru a te bucura de timpul liber așa cum îți dorești. Chiar și transmisiile prin cablu și prin satelit, sunt disponibile pentru vizionare pe un Smart TV, trebuie doar să instalezi aplicația pe care o oferă compania de difuzare prin cablu sau prin satelit. Iată detaliile la care cu adevărat trebuie să acorzi o atenție sporită, de restul ne ocupăm noi.

De ce Forza Credit? Simplu! Pentru că vei obține cele mai bune comisioane și un împrumut ușor de accesat. Un credit rapid online fără acte este o modalitate de a face rost de resurse financiare, rapid și comod, fără bătăi de cap și birocrație inutilă.

Modalitatea de obținere a unui astfel de credit este una foarte simplă. Pentru a aplica trebuie să împlinești doar câteva condiții minime: să ai vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani și să ai în posesie un buletin de identitate valabil. Împrumuturile rapide cu buletinul se adresează unor categorii diverse de populație, de tineri sau adulți. Pentru fiecare nevoie financiară, Forza Credit are creditul potrivit!

Pentru a beneficia de suma necesară nu este nevoie de un proces îndelungat, noi avem cele mai rapide credite online din Moldova. Tot ce trebuie să faci, este doar să accesezi site-ul nostru, să alegi suma dorită de la 1000 până la 10.000 de lei și perioada de rambursare care îți convine. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă. Ulterior completezi cererea online, primești o ofertă și semnezi contractul, iar în cel mai scurt timp ai banii solicitați. Doar cu buletinul, fără adeverințe de salariu și acte în plus, fără persoane garante, iar  partea cea mai bună este că pentru clienții noi, avem 0% la rate și comisioane. Acest proces simplificat se potrivește persoanelor care au o urgență și doresc o metodă rapidă de împrumut, fără a fi nevoie să apeleze la bănci, care au de obicei mai multe cerințe.

Cu ajutorul unui astfel de credit poți obține rapid finanțare pentru a împlini orice plan ai în gând. Împrumuturile online sunt o soluție contemporană pentru rezolvarea multor probleme financiare, rapid și comod. Important este să abordezi nevoia lor cu responsabilitate, pentru a le utiliza în folosul, dar nu și împotriva ta.

P.

Realitatea Live

Ședința Consiliului de Integritate, din 17 mai 2021
Conferință de presă organizată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)
Dezbateri IPN „Atitudinea societății față de UE: motive obiective și manipulări politice și geopolitice”
Evenimentul de donare a echipamentelor personale de protecție pentru personalul medical, din partea UE și a Germaniei
Eveniment Public Online: Politica externă a Republicii Moldova: o diplomație inteligentă pentru o țară mai puternică
Conferință de presă cu genericul “ODIMM – 14 ani în susținerea sectorului IMM”
Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău, din 17 mai 2021
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua III)
Jazz’n Chișinău International Festival, ediția lX (Ziua II)
17 Mai 2021, 18:17
 // Categoria: Societate // Autor:  Tatiana Rusnac
17 Mai 2021, 18:17 // Societate //  Tatiana Rusnac

Peste 110 mii de persoane din sectorul Întreprinderilor Mici și Mijlocii au primit consultanță în afaceri, circa 38 000 de companii au fost instruite, iar alte 4 500 de companii au primit finanțare în sumă totală de peste 665 milioane lei.

Finanțările ODIMM, la rândul lor, au generat investiții în economia națională de circa două miliarde lei și au creat aproximativ 11 000 de locuri de muncă.

Acestea sunt rezultatele Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, un ambasador al mediului de afaceri, în cei 14 ani de activitate.

Instituția a fost creată pe 17 mai 2007 la inițiativa Ministerului Economiei și Infrastructuri. Reușitele ODIMM au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

„De-a lungul activității, ODIMM a evoluat constat completându-și portofoliul cu noi produse și servicii pentru sectorul ÎMM  din R.Moldova. Cu ajutorul nostru companiile reușesc să micșoreze costurile operaționale, să reducă riscurile de business, să aducă valoare adăugată brandului, să genereze noi surse de venit și să devină competitive pe piața locală și pe diverse piețe externe. ODIMM este prezentă în toate regiunile Moldovei, de la Nord la Sud, punând la dispoziția ÎMM-urilor 11 Incubatoare de Afaceri pentru fortificarea start-up-urilor, 3 clustere pentru consolidarea relațiilor dintre actorii regionali; o rețea de centre de consultanță, pe lângă consiliile raionale, sunt în proces de constituire Platformele Industriale Multifuncționale pentru susținerea producătorilor locali”, a declarat Iulia Costin, directorul general al ODIMM.

Iar lucrurile bune nu se opresc aici. Potrivit directorului general, Iulia Costin, pe parcursul anului 2021, cu suportul Guvernului și a partenerilor de dezvoltare externi, ODIMM va lansa șapte noi programe de suport în afaceri care vor spori competitivitatea ÎMM-urilor.

De asemenea, aceste programe vor oferi antreprenorilor, aflați în dificultate, oportunități de relansare a afacerilor, vor fortifica turismul rural, vor impulsiona transferul de tehnologie dintre universități și sectorul privat, și, nu în ultimul rând, vor stimula constituirea întreprinderilor sociale, etc.

„În 14 ani de activitate ODIMM și-a consolidat rolul de cea mai importantă instituție de suport pentru întreprinderile mici și mijlocii, acordând servicii de consultanță, suport și instruire tinerilor și femeilor cu idei de afaceri, migranților reveniți acasă, companiilor cu potențial de creștere și export, tuturor persoanelor interesate de domeniul businessului. MEI și ODIMM vor fi în continuare alături de antreprenori cu instrumentele existente, vor lansa noi inițiative de suport și vor continua să inoveze în tot ceea ce fac, pentru a răspunde necesităților la zi a antreprenorilor”, a declarat ministrul Economiei și Infrastructurii, Mihail Lupașcu.

În cei 14 ani, Uniunea Europeană a fost un partener de încredere al ODIMM, care a contribuit atât prin expertiză și asistență tehnică, cât și prin susținerea  financiară a antreprenorilor  din regiuni, dezvoltarea infrastructurii de suport în afaceri și transformarea digitală a companiilor.

Suportul integrat al Uniunii Europene pentru dezvoltarea sectorului IMM și consolidarea capacităților ODIMM însumează, de-a lungul anilor peste 17 milioane de Euro.

 
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Scuarul „Guguță” din sectorul Rîșcani a prins viață
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Israelul, atacat cu rachete lansate din Fâşia Gaza
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Locuitorii Capitalei se vaccinează împotriva COVID-19
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Nordul statului american Texas, lovit de tornade
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Sărbătoare la Milano! Fanii lui Inter nu au mai ţinut cont de pandemie
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Forfotă la Piața Centrală, în ajunul sărbătorilor pascale
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
Decorațiunile de Paște au ajuns în Scuarul Catedralei
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
SUA au lansat cu succes un nou satelit spion – NROL-82
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso
Spania: Replică din ciocolată a tabloului „Guernica”, de Pablo Picasso