Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  -0.121%
 • USD
  17.7044
  0.0153%
 • RUB
  0.2434
  0.0411%
 • RON
  4.1909
  -0.1193%
 • UAH
  0.6661
  0.1952%

FOTO Imagini noi cu actrițele din „Sex and the City”, pe platourile de filmare. Au fost surprinse câteva personaje noi

31 Iul. 2021, 13:57
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
31 Iul. 2021, 13:57 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Copiii din Sex and the City sunt adolescenți în toată regula! Filmările pentru And Just Like That – continuarea show-ului iubit de milioane de oameni, sunt în toi. În urmă cu doar câteva zile, au fost făcute publice noi fotografii cu actorii din serial. Dincolo de ținutele stilate pe care trio-ul newyorkez le etalează pe platoul de filmare, fanii au observat în imagini că Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte) sunt însoțite în anumite scene de copiii lor, care nu mai arată deloc așa cum ni-i amintim.

Se pare că cele două fiice ale lui Charlotte, Lily și Rose, vor apărea în noul Sex and the City. Cele două au fost surprinse pe platourile de filmare alături de Kristin, Evan Handler (Harry, soțul lui Charlotte) și Mario Cantone (Anthony). Într-una dintre fotografii, Charlotte și-a asortat ținuta cu cea a fiicelor ei, purtând rochii cu imprimeu floral.

Brady, fiul Mirandei și al lui Steve (David Eigenberg), și-a făcut și el apariția lângă părinții lui, îmbrăcat într-o cămașă cu guler, pantaloni bleumarin și o pereche de teniși Vans.

În acest moment, nu este clar cine interpretează versiunile adulte ale copiilor, având în vedere că actorii noi nu au fost anunțați public. Cert este faptul că fanii așteaptă cu sufletul la gură mai multe răspunsuri la întrebările pe care și le-au format deja despre noul show, iar cu fiecare imagine apărută de la filmări devenim din ce în mai nerăbdători să aflăm cum s-au gândit producătorii să redea această reuniune.

Vestea că serialul „Sex and the City” se întoarce a circulat încă de anul trecut pe Instagram. Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte), care au 55 de ani, își vor continua rolurile, în timp ce Kim Catrall a refuzat să ia parte la acest nou proiect.

Personajul Samantha Jones va fi suplinit de trei noi prezențe în continuarea And Just Like That, și este vorba despre Nicole Ari Parker, care va interpreta rolul Lisa Todd Wexley, o femeie foarte bogată care locuiește pe Park Avenue și care are trei copii. Sarita Choudhury va fi Seema Patel, un broker renumit din Manhattan, care se bucură din plin de viața de femeie singură, iar pe Karen Pittman o vom vedea în rolul Dr. Nya Wallace, personaj descris de producători ca fiind o profesoară de Drept de la Universitatea Columbia, extrem de inteligentă, dar și problematică.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 21:53
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
23 Sept. 2021, 21:53 // Economie //  Cristina Vlah

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Eugen Carpov, a anunțat că suma datoriilor regiunii transnistrene la gazele naturale procurate din Federația Rusă se ridică la suma de 7 miliarde de dolari, informează Realitatea.md.

Mai mult, potrivit directorului ANRE, această datorie este în continuă creștere.

„Este crearea intenționată de către Gazprom a acestor datorii. Ei sunt conștienți că aceste sume nu se plătesc de către cei din stânga Nistrului. Dar eu am toată încrederea că aceste sume nu vor fi puse pe seama cetățenilor de rând, de malul drept al Nistrului”, a declarat Eugen Carpov în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV.

Referitor la gazele naturale utilizate pentru producerea energiei electrice, pe care autoritățile de la Chișinău le procură din stânga Nistrului, Carpov spune că acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra tarifelor la electricitate. Astfel, odată cu scumpirea gazelor naturale, va urma respectiv și o scumpire a tarifelor la energia electrică.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române