Curs valutar
 • EUR
  20.7452
  -0.014%
 • USD
  17.7044
  0.1384%
 • RUB
  0.2434
  0.9039%
 • RON
  4.1909
  -0.031%
 • UAH
  0.6661
  0.5705%

FOTO Jennifer Lopez, Rihanna, Justin Bieber și alte staruri au defilat la cea mai importantă seară din lumea modei!

14 Sept. 2021, 21:08
 // Categoria: Life // Autor:  Mădălina Sorokovsky
14 Sept. 2021, 21:08 // Life //  Mădălina Sorokovsky

Zilele acestea au avut loc o serie de evenimente importante la Hollywood, care au culminat cu așteptata Met Gala 2021, seara în care celebritățile se iau la întrecere în cele mai extravagante ținute create de marii desgineri de modă.

Evenimenul, patronat de redactorul sef al revistei de modă, Vogue, are loc la Muzeul Metropolitan de Arta din New York. Tema de anul acesta a fost „În America: lexicul modei”, iar cei care au avut ocazia de a fi invitați la această gală au trebuit să-și creeze o ținută care să respecte tema aleasă.

Scopul principal al Met Gala este unul de strângere de fonduri pentru Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă. Deși invitațiile sunt atribuite în mare parte de Ana Wintour, este un obicei ca marile branduri să cumpere locuri la mese în valoare de sute de mii de dolari pentru a-și găzdui starurile. Un bilet costă între 30.000 și 50.000 de dolari, iar la gala de anul trecut au fost strânse 13 milioane de dolari.

Gazdele de anul acesta au fost Ana Wintour, Adam Mosseri, Ceo-ul Instagram, Tom Ford și patru vedete ale generației Z: jucătoarea de tenis, Naomi Osaka (23 de ani), actorul Timothee Chalamet (25 de ani) și cântăreața Billie Eilish (19 ani) și poeta Amanda Gorman.

Deși gala de anul acesta a fost mai restrânsă, lista a cuprins peste 300 de invitați care au impresionat cu ținutele inedite, printre ele remarcându-se Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, Jennifer Lopez, Familia Kardashian, rapperul Lil Nas X, Justin Bieber și Hailey Bieber, Gigi Hadid.

1. Jennifer Lopez

2. Camila Cabello și Shawn Mendes

3. Rihanna

4. Gigi Hadid

5. Kendall Jenner

6. Donatella Versace și Maluma

7. Hailey și Justin Bieber

8. Channing Tatum și Zoe Kravitz

9. Lil Nas X

10. Emily Ratajkowski

11. Kim Kardashian

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 21:53
 // Categoria: Economie // Autor:  Cristina Vlah
23 Sept. 2021, 21:53 // Economie //  Cristina Vlah

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), Eugen Carpov, a anunțat că suma datoriilor regiunii transnistrene la gazele naturale procurate din Federația Rusă se ridică la suma de 7 miliarde de dolari, informează Realitatea.md.

Mai mult, potrivit directorului ANRE, această datorie este în continuă creștere.

„Este crearea intenționată de către Gazprom a acestor datorii. Ei sunt conștienți că aceste sume nu se plătesc de către cei din stânga Nistrului. Dar eu am toată încrederea că aceste sume nu vor fi puse pe seama cetățenilor de rând, de malul drept al Nistrului”, a declarat Eugen Carpov în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul Jurnal TV.

Referitor la gazele naturale utilizate pentru producerea energiei electrice, pe care autoritățile de la Chișinău le procură din stânga Nistrului, Carpov spune că acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra tarifelor la electricitate. Astfel, odată cu scumpirea gazelor naturale, va urma respectiv și o scumpire a tarifelor la energia electrică.

 
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Muzeul militar din Chișinău, cunoscut ca și Muzeul Armatei
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Peronul Gării Feroviare din Chișinău, pustiu
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Forfotă mare la târgurile şcolare din sectoarele Capitalei
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române
Dictare pentru fiecare, în preajma sărbătorii Limbii Române