Curs valutar
 • EUR
  21.2850
  0.0954%
 • USD
  18.0497
  -0.1507%
 • RUB
  0.2436
  -0.8621%
 • RON
  4.3249
  0.0994%
 • UAH
  0.6685
  0%

FOTO „Jur solemn să…”! Câțiva angajați ai Cancelariei de Stat au depus, astăzi, jurământul de credință

23 Iun. 2021, 16:43
 // Categoria: Actualitate // Autor:  Tatiana Rusnac
23 Iun. 2021, 16:43 // Actualitate //  Tatiana Rusnac

11 angajați ai Cancelariei de Stat și Oficiilor teritoriale au fost distinși cu Diploma de Onoare a Guvernului pentru performanță și rezultate profesionale.

Altor 13 funcționari le-a fost conferită scrisoare de mulțumire, iar alți 26 de angajați au fost mențioanți cu Diplomă de Recunoștință pentru activitate îndelungată în cadrul serviciului public și Cancelariei de Stat.

De asemenea, mai mulți funcționari publici debutanți, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă au depus astăzi jurământul de credinţă. S-a întâmplat chiar de Ziua Funcționarului Public.

Cu acest prilej, a fost organizat și un eveniment special.

Ceremonia a fost deschisă de către Secretarul general al Guvernului, Liliana Iaconi, care a adresat sincere felicitări colegilor săi și a exprimat recunoștința față de toți funcționarii publici pentru dedicația, corectitudinea și devotamentul depus în activitatea profesională

„Vă spun din inimă un sincer mulțumesc pentru ceea ce sunteți, ceea ce faceți și ce veți face. Vă mulțumesc pentru tot efortul și sacrificiul adus de fiecare dintre Dumneavoastră. Cu siguranță, majoritatea, inclusiv eu, își sacrifică familia sau viața personală pentru a face față funcției publice. Aceasta este misiunea noastră, a tuturor, – să contribuim la binele societății și prestarea calitativă a serviciilor publice. Vă doresc multă sănătate Dumnevoastră și oamenilor dragi”, a declarat Iaconi.

În anul 2003, Organizația Națiunilor Unite a declarat data de 23 iunie, drept Ziua Serviciului Public. Scopul instituirii acestei zile a fost să celebreze importanţa şi eficienţa serviciului public pentru comunitate și să exprime recunoştinţă pentru munca angajaţilor din domeniu.

Dragi cititori, scurt, clar și la subiect, vă invităm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram! Vă punem la dispoziție știri de ultimă oră și sinteze scurte care însumează cele mai importante știri ale zilei. https://t.me/realitateamd

Realitatea Live

27 Iul. 2021, 21:39
 // Categoria: Societate // Autor:  Cristina Vlah
27 Iul. 2021, 21:39 // Societate //  Cristina Vlah

În Republica Moldova, până în prezent au fost administrate aproape 1 milion de doze de vaccinuri contra Covid-19, informează Realitatea.md. Mai exact este vorba despre cifra de 992 873 de doze.

Per total, sunt 459 911 persoane, care au primit două doze de vaccinuri.

Lider la capitolul vaccinare este municipiul Chișinău, unde au fost administrate 223 334 de doze de vaccinuri. În Strășeni au fost administrate peste 16 mii de doze, în Ungheni 16 467 doze, în Soroca 16 909 doze. În Autonomia Găgăuză au fost administrate 51 644 de doze.

Cele mai puține doze au fost administrate în Basarabeasca – 3610 doze, iar în Taraclia – 4241 doze.

 
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Expoziție dedicată istoriei ghetoului din Chișinău
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Emilia Plugaru publică volumul de poezii “Cer de sineală”
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Circulația rutieră pe strada Ion Creangă a fost parțial reluată
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid