Curs valutar
 • EUR
  20.1131
  0.171%
 • USD
  17.7371
  0.0113%
 • RUB
  0.2404
  0.1248%
 • RON
  4.0641
  0.155%
 • UAH
  0.6510
  0.1997%

Fă-ți casa inteligentă cu televizoarele smart

27 Apr. 2021, 09:50
 // Categoria: Economie // Autor:  Petru Cosoi
27 Apr. 2021, 09:50 // Economie //  Petru Cosoi

Ți-ai dorit vreodată un televizor care să nu aibă doar conținutul pe care îl iubești, dar să fie perfect pentru tine? Ai oprit privirea la toate televizoarele din magazine, admirându-le calitatea imaginii, dimensiunile impunătoare, dar ai fost nevoit să închizi ochii imediat ce ai ajuns la preț? Ei bine, află că acum la Forza Credit ai posibilitatea să beneficiezi de credit doar cu buletinul, care îți va oferi încrederea în sine, iar tu vei putea alege televizorul potrivit, fără a acorda prea multă atenție celorlalte detalii.

În cele ce urmează, îți vom relata pe scurt, ce este un Smart Tv și de ce alegerea ta ar trebui să se oprească asupra unui astfel de televizor. Cea mai importantă calitate a unui Smart TV este faptul că te poți bucura de conținut dincolo de canalele TV obișnuite. Un Smart TV îți oferă serviciile VOD preferate, cum ar fi Netflix, HBO, YouTube, plus servicii de streaming de muzică, precum Spotify și chiar diverse jocuri și conținut de sport, pentru a te bucura de timpul liber așa cum îți dorești. Chiar și transmisiile prin cablu și prin satelit, sunt disponibile pentru vizionare pe un Smart TV, trebuie doar să instalezi aplicația pe care o oferă compania de difuzare prin cablu sau prin satelit. Iată detaliile la care cu adevărat trebuie să acorzi o atenție sporită, de restul ne ocupăm noi.

De ce Forza Credit? Simplu! Pentru că vei obține cele mai bune comisioane și un împrumut ușor de accesat. Un credit rapid online fără acte este o modalitate de a face rost de resurse financiare, rapid și comod, fără bătăi de cap și birocrație inutilă.

Modalitatea de obținere a unui astfel de credit este una foarte simplă. Pentru a aplica trebuie să împlinești doar câteva condiții minime: să ai vârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani și să ai în posesie un buletin de identitate valabil. Împrumuturile rapide cu buletinul se adresează unor categorii diverse de populație, de tineri sau adulți. Pentru fiecare nevoie financiară, Forza Credit are creditul potrivit!

Pentru a beneficia de suma necesară nu este nevoie de un proces îndelungat, noi avem cele mai rapide credite online din Moldova. Tot ce trebuie să faci, este doar să accesezi site-ul nostru, să alegi suma dorită de la 1000 până la 10.000 de lei și perioada de rambursare care îți convine. În funcție de a doua se va schimba procentul de dobândă. Ulterior completezi cererea online, primești o ofertă și semnezi contractul, iar în cel mai scurt timp ai banii solicitați. Doar cu buletinul, fără adeverințe de salariu și acte în plus, fără persoane garante, iar  partea cea mai bună este că pentru clienții noi, avem 0% la rate și comisioane. Acest proces simplificat se potrivește persoanelor care au o urgență și doresc o metodă rapidă de împrumut, fără a fi nevoie să apeleze la bănci, care au de obicei mai multe cerințe.

Cu ajutorul unui astfel de credit poți obține rapid finanțare pentru a împlini orice plan ai în gând. Împrumuturile online sunt o soluție contemporană pentru rezolvarea multor probleme financiare, rapid și comod. Important este să abordezi nevoia lor cu responsabilitate, pentru a le utiliza în folosul, dar nu și împotriva ta.

P.

Realitatea Live

02 Dec. 2021, 22:03
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Realitatea.md
02 Dec. 2021, 22:03 // Actualitate //  Realitatea.md

Partidul „ȘOR” cheamă mâine, la ora 11:00, la un protest de amploare în fața Judecătoriei din Bălți, unde va fi examinată decizia CEC de eliminare din cursa electorală a Marinei Tauber. Într-o adresare video, Ilan Șor i-a îndemnat pe bălțeni să iasă în stradă pentru a-și apăra votul, viitorul și dreptul de a alege. Potrivit lui, decizia de miercuri a CEC este nimic altceva decât un act de vandalism împotriva statului de drept și democrației.

„Stimați bălțeni, vă îndemn ca mâine, la 11:00, să veniți în fața Judecătoriei din Bălți, de pe strada Hotin 43, nu ca să o susțineți pe Marina Tauber, pe mine sau Partidul „ȘOR”, dar ca să susțineți dreptul dumneavoastră de a alege primarul pe care îl doriți voi, dar nu pe cel care vi-l bagă pe gât Maia Sandu. Îi îndemn pe toți locuitori țării care nu sunt indiferenți să vină să lupte pentru democrație. Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Bălți, mâine ar putea să se întâmple peste tot în țară. Această liftă și-a ieșit din minți, a întrecut toate granițele, regimul a turbat”.

Ilan Șor a mai adăugat că vineri, la Bălți, va fi decisă soarta democrației în Republica Moldova.

„Maia Sandu le-a interzis locuitorilor din Bălți dreptul de a alege, a spus un mare „NU” democrației din Republica Moldova. Maia Sandu i-a pedepsit pe oamenii care au votat un candidat pe care nu și l-a dorit, un candidat incomod pentru ea.  Miercuri, gașca de hoți ai Maiei Sandu au anulat libertatea în Republica Moldova. Noi trebuie să oprim acest dezmăț. Mâine, la ora 11:00, va fi decisă soarta democrației în Republica Moldova. Mâine se va decide dacă alegătorii din Bălți au dreptul să-și aleagă singuri viitorul primar al orașului sau vor fi obligați să o asculte pe Maia Sandu și pe această gașcă de bandiți din PAS”, a adăugat Ilan Șor.

 
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Scuarul teatrului dramatic rus de stat „A. P. Cehov”, amenajat de Halloween
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală
Monument dedicat eroilor Armatei Române, în parcul „Valea Morilor” din Capitală